Okänd!
Det kom ett paket på posten en dag innehållande kombinations hänglås och ett par "mycket" använda trosor. Det stod en order att inte öppna paketet förrän jag satt framför cam och hade plockat fram ett låsbart gag.
Framför cam fick jag öppna paketet och stoppa in dom ”mycket väl” använda trosorna i munnen, därefter knäppa på gagen över trosorna.. Sist fick jag knäppa fast hänglåset som bara hon hade kombinationen till allt medans hon kontrollerade att jag gjorde rätt. Nu skulle jag sätta mig i bilen och åka till en adress så lovade hon knäppa loss låset.

Jag kom fram till dörren och ringde på, jag hade fått order att stå med ryggen mot dörröppningen. När dörren öppnades så kände jag hur ett par handbojor knäpptes på mina handleder bakom ryggen.. Sen fick jag en ögonbindel för ögonen, detta innan jag ens hade fått se hur hon såg ut.

Fick gå in och lägga mig på knä framför en säng, hon knäppte loss hänglåset och drog ut trosorna med orden ”nu ska slynan få smaka en gudinnas safter”. Jag började slicka och kände hur kåt jag själv började bli.. Fick hålla på länge och väl, tror/hoppades att det gick för henne men det är ju så svårt att veta.. Hon tyckte i alla fall tydligen att jag slickade för löst så hon beordrade ner mig på rygg i sängen så hon kunde sätta sig över mitt ansikte..
Nu fick jag verkligen känna hur hårt hon ville bli slickad. Allt eftersom hon höll på så riktigt gnuggade hon hela underlivet mot näsan och hakan och jag slickade för allt jag var värd medans jag flämtade efter luft.
Tidsuppfattningen blir ju svår i sånt här läge men länge är ett bra ord, men aldrig fööör länge.
Jag förmodade att hon var nöjd för nu flyttade hon bort från mig.. Jag låg stilla och väntade på vad som skulle hända nu, samtidigt fick jag ju pusta ut..
Så där ja, nu är jag klar med dig för denna gång sa hon och stoppade in trosorna i munnen på mig.. Jag fick sätta mig upp medan hon knäppte fast gagen och låste med hänglåset igen..
Efter att lossat handbojorna utanför dörren så fick jag gå utan att vända mig om.
Skynda dig hem så får du kombinationen till låset framför cam sa hon och stängde dörren bakom mig..

Författarens egna ord om alstret:
Kvinna bestämmer över man.

Print  Alster ID 30413  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.