Picknick
Vi ska ut till havet på picknick. Plockar upp dig med bilen, picknickkorgen i baksätet. Det är soligt, du är glad. Så vacker i bara linne och kjol. Vi rullar iväg, det är en bit att köra. Skruvar ner volymen på radion, småpratar. Du har håret uppsatt, solglasögon. Jag i jeans och t-shirt.

Efter en stund sneglar jag över mot dig. Ser att kjolen åkt upp en bit på låren. Hajar till, gillar vad jag ser. Undrar om det bara blev så eller inte, men säger ingenting. Du fortsätter att prata om allt och inget, på ett strålande humör. Jag kör. Pendlar mellan blicken på vägen och på dig. Så. Inser att kjolen åkt upp ännu mer, den sitter högt på ditt lår. Nästan så jag borde kunna se dina trosor, men det gör jag inte. Men jag skymtar det underbara vecket mellan ljumske och lår, där huden är som allra lenast. Börja undra om du faktiskt hasat upp kjolen med flit, men inte säker. Ser på dig, du ser på mig och ler. Du lägger en hand på ditt lår, farligt nära. Så ser jag hur du med blicken fäst i min för ett finger mot munnen, smakar lite lätt på det, kysser det, blöter ner det. Jag vrider på mig, du skrattar till. Jag fortsätter att köra.

Plötsligt märker jag hur du rör på dig. Sneglar över och ser hur du lossar bilbältet och sätter tillbaka det bakom din rygg, Så att det inte ska plinga. Du har slutat prata. Du lutar dig bakåt, med kroppen till hälften mot bildörren, till hälften mot ryggstödet. Så lyfter du upp höger ben och sätter det på sätet. Det andra vinklar du åt sidan och låter falla mot mittkonsolen. Jag ser dina bara lår, och så ser jag hur du lägger din hand på insidan av ditt vänstra lår. Låter det glida ner, inåt, och på vägen tar du med kjolen. Nu ligger den helt runt din midja. Du har verkligen inga trosor på dig. Din blick är klistrad på mig. Min pendlar mellan vägen och ditt sköte. Jag ser din hand glida ner och lägga sig ovanpå din fitta. Ser hur din mun öppnar sig något, ser hur din blick liksom förändras. Lust.

När du låter ett finger glida in i dig kan du inte låta bli att släppa en djup suck. Din andra hand ligger ovanpå ditt bröst, utanpå ditt linne. Dina fingrar söker bröstvårtan genom bomullen, nyper, rullar den mellan pekfinger och tumme. Jag kan inte sluta stirra på dig. Ditt finger glider sakta ut och in, jag ser hur det glänser av din fukt. Jag ser hur blöt du är. Så tar du min hand från växelspaken och lägger den på ditt lår. Jag klämmer åt, smeker, Men när jag söker mig inåt, neråt, så lyfter du min hand och lägger tillbaka den på låret. ”Inte än”, viskar du, ”bara titta”. Dina fingrar i din fitta, djupt begravda, och sedan låter du dem glida ur och masserar din klitoris med ditt pekfinger. Och så in igen. Du andas häftigare, jag försöker köra bil.

Plötsligt drar du av dig ditt linne, sitter i bara bh och smeker dig själv, i min bil, på mitt passagerarsäte, med benen brett isär. Leende mot mig, uppslukad av kåthet och lust. Så jävla vacker! Jag vill mera!

Så får jag syn på en parkeringsficka, dold bakom träd. Tvärnitar och svänger in. Stannar bilen, kliver ur. Springer runt till din sida, öppnar dörren. Tar tag i din hand och drar ut dig ur bilen. Kysser dig hastigt, lägger mina händer på dina nakna skinkor. Nu finns ingen tid till förspel. Jag är så kåt, så hård. Jag vänder på dig, låter dig ta spjärn mot bilen. Lyfter upp din kjol som halkat ner så hela din stjärt är blottad. Knäpper upp skärpet och gylfen, drar ner byxorna. Mina händer på dina skinkor, särar dem, öppnar dig. Du särar något på benen där du står i gruset. Jag tar tag i min kuk och för ollonet mot din öppning. Känner värmen, känner hur jag träffar rätt, och trycker in min kuk i dig. Du rister till, stönar. Jag sätter händerna på dina axlar och börjar knulla dig. Du möter mig, svankar med stjärten, glider ner något längs med bilen. Jag för händerna till dina skinkor igen, drar isär dem så att jag ska kunna komma djupare, stöta hela vägen in.

Jag hör hur du stönar, nästan snyftar, jag vet att du är nära. Så höjer jag händerna och tar tag i ditt hår, drar dig till mig, får din kropp att böja sig bakåt, mot mig så att jag kommer åt att kyssa din nacke samtidigt som jag stöter in och ut ur dig. Slickar och nafsar på din nacke, ditt öra, din kind. Du ber mig stöta hårdare, snabbare, och jag tar sats. Jag känner hur orgasmen kommer krypande, hur den fortplantar sig från benen, armarna, magen, ryggen. Jag kan inte hålla mig längre, jag säger det till dig, säger att jag vill fylla dig nu, och du ber mig komma. Och samtidigt som jag exploderar märker jag hur orgasmen tar tag i dig, hur din kropp skakar och du nästan skriker av vällust samtidigt som jag kommer djupt inne i dig.

Jag är så känslig men fortsätter att sakta glida in och ut ur dig. Du flämtar, jag faller framåt och lägger min överkropp över din rygg. Kysser dig där jag kommer åt, pussar, håller dig nära. Fortfarande med min kuk inne i dig. Det känns så starkt att hela jag skakar.

Print  Alster ID 29745  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.