Henrik och Marita

Del 1

Henrik och Marita träffades av en slump. Henrik hade kollat en dag över lokala och regionala företag och hittat ett intressant företag, intressant så till vida att det var en ung kvinna som jobbade som nån slags egenföretagare och höll på med kläddesign. Henrik hade noterat att hon var ganska söt och hade reagerat lite på att hon hade ett knalligt mörkrött läppstift på sig på en jobbrelaterad bild. Han kände sig löjlig som hängde upp sig på en sådan detalj, men tjejen såg bra ut det var det ingen fråga om. 
Det var först senare som han kom att komma ihåg den där företagssökningen. 


Första gången de faktiskt träffades var nämligen en söndag när Henrik gick hemma på den avstyckade gården och fixade. Sin vana trogen gick han omkring och jobbade naken, han var egentligen inte uttalad nudist, möjligen fritidsnaturist. Det var skönt att gå omkring naken en het sommardag där ingen kunde se honom. Strax efter lunchen, som han åt inomhus i det svala köket för att komma undan sommarhettan ett tag, hörde han en bil närma sig huset uppför grusvägen och han undrade vem sjutton det kunde vara. Henrik bodde i slutet av en grusväg som inte ledde vidare till någon annan bostad. Det stod en skylt vid infarten att det var en återvändsgränd så det var sällan eller aldrig nån körde fel. Han tog på sig kalsongerna som låg på en köksstol och när den okända bilen stannade utanför huset tittade han genom fönstret och såg en ensam person i bilen. Han undrade vad sjutton det var nu. Någon som åkt vilse på småvägarna? Han slängde på sig en kortärmad skjorta men knäppte den inte, med tanken att "om någon kommer hit får de ta seden dit de kommer". Irritationen av att bli störd i sin söndag kom av sig när han såg att det var en tjej i bilen. Han såg henne genom köksfönstret och visste att hon inte kunde se in i det bländande solskenet. Han noterade att hon var av precis den kroppsformen och längden som attraherade honom.
Han klev ut på kökstrappan och snubblade nästan på katten som försökte smita in. Hallå där, sa han och log avvaktande. Lät henne komma till sitt ärende. Han kände genast igen tjejen från fotot. Kläddesignern. Henrik konstaterade att hon var ännu sötare i verkligheten och hon hade ett försiktigt sätt. Han undrade vad sjutton hon gjorde här när hon presenterade sig med namn och Henrik hälsade glatt tillbaka och tog ett steg närmare henne och skakade hand. Marita, jaha. Så var det kanske ja. Henrik hade glömt bort namnet men inte hennes ansikte. Hans ögon noterade de små brösten, det mörkar håret och hur hon liksom tog sats och drog fram en tidning ur bilen. Vakttornet. Jamen dra åt helvete. Hon kom på mission och började genast prata om Gud och fan och hans moster. För en gångs skull lät Henrik en missionär hållas och brydde sig inte riktigt om ifall hon märkte att han tittade på henne på ett ogudaktigt sätt. 
Han noterade också att  hon inte låtsades om att det stod en karl i kalsonger framför henne, med öppen skjorta och barfota. Tvärt emot sin vana vid dylika besök frågade han om hon ville komma in i svalkan en stund och tog emot hennes tidning. Han tänkte roa sig en smula med att insupa lite kvinnlig fägring. Han kände sig som en mansgris men tänkte att om hon tog upp hans tid på hans lediga dag med Bibelsnack, kunde han åtminstone få titta lite. 


Marita gjorde precis det man inte skulle göra. För det första att åka ut på mission ensam, och sedan gå in hos en okänd karl som dessutom var halvnaken. När hon kom in såg hon en massa tavlor och tittade. Henrik lät henne titta och plötsligt avbröt hon sin svada och frågade om han målat dem själv. Om han var konstnär. Han svarade att han gjort dem själv och Marita såg en tavla i ögonvrån som gjorde att hjärtat började banka. Henrik var uppenbart en pervers konstnär, en bohem, det förstod hon redan innan hon gått in och tavlan hon inte vågade titta på var en erotisk målning av en naken kvinna som låg bakåtlutad på ett sätt som fick hennes sköte att bli väldigt synligt. Marita hoppades att hennes varma kinder inte var lika röda som hon misstänkte. Henrik såg att hon tittade och skrockade lite inombords. Han erbjöd henne något kallt och dricka som hon tacksamt tog emot eftersom hennes lilla bil inte hade air-condition och hon var svettig och väldigt varm. Henrik var 
väldigt trevlig trots sitt snuskiga sätt. Halvklädd och pornografi på vardagsrumsväggen. Efter en kort stund ursäktade hon sig med att hon skulle vidare och bad honom läsa tidningen och ringa församlingen om han ville prata mera. Henrik log mot henne och följde henne ut. Marita gick mot sin bil och Henrik memorerade varenda liten rörelse, varje kroppsdel, hennes ögon, hennes läppar och mun och tänkte att den där lilla saken skulle vara väldigt skön att ta hand om och lära upp. Hejdå, sa Henrik och stod kvar och tittade på när hon besvärat backade ut på landsvägen och försökte komma iväg. Maritas händer skakade lite och hjärtat bankade. Den där Henrik var snygg, tyckte Marita. Men påminde sig om sitt ärende och körde iväg. Hon tittade i backspegeln och såg att han  stod kvar ute och tittade efter henne. Vid kröken såg hon att han tog av sig skjortan och hon fick akta sig för att inte köra ut på dikesrenen. 


Henrik gick och tänkte på Marita under eftermiddagen och på kvällen letade han fram hennes företagssida igen och kollade igen. Visst var det hon. Han konstaterade att bilden inte gjorde henne någon rättvisa. Hon var otroligt fin, sexig som tusan. Men så var hon frireligiös... Herregud ja. Inled oss icke i frestelse...


Veckorna gick och Henrik tänkte på Marita då och då. Efter att han kollat upp hennes företag på Facebook började hon dessutom dyka upp där och inte bara i hans dagdrömmar. Jävla algoritmer. Han kunde inte hindra sig från att gå in på hennes privata facebook-sida och konstaterade att hon var gift (förstås) och hade barn. Han avskrev henne ur sina funderingar men klickade ändå in i hennes fotoalbum. Det fanns åtskilliga bilder på henne som uppenbarligen hennes man hade tagit. Hon log stort mot kameran, de var på stranden, hemma i köket och i trädgården. Hennes man hade tydligen ett öga för fotografi.


Veckorna gick och till sist kastade Henrik bort Vakttornet oläst. En dag var han på en sväng i regionen och hälsade på en kollega på vägen hem stannade han till vid en kvällsöppen ICA-butik och gick in för att handla hem lite förnödenheter. Förvåningen var total när han plötsligt stod öga mot öga med Marita. Båda stannade upp lika förvånade och log sen båda två, lite förläget först. Shit, tänkte Henrik, nu tror hon kanske att jag stalkar henne i hennes by, var det här hon bodde?? Hej, utbrast de sedan i mun på varandra. Det var länge sen, sa Henrik. Marita log bara. Har du läst tidningen? frågade Marita. Nä du, svarade Henrik sanningsenligt, jag har väl inte det. De log mot varandra. Den försvann, sa han sedan. Jaha, sa Marita. Då får jag väl komma förbi med en ny då. Henrik blev först förvånad en sekund sen svarade han, Ja gör du det. Du är välkommen. Ja, sa Marita bara och började titta sig runt bland hyllorna. Jag gör det kanske, sa hon. Och så skildes de åt med ett leende och tittade på varandra en millisekund för länge i ögonvrån. Henrik stod kvar och såg Maritas ben under klänningskanten när hon gick iväg. Ogudaktiga tankar drabbade honom. Vilken otrolig läckerbit. Han skakade av sig och gick mot kassan bara för att finna sig själv bakom Marita i kön. Han försökte utröna hennes parfymdoft, om det fanns någon. Hans ögon gick på upptäcktsfärd över hennes halslinje, strök över hennes axel, skulderbladet, nerför ryggen och höften och han låtsades titta på en handlelapp men studerade hennes små skinkor under det tunna klänningstyget när hon böjde sig fram och lastade ur sin kundvagn. Helvetes jävlar.... vilka ben tösen har, muttrade Henrik inombords och när Marita betalade i kassan möttes deras blickar igen och hon log mot honom och packade sen ner sina varor under tiden Henrik betalade. När han kom ut såg han inte till henne och v ar nästan lättad för det. Gudars vilken frestelse hon var. 


Någon vecka senare såg Henrik en liten bil avteckna sig långt borta på grusvägen där han stod i trädgården och klippte häcken. Bilen kom närmare och små fjärilar fladdrade till i magen när det var uppenbart att det var hennes bil. Den här gången var hon inte ensam. En äldre dam och herre var med henne och Henrik försökte låta bli att skärskåda Maritas kropp. Det gick med en vilja av stål och han spelade med i spelet och låtsades halvhjärtat intresserad av de äldres prat om frälsning och himmelriket. Visst visst. Himmelriket stod bara två meter ifrån honom och log dygdigt. Efter en stund ursäktade sig Henrik med att han måste fortsätta och halsade ljummet vatten från en flaska som stått i skuggan av en buske. Gamlingarna var väldigt förstående och verkade inte kunna läsa hans tankar om att han helst hade velat se deras yngre missionärskollega ensam, en smula naken och i missionärsställning kanske. När de gick räckte Marita över en ny tidning och när Henrik tog emot den höll hon fast den i mindre än en halv sekund och log och tittade in i hans ögon innan hon släppte och gick iväg till bilen. Den äldre damen satt i baksätet och den äldre mannen med hatt och sliten kostym satt fram och de for iväg. Henrik vinkade adjö. 
När bilen försvunnit tittade han på tidningen och undrade. Varför hade hon hållit kvar i den? Han bläddrade igenom den men såg inget. Men på baksidan hade någon textat ett mobilnummer med tunn blyerts. Han log för sig själv och undrade vad det där var nu då... 


När Henrik kom in slog han upp numret på Eniro och hittade Marita. Det var tydligen hennes privata nummer men det stod på hennes företag. Han undrade vad fasen det här var nu då. Tjejen är ju frireligiös och gift. Han hade kollat upp henne och visste att var fyllda 40. Henrik funderade länge på det där numret. Vad skulle han göra? Han lät det bero. Men en plan formades om att skaffa sig en ny kavaj kanske. Det var otroligt bra priser så att ha en handsydd kavaj till exempel var tilltalande även om det inte hade varit Marita. 


------------------------------------


Dagen efter var Henrik inne på Facebook igen och kollade upp hennes företag. Han klickade "Like" och "följ" på hennes företag. Han kollade igenom alla bilderna på henne igen. De på hennes egen sida och de på hennes företags sida. Han bestämde sig för att sms:a hennes mobil dagen därpå efter lunch och frågade om hon möjligtvis tog upp beställning på en kavaj eller en rökrock. Han undertecknade med sitt namn och "tack för numret". Det gick en halvtimme och sen kom svaret. "Det går bra, vi ska kanske höras närmare på telefon och diskutera tyg och modell?" Henrik log för sig själv. Nu var spelet igång på nivå 2. "Ring mig när det passar dig" skrev han tillbaka och efter 10 minuter ringde det. Maritas röst lät trevligt nära och de började diskutera vad han ville ha och efter en stund frågade han om han skulle komma till hennes ateljé för måttagning. De kom överens om en tid nästa vecka då Henrik hade en ledig dag och så var saken bestämd. 


Dagen då de skulle träffas steg Henrik in i ateljén på slaget kl 14 då de hade bestämt tid. Marita var tydligen upptagen med en annan kund som verkade bli klar vilken sekund som helst. Deras blickar möttes och Marita log glatt åt honom. Henrik tittade runt rummet och insöp atmosfären. Det var högt i tak och lite småmysigt utan att vara för stiligt eller för asketiskt. Kunden som varit där blev klar och gick iväg och Marita kom fram till honom "Hej!" sa hon. "Vad kul." Henrik log tillbaka och de skakade hand lite tafatt. Helst hade han velat krama henne men nöjde sig med att titta henne för länge i ögonen och hon mötte hans blick. Marita började prata på som den professionella i sammanhanget och Henrik lyssnade uppmärksamt på hennes röst, tittade på hennes ögon, näsa, läppar när hon pratade. När hon gick för att hämta ett måttband tittade han långt efter hennes smala midja. Under tiden hon tog mått antecknade hon och skissade så Henrik fick gott om chanser att skärskåda hennes kropp. Han insöp varje centimeter av henne och tittade över hennes axel och tjuvkikade i en stor spegel bakom henne och såg hennes trosor avteckna sig under tyget i hennes tunna långbyxor. Hennes lilla rumpa var väldigt intressant att skärskåda och han började fantisera om hennes nakna kropp, hennes små bröst, hennes midja, hals och nacke. Ju mer han tittade desto läckrare insåg han att hon var. Han hade sett en bild av henne i yogastil på Facebook och hon var verkligen smidig i kroppen, som var 25 cm kortare än honom. Hon kom på honom med att titta på hennes bröst och kropp när hon vände sig om, det såg han, men hon låtsades som ingenting. Henrik fortsatte titta och när hon böjde sig fram och tog upp måttbandet som trillat ner på golvet fick Henrik hålla inne ett stönande. Marita var klar och Henrik undrade vad de skulle göra nu. Marita började prata om olika tyger och undrade vad han hade tänkt sig. Henrik förklarade vad han tänkt sig och Marita verkade gilla det. Hon bläddrade i tygkataloger och visade honom och sa att hon kunde mejla honom fler förslag om han ville det. Hon fick hans mejladress och kvittrade, "ja ditt nummer har jag ju redan" och log mot honom. Var det där en smula skälmskt, tänkte Henrik och hajade till när han insåg att Marita precis hade tittat ner mot hans skrev. Hon låtsades som ingenting. Det här började bli både intressant och förvirrande. Vad ville hon egentligen, den lilla Marita?  


När han reste sig för att gå insåg han att besöket hade tagit två timmar, men Marita gjorde sig ingen som helst brådska. De bestämde att de skulle höras av efter att Henrik fått mejlet med alla förslagen och sen skulle de bestämma vidare. Han fick veta att det brukade ta 2-3 veckor att få plagget uppsytt. 


Andra gången de träffades fick Marita ta om alla måtten eftersom hon tappat bort dem. Hon ursäktade sig innerligt men Henrik försäkrade henne att det var absolut inga problem. De hade ännu trevligare än förra gången och de upptäckte båda två att de kunde prata om det mesta utan att det kändes krystat på något sätt. Den här gången hade hon på sig en tunn sommarklänning som slutade nånstans långt upp på låret konstaterade Henrik med uppskattande belåtenhet. 


Följande söndag kom hennes lilla bil åkande längs grusvägen och Henrik kände igen den på lång väg. Det var som fan... Han var helt naken och väntade in i det längsta med att svepa en badhandduk runt höfterna och lät bilen komma så nära att han var säker på att Marita såg att han var naken och han svepte sakta badhandduken om sig när hon bara hade mindre än 25 meter kvar till huset och mest troligt kunde skymta hans kuk - som dessutom var lite halvstyv av snusktankar i eftermiddagsvärmen och av den plötsligt uppstådda situationen i och med Maritas uppdykande. Han tittade upp och vinkade med ett stort oskyldigt leende. Marita vinkade tillbaka bakom ett par stora solglasögon och stannade bilen och klev ut och log varmt mot honom. 


Hon kom som vanligt med Vakttornet och Henrik tog emot den lite pliktskyldigt samtidigt som han tittade på hennes käklinje, nyckelben och bröst. Hon hade på sig samma tunna sommarklänning och i det gassande solskenet blev den genomlyst på ett synnerligen trevligt och avslöjande sätt. De kallpratade lite glatt och Henrik frågade om hon ville komma in och ha något svalkande att dricka. Marita steg tacksamt in i svalkan och Henrik gav henne ett kallt glas iste och han placerade henne vid kaffebordet i vardagsrummet så han hade den erotiska tavlan bakom sig för att se hur hon skulle reagera. Bredvid kaffekopparna på bordet låg flera stora fotoböcker, bland annat av Helmut Newton, Eric Kroll och Richard Kern. Omslagen på böckerna var väldigt sensuella, erotiska och snudd på pornografiska. Henrik noterade Maritas blicka ur ögonvrån. Hon missade inget och när de samtalade såg han att hon dessutom hela tiden flackade med blicken mot den stora målningen bakom honom. Henrik myste av hennes uppenbarliga intresse av tavlan och böckerna. 
- Har du tid att ta en kaffe? frågade Henrik 
- Jag borde åka vidare, sa Marita med en blick på klockan och böckerna. 
- Kanske nästa söndag, sa henrik och log. 
Marita nickade tyst. 
- Hur går det med kavajen, frågade han sedan. De hade bestämt tyg och Marita hade börjat sy. 
- Jag skulle kunna ta med den nästa helg och visa, sa Marita.
- Toppen, då säger vi så. 
- Jag kanske kan komma på lördag då, så vi hinner prata mer sa hon. Det är inte säkert att jag ska denna rundan nästa söndag, lade hon till. 
- Det går utmärkt på lördag också, svarade Henrik. Och så reste de sig och gick ut. Maritas blick dröjde kvar vid fotoböckerna. Henrik smålog. När de kom ut på trappen och sade adjö kände Henrik att badlakanet runt hans höfter började glida, men han gjorde sig ingen brådska utan lät den trilla av nästan helt. Han betraktade Maritas blick som var som fastnaglad vid hans skrev när han stoppade handduken i absolut sista sekunden. 
- Hoppsan, sa Henrik. Det var nära ögat! Han skrattade till och Marita bara log försiktigt och nickade ett par gånger. 


När Henrik loggade in på Facebook samma kväll såg han en vänförfrågan från Marita. Från hennes privata konto. Han klickade OK direkt. När han gick in såg han att det fanns fler fotoalbum som inte var allmänt synliga. Det var porträttbilder med olika sminkning och hennes fotograferande man hade tydligen ett gott öga för henne i bikini på standen, i vattenbrynet i kvällningen vid en insjö - och flera bilder på henne i olika yogaposer var nästan lite väl sexigt för en facebook-sida. Även om hon såklart var heeeelt oskyldig. Hennes kropp etsades fast på hans näthinna och Henrik hade inte alls svårt att föreställa sig henne helt naken. Han skrev till henne via facebook och bekräftade deras klädprovning nästa lördag. På fredagmorgon kom det ett sms i samma ärende från henne och Henrik började verkligen se fram emot deras möte på lördagen. Under fredagen och lördag förmiddag fortsatte de att sms:a och inget speciellt, men det började kännas väldigt trevande. 


På lördagen vid tre hörde Henrik hennes bil komma åkande och han tittade in i vardagsrummet. Han hade dukat åt dem vid kaffebordet och nu lyfte han upp fotoböckerna och lät den mest erotiska ligga närmast den plats han tänkte att hon skulle sitta på. Han gick ut och bjöd in henne i ett par urblekta slacks och en vid skjorta. Han hjälpte henne att bära in från bilen och bad henne slå sig ner. 
- Vi börjar väl med fika, sa han. 
- Gärna, sa Marita log och tog fram en liten påse med hembakta småkakor.
- Men vad fint, sa Henrik. Tack så mycket! De ser väldigt smaskiga ut, skrattade han och lag mot henne. 
Hon satte sig direkt i samma stol som förra gången, mitt framför tavlan. Hon kunde såklart valt att ha den bakom sig, men hon satte sig och tittade rakt på den den här gången utan att väja med blicken. Henrik noterade. Att hon valde den platsen gjorde ju också att hon hamnade precis bredvid boken Henrik lagt fram. Han såg hur hon noterade att den porriga fotoboken fanns precis inom räckhåll. Richard Kern (och Kroll) tangerade gränsen mellan erotik och porr och gick ibland över den. Henrik ursäktade sig och gick ut i köket för att sätta på kaffet. Han stökade runt högljutt i köket och ropade "det tar några minuter, hoppas det är okej att du får vänta lite".
- Jadå, hördes Marita röst svara ute i vardagsrummet. 
Henrik kunde se henne där hon satt genom en liten spegel på väggen och han höll koll på hur hon tittade noga på fotoboken bredvid henne. Han småskrockade och log för sig själv under tiden han stökade runt i köket. Efter en halv minut såg han i spegeln att hon började bläddra i fotoboken. Marita bläddrade och tittade. Henrik lät henne hållas och visste att hon nu såg väldigt explicita bilder på nakna tjejer och det fanns någon onanibild där också i fotoboken, det visste han ju precis. 
- Strax klar, ropade han och såg i den lilla spegelbilden hur Marita snabbt stängde fotoboken. 
När han kom in i rummet med brickan log hon med flackande blick och han såg att hennes kinder rodnade. Henrik låtsades inte om detta under tiden de högg in på hennes kakor, kaffet och lite kaffebröd som Henrik köpt inne i byn. 


Efter kaffet provade de ut kavajen och Marita antecknade lite mått och gjorde några ändringar direkt på på plats och varje gång hon var nära honom kände Henrik hennes lätta parfymdoft och kunde känna hettan från hennes kropp när hon lutade sig mot honom när hon tog mått. Henrik insöp verkligen varje millimeter av henne. Hennes leende. Hennes ögon. Hennes kroppsrörelser. Sedan var det dags att avrunda. Henrik kände att Marita dröjde sig kvar och han lät henne styra samtalet. De kom överens om att hon skulle göra de sista justeringarna och sedan höra av sig när jackan var färdig. Hon föreslog att hon kunde skicka några bilder och sedan kunde han komma och hämta den. Henrik propsade på att betala i förskott och även om Marita försökte neka var han påstridig och gav henne hälften "som en handpeng". Hon tackade och han kunde nästan svära på att hon neg en millimeter. 

Fortsättning:

Del 1 (25 okt)
Del 2: Mejlet (25 okt)

Författarens egna ord om alstret:
Förbjuden attraktion

Print  Alster ID 30368  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.