Logga inBli medlem
Relaxklubben for Newbies
har du varit lite knullsugen på en fest eller på krogen någon gång, och tittat på de andra i rummet och tänkt "det är säkert ingen här som vill ligga med mig"? tänk om någon hade tagit dig i handen då och lett dig ett rum bredvid. rummet är fullt av personer som bara är där för att de verkligen vill ligga med just dig. det hände mig igår. jag fick min riktiga födelsedagspresent - hotellnatt och gang bang med relaxklubben på sesam i göteborg!

jag var såååååå nervös innan att jag nästan vibrerade i taxin på väg dit. självklart såg jag fram emot det väldigt mycket, men det var så mycket som var nytt! många av er vet att vi haft gb hemma förut, när sambon överasskade mig med att planera en hel eftermiddag på vardagsrumsgolvet för mig. men tanken som spökade i huvudet var att den gången var ju alla där bara för mig, och den här gången var det fler kvinnor som kanske skulle vara miljoner gånger snyggare, sexigare, bättre än mig. tänk om deltagarmännen skulle vara taffliga, eller lukta illa? tänk om lokalen kändes skitig och otrygg? tänk om... tänk om.. tänk om...!

men som kanske redan är tydligt av mina formuleringar - alla mina farhågor var bara hjärnspöken. jag hade en fantastisk kväll. och eftersom det var mitt första klubb-besök någonsin, och jag är pedagog långt in i ryggmärgen, vill jag berätta om kvällen steg för steg. jag hoppas att andra som är nya och kanske inte vågar - både kvinnor i min situation och män som deltagare - ska kunna läsa och bli lite lugnare. så att fler vågar göra sånt här - för det var verkligen helt makalöst.

en punkt jag vill göra extra tydlig till att börja med är att min erfarenhet bara är en rekommendation av Relaxklubben, och inte av alla evenemang som sker på Sesam. Många av arrangörerna och personalen är självklart även engagerade i andra evenemang där (och jag tvivlar inte alls på att i princip alla evenemang på Sesam är bra och trygga!), men jag vill vara tydlig med att jag inte har varit på andra arrangörers evenemang. Så det är egentligen bara mina kommentarer om lokalen i sig som är allmängiltiga för Sesam - arrangemanget stod Relaxklubben för.



Jag har upplevt gruppsex tidigare, och har som sagt haft ett gb hemma. Men klubb har jag aldrig varit på, och jag ska erkänna att mycket av mina tveksamheter till klubbar i allmänhet är starkt färgade av diverse dokumentärer. Det är ju inte bara en gång som sexklubbar har visats som något lite unket, dit desperata eller hypersexuella personer har sökt sig och gör mer eller mindre taffliga försök att få till det med de enstaka personerna som är "snygga". Ofta filmas klubbarna i "städbelysning", och känslan är ofta att det är skitigt, ohygieniskt och ganska äckligt. Visst att det i sig kan vara lockande också i vissa sammanhang, men för mig har det gjort att jag känt ett generellt motstånd till att gå på klubb.

Som med mycket annat är det ds som har ändrat min inställning. Jag kom i kontakt med människor som är snygga, sexiga, vettiga och går på klubb. Som kunde avdramatisera konceptet och berätta hur det är, och som fick mig att få upp ögonen för att det faktiskt kunde vara både hett och roligt. Att människorna som ordnade evenemang och de som deltog bara var vanliga människor, precis som mig, och att det sällan - om någonsin - var så unket som jag övertygat mig själv att det var. Så i somras när jag såg att Relaxklubben bjöd in till gang bang på Sesam behövde jag inte särskilt lång betänketid innan jag bad min sambo om att vi skulle anmäla oss. "Jag vill ha det i födelsedagspresent!" sa jag och log det bredaste Cheshire-cat-leendet jag har, och självklart skulle jag få det.

GBt låg på en torsdag, och eftersom vi bor i Östergötland tog vi båda ledigt från våra jobb både torsdag och fredag för att lyxa oss och bo på hotell i storsta'n. För en första gång kändes det bra att ha någonstans att landa efteråt, och inte behöva sitta i en bill eller på ett tåg i fyra timmar innan vi kunde sova. Framåt eftermiddagen på torsdagen gjorde vi oss klara på hotellrummet. Jag preppade (för jag gillar analt, och vill känna mig lugn i att jag är ren), smorde in mig och tog på mig strumpbyxor och en klänning. Jag kände mig naken när vi gick till taxin, trots att jag utåt sett var fullt påklädd. Det kändes som att alla vi mötte visste vad vi skulle hitta på den kvällen - vilket självklart bara var inbillning.

Efter lite förvirring i geografin hittade vi till Sesam. Vi skulle komma 17.30-18.00 och vi ringde på klockan 17.32. Sesam har en diskret entré med ringklocka och övervakningskamera, och när man går genom grinden och ner för trappen till källardörren har man verkligen känslan av att man är på väg till något hemligt och mystiskt - på ett bra sätt! Väl inne kommer man till en lång korridor, utsmyckad på ett sådant sätt att ljud absorberas och upplevelsen är ganska snarlik en hotellkorridor. Vi gick förbi ett rökrum, kapprum, dusch och omklädning och en toalett. Längst in i korridoren är en liten trappa upp till en lounge med soffor och en bar. Där blev vi mötta av Lars, Cissi och Pia som välkomnade oss och faktiskt verkade uppriktigt glada att vi var där - trots att vi inte träffat någon av dem tidigare. Mina nerver fanns självklart kvar fortfarande, men de lugnade sig väldigt mycket redan där.

Lars gick igenom lokalen med oss, förklarade reglerna (igen - vilket var betryggande), frågade lite om oss och skämtade lite, och vi fick välja en plats att vara på när det väl var dags att sätta igång senare på kvällen. Efter att ha lagt undan lite saker tog vi något att dricka (alkoholfritt så klart) och satte oss i sofforna för att invänta det som komma skulle. De som anordnat liknande evenemang vet att det är mer regel än undantag att det blir avhopp. Som jag förstod det var det ursprungligen tänkt att vara sex kvinnor, men när insläppet stängdes var vi "bara" fyra. Jag och tre till kvinnor, varav en är en av mina vänner som hjälpt mig ändra inställning till klubbar. Vi pratade en stund i loungen, sådär öppet som man förmodligen bara kan göra i ett sådant här sammanhang, och att se hur o-nervösa de andra tre kvinnorna var botade mig från i princip all oro jag fortfarande hade vid det laget.

Att vara den enda av oss fyra som aldrig varit på klubb förut kändes faktiskt oväntat bra, jag blev väl omhändertagen och även de som inte aktivt sökte upp mig bidrog till en generell känsla av här är vi trygga med varandra - här trivs vi - här har vi roligt. De andra tjejerna bytte om och sminkade sig, och skrattade och skojade med varandra och mig. Det var väldigt mycket som att sitta i någons vardagsrum - förutom att några av oss var nästan nakna, så klart. Jag och min sambo gick under den här tiden också igenom vad jag skulle säga när jag presenterade mig själv. Det är en ganska surrealistisk tanke att man ska ställa sig upp framför ~40 främlingar och rabbla upp en lista över vad man gillar/inte gillar när det gäller sex, men det var verkligen bra att tänka igenom det i förväg. Under kvällen skulle jag ju förlita mig på min sambo som min wingman, och även om jag litar på honom till 100% är det vissa saker som är okej ibland och inte okej ibland, då är det bra att man har pratat om det i förväg. Under kvällen är det mycket som flyter ihop till en röra i huvudet, så att ha någon man kan förlita sig på om gränser börjar tänjas är en väldigt skön trygghet att ha.

När vi fyra var klara för kvällen, samlades vi tillsammans med personalen (Lars, Pia, Cissi och Ulrika) i sofforna och gick igen igenom vilka regler som gällde för oss och för deltagarna. Och när jag betonar "igen" här så är det inte något negativt - tvärtom. Reglerna är en trygghet för alla inblandade, och att de är så konsekvent och tydligt förklarade förstärker känslan av att de faktiskt efterlevs och genomdrivs av arrangörerna. Vi fick också en stund i det mysiga rummet att slappna av lite mer, få i oss lite socker/energi och ladda med vätska. Den halvtimmen där det bara var vi kvinnor, min wingman, och personalen, var väldigt värdefull. Det gjorde att jag kände att jag - om något otrevligt mot förmodan skulle hända senare på kvällen - kunde gå till dem i förtroende och de skulle lyssna på mig.

Sedan började ringklockan på grinden att pipa med jämna mellanrum. Under en halvtimme kom deltagarmännen till Sesam, och en efter en kom de också till loungen där vi satt. Några kom fram och hälsade på alla, några kände redan de andra tre kvinnorna, några log och hejjade, några var tysta och lite mer tillbakadragna. Jag kan säga att min nervositet fick ett ordentligt påslag just under denna halvtimmen. Jag är inte en blyg person, men jag kände mig nästan förnäm och ville bara krypa ihop i min sambos famn ett tag. Det är ju ett faktum att jag var i alla fall 25% av anledningen till att deltagarna var där - och självklart var vi uttittade redan där... Och ja, jag kände mig väldigt blyg.

19.45, en kvart innan vi skulle bege oss till våra "stationer", samlades alla och personalen gick igenom reglerna för alla - med emfas på det som gällde för de manliga deltagarna. Sedan var det dags för presentationen av oss kvinnor. Min vän ställde sig upp först och berättade vad som var på hennes ja- och nej-listor. Sedan nästa kvinna. Sedan var det min tur, och trots att det inte fanns några strålkastare i rummet var känslan att vara i uppmärksamhetens centrum nästan överväldigande. Jag berättade vad jag gillade, var det var okej för männen att komma och vad jag tyckte om att göra. Dessutom berättade jag både att denna kvällen var min födelsedagspresent och att det var vårt första klubb-besök. Efter mig presenterade sig nästa kvinna. Alla fick applåder efter sin lilla presentation.

Sedan var det dags. Min blyghet försvann när jag ställde mig upp för att presentera mig, men när vi skulle gå till våra "stationer" för att påbörja kvällens aktiviteter hade jag hela världens fjärilbestånd i magen. Och hjärnspöket gjorde sig påmind igen med överväldigande kraft - tänk om ingen kommer till mitt rum? Min sambo tog min hand och ledde mig genom ett rum där två av oss kvinnor skulle vara, till det stora rummet jag och min sambo skulle vara i. Då förstod jag att mitt hjärnspöke bara var substanslös ånga. Det stod redan män i rummet och väntade på mig. För att det var mig dom ville till. Det var den kraftigaste ego-boosten jag någonsin upplevt, och efter den insikten fanns inte ett spår av min nervositet kvar; inte ens en liten viskning.

Under kvällen flyttade jag mig några gånger. Några gånger blev jag flyttad på. Ett par gånger bad jag om en liten paus. Ett par gånger till blev jag tillsagd av min sambo att ta en liten paus. Jag drack mycket - men inte tillräckligt, en lärdom jag tar med mig till nästa gång - jag åt lite kakor. Resten av kvällen är ett töcken av njutning och fantasiförverkling tillsammans med många härliga män (som var allt annat än sunkiga eller desperata!). Det här är ju inte tänkt som en sex-novell, och jag räknar med att ni vet generellt hur sex går till, så jag tänker inte ge en play-by-play av min kväll. Men jag njöt - mycket.

Evenemanget var schemalagt till 23.00. Strax efter 22 började min kropp säga att det var dags att varva ner. Vid det laget hade antalet deltagare sjunkit en del, men många som var "klara" hängde kvar och pratade, med mig och med varandra. Igen var känslan av avslappnad trivsel väldigt stark. Jag fick ett stort glas resorb av Pia (utan det hade jag nog haft en ännu värre huvudvärk idag än jag faktiskt fick!), bytte om till myskläder, och varvade ner. Vi stannade också en stund till för att socialisera och tacka för kvällen. På skakiga ben gick vi sedan upp för källartrappen igen, till taxin och vidare till en riktigt god natts sömn i en hotellsäng.



den kortaste beskrivning jag kan ge av kvällen är: underbar. både jag och min sambo är överväldigande nöjda med både deltagare och arrangörer. redan nu planerar vi vidare medlemskap och fler kvällar med Relaxklubben. om någon läser det här och går i valet och kvalet om deltagande så kan du se detta som ett rungande: JA. är du ensam, ta kontakt med arrangörerna och fråga allt du kommer på att fråga. har du en partner som du vill ha med, gör samma sak tillsammans. kanske kan jag få vara en del av de "erfarna" någon gång, och är du kvinna med frågor till mig om min erfarenhet är du mer än välkommen att skicka ett meddelande till mig.

till slut, som om jag inte sagt det förut: tack - till arrangörer, till deltagare och till de andra tre kvinnorna jag delade kvällen med. tack till min sambo för min fantastiska födelsedagspresent. tack, tack, tack för en underbar kväll.

... nu ska jag hem och stretcha jumskarna och sen ska jag nog börja göra squats för att förbereda för nästa gång. 😉
Som ny till klubbar och sesam var jag nervös, men helt i onödan. detta är INTE en snusknovell - det är en berättelse riktad till de som inte riktigt vågar gå på klubbän.

Tillagd 24 sep 2021   Guider, tips och instruktioner   #Kvinna #Man #Kvinna som bottom #Egenupplevt #Utlåning #BBW

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.