Brottstycken: En handfull
Åter i sängen efter frukost och Herrn har kåtdjuret lindat kring sitt lillfinger. Hon ligger med särade ben och visar helt ohämmat vilken slynaktig flicka hon egentligen är.

Blundar och hör Herrn hämta något, en handske dras på och snart är Herrn nära igen och fingrar tränger in. Herrn trycker bestämt bakåt, nedåt, inåt och jag tappar snart kontrollen över hur många fingrar det är som fyller upp mig, jag hinner inte med. Det spänner och svider och trycker och jag hinner tänka att det här går fan inte. Herrn ber mig andas och trycka mot och när jag får röra mig själv går det bättre, det ont onda blir för en stund mer skönt ont. Herrns tyngd över mig, en hand över min hals.

Tiden stannar och jag löses upp, min kropp smälter ned och formas kring Herrns knutna näve. jag inser snart med lika mått förvåning och förskräckelse att hela Herrns grova näve fyller upp mig och brutalt börjar knulla min fitta. Mina ljud är svårtolkade, även för mig själv. Känslorna är överväldigande. Det är för mycket och det är allt, det är att låta min Herre ta precis allt. Det är att göra det omöjliga av underkastelse och med tillit. Det är förjävligt ont och det är skönt utan att jag njuter.

Det blir kortslutning när jag senare blir ombedd sätta ord på det här. Att njuta utan att det är skönt. För det jag gör för Herrn. För det Herrn tar.

Print  Alster ID 30416  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.