Test] Vid sidan av stigen
Allt har en första gång och han måste erkänna att han var nervös, detta var inte hans område måste han medge. Dom hade pratat igenom det grovt och hade tillsammans satt reglerna, utom kontroll men ändå tryggt.
Men att få uppfylla hennes fantasier låg honom nära hjärtat.
Varje kväll gick hon denna promenaden, någon kväll skulle han ta henne någonstans, men hon vet inte när och inte var.
Detta var faktiskt tredje kvällen som han var ute och planen var att om en liten stund ska det ske.

Ståendes bakom ett träd väntade han på att hon skulle passera. När hennes siluett var en bit framför honom rörde han sig fort, hon hann först reagera när han var så nära att han kunde få tag i henne. Upp med händerna på ryggen, silvertejp som han förberett över munnen.
Han drog iväg henne medan hon sparkade och försökte ta sig loss. Fördelen med hans 100 skogshuggarkilon mot hennes nätta 60. När dom kommit till sidan av stigen tryckte han ned henne på mage. Hon kämpade fortfarande men det var inget problem. Ett buntband runt hennes handleder fixerade hennes armar på ryggen. Med kraft fick han även tag i bägge hennes sparkande ben, tog ihop dom och satte ihop även dom med buntband.
Ett sista drag var en huva så att hon inte skulle se, och på något märkligt sätt kom han på sig själv med att känna sig lite upphetsad.
Hon vred sig fortfarande fram och tillbaka, eller försökte men med ett knä stabilt på ryggen kom hon inte så långt.

Med en kniv så sprättade han upp först tröjan och sedan översta biten på byxorna så han sedan kunde rycka sönder dom ned till grenen så att hennes rumpa var blottad. Sicken härlig rumpa det var.
Han såg hennes långa hår och fick ytterligare en idé, han tog det ett varv runt halsen och drog åt lätt. Med darriga fingrar sökta han sig ned mellan hennes skinkor, när han kom till hennes fitta kände han att hon var våt, han lät sina fingrar bli ordentligt blöta innan han tryckte in först ett finger och sedan två i hennes anal.
Nu var han hård, han knäppte upp sina byxor, bytte position så att han låg över henne och hans tyngd gjorde att hon inte kunde röra på sig, fastklämd men kämpande, ljud som kom ur den igentejpade munnen. Han smorde sin kuk med saliv och tryckte sig in i henne. Han drog henne i håret så hon fick svanka uppåt samtidigt som han knullade henne.
På kortare tid än han någonsin kommit tömde han sig i henne, han flämtade, hon kved.
Han klippte upp buntbanden och sprang därifrån.

Medan hon gjorde sig fri kastade han dit en ryggsäck med hela kläder och fortsatte sedan springa till platsen dom skulle mötas på.

Författarens egna ord om alstret:
Ett försök till rapeplay

Print  Alster ID 30367  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.