420
Det var Herrns tredje kväll i stugan och jag fick order om att byta om. Vänta. Och vänta. Herrns möte drar ut på tiden och jag äter jordnötter, massor av jordnötter. En i taget. Undslipper mig i nervositeten någon skämtsam kommentar om att låta flickor vänta som jag snabbt får ångra…

Det börjar och jag ska räkna högt. Herrn växlar och använder hela arsenalen tror jag, de flesta saker i jämna tiotal. Ibland får jag stödja mig mot min Herre och när jag är för ostadig för att stå själv, lägga mig ner på soffan. Minns inga detaljer, bara lösryckta fragment. Kampen av att genom djupandningarna hinna med högräkningen, hur jag snubblar med hundratalen. Känslan av att försöka bibehålla en illusion av något slags kontroll genom att gissa hur många det kommer att bli. Glädjen och lättnaden av en flogger mitt i allt. Tanken när 400 passeras att shit tänk om det ska bli 500..

420 Det tar slut efter 420 och jag landar i störtgråt. Snurrig men inte djupt i subspace, det är svårare för mig att nå dit med högräkning.

Får landa lite men är fortfarande vinglig när jag lägger mig bredvid Herrn på golvet framför brasan.

På ett ögonblick har Herrn med bara viskningar och lätt beröring lockat fram kåtdjuret, det fullkomligt ohämmade och råa som tar över helt. Det rör sig mot Herrn som en överkåt hanhund, frustar och brölar som ett brunstigt hondjur och snabbt är jag där. I den där vidunderliga rymden där en puss på pannan känns som om Herrn suger på min klitoris och fittan är allt som existerar av mig.

Något stort försöker komma in. Tvingar sig in och jag skriker. Spetsad fortsätter jag röra mig okontrollerat i en galen dans under Herrns händer. Håll om mig säger Herrn och jag klamrar mig fast som en drunknande, precis innan jag lämnar min kropp. Minns hur jag har fingrarna inborrade i Herrns hår och den ofattbart sköna och sjukt intensiva känslan av orgasmens uppbyggande, men när den peakar är jag inte längre där.

Hör mig själv skrika okontrollerat och skrämmande högt men är någon annanstans. Sekunder antagligen, känns som minuter. Herrn säger något jag inte hör. Håller om mig, jag märker till slut att Herrn håller om mig och att jag är stilla.

Allt är stilla.

Print  Alster ID 30415  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.