Middagen
Jag vill sitta bredvid dig vid bordet, bland dina vänner. Se dig prata med dem, skratta bland dem. Ibland vänder du dig åt mitt håll, ser på mig och lägger en hand på min arm.

Du är så vacker i din korta klänning, din hud varm av solen. Jag smyger ner min hand under bordet, lägger den på ditt knä. Alla är uppe i diskussionen, ingen märker något. Så smeker jag ditt knä, låter handen vandra uppför ditt lår. Glider ner med den på insidan av låret, låter klänningen glida med, glida upp. Så nyper jag till på insidan av ditt lår och du rycker till. Ser i ögonvrån att du ser på mig, men jag tittar rakt fram, mot de andra.

Min hand vandrar uppåt och när jag når din ljumske märker jag att du inte har några trosor på dig. Jag låter mina fingrar stryka över ditt venusberg och plötsligt ändrar du ställning så att din stjärt hasar fram något mot kanten av stolen. Samtidigt särar du på benen.
Nu låter jag mitt finger stryka längs med dina blygdläppar. När jag når klitoris rister du till. Masserar försiktigt innan jag låter det glida ner igen, mot värmen. Du är öppen och varm. Jag låter mitt finger glida in i dig.

Nu ser jag på dig och jag älskar att se hur du försöker behålla kontrollen, försöker verka oberörd och skratta med de andra medan jag långsamt pullar din fitta, låter fingret glida fram och tillbaka, in och ut. Omedvetet särar du ännu mer på benen och när jag låter ytterligare ett finger glida in flämtar du till, förklär det i en harkling och sätter ner vinglaset på bordet.

Jag knullar dig med två fingrar, du är så våt, glider så långt in jag kan, masserar med bestämda drag. Jag känner hur det rinner till, du är plaskblöt och det nästan rinner längs med mina fingrar. Precis innan du tappar kontrollen bland dina vänner slutar jag. Glider ur dig, rör en sista gång vid dina blygdläppar, stryker med fingrarna längs ditt lår och lämnar en våt rand. Så tar jag upp armen ovanför bordet, låtsas bita på naglarna och smakar dig. Ljuvligt!

Jag ser på dig. Du darrar lätt vilket bara jag kan se, din blick är dimmig och ditt ansikte rödblommigt efter en lång dag i solen...

Print  Alster ID 29740  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.