Jag är vampyr du är blod
Från din översta nackkota, kota för kota, ska min tunga vandra längs med din kropp där du ligger på mage. Min tunga ska redan ifrån början vara tydlig med sina krav och förväntningar utan att något uttalas. Tungan kräver fri lejd att få fortsätta från din nedersta kota hela vägen in i dig där du ligger med ansiktet begravt i kudden med bröstkorgen pressandes mot täcket och din mage som sakta reser sig från täcke och madrass för att ge min tunga det utrymme som en kräver för att smaka resten av dig. Liggandes på mage ska du ta emot mi tunga medan mina fingrar smeker din rygg och håller dig på plats.


Den där mjuka borsten som fallit ur din sminkväskan dansar över dina skuldror på samma sätt som den brukar svepa fram över dina kindben. Den tar sig upp längs med baksidan av dina lår och upp på insidan för att sedan söka sig ut mot höften. Med ögonbindel ska jag möta dig som blind och med mina fingertoppars hjälp läsa dig som om du vore blindskrift. Varenda del av din hud.

Dina fingrar som håller fast mitt huvud. Dina naglar som klöser upp huden vid min nacke, vid ovansidan av mina skuldror medan jag sickar dig. Dina skor vars klackar trycker mot min rumpa där jag ligger på mage med mitt ansikte pressat mot ditt fuktiga universum, och jag slukar dig och du klöser mig. Jag äter upp dig och du håller fast mig, du håller mig på plats med dina fingrar i mitt hår, ed ina skogbeklädda fötter mot minahöfter.

Vi vet båda att det inte kommer bli någon penetration. Bara min hunger som stillas mellan dina ben. Bara din uppoffring som består i att du naken ger dig till mig och det hungriga vilddjur som bor inom mig. Du kommer inte bli knullad. Du kommer bara bli en orgasm för min smaklökar och berusa mina sinnen. Genom att hugga tag med dina tänder vid min hals dämpar u ett skrik och jag känner att jag kommer ha märken. Mina händer vill lämna din härliga fitta och söka sig upp till in mun för att låta fingrarna sluta sig kring din mun, krama runt in strupe.

Vi har redan uttalat de mest förbjudna saker som två personer som du och jag kan uttala högt. De mest förbjudna orden som är så förbjudet att de knappt får viskas i ensamhet i mörkret. Men din kropp ka bära liv och min hunger kan bli min död. Och saker som evig trohet får absolut aldrig nämnas i ord. Det är illa nog att vi vet att din kropp fortfarande kan bära liv och att jag vill dö med ansiktet begravt mellan dina ben. Vi som levt liknande liv. Ingen sprit, inget nikotin. Enbart din värme, din nakenhet, strypsex och min besatthet av dig. Jag som såg dig i publiken så fort du kom in i rummet. Jag som skrev all poesi till dig bara för att få höra att du tänker på mig när du tillfredsställer dig själv, bara för att höra att du blir kåt av mina ord. Och nu gnyr jag av hungern efter dig, berusad av tanken. Och du vill plåga mig, du vill piska mig, binda mig. Den värsta plågan du kan utsätta mig för är att tvinga mig att vänta på att få luka dig. Jag är vampyren, och du är en doft av pulserande blod.

Print  Alster ID 29747  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.