Släppa taget
Det hade gått ett år eller så men hon kände sig fortfarande på många sätt som en nybörjare. Hon hade försiktigt utforskat den här nya världen, väl medveten om att det fanns minor att kliva på och gropar att falla i. Kanske var det så att hon hade gott omdöme, kanske var det tur, men hon hade bara träffat bra män. Som öppnat dörren för henne, visat allt som fanns, lärt henne vad mycket hon klarade. Hon hade känt hur hon vaknade till liv. Hur smisk, smärta, underkastelse och lydnad hade slagit an en sträng hos henne. Landat mjukt i hennes kropp, hårdnat till en kärna som nu kändes som en del av henne. Nu skulle det aldrig försvinna. Kanske hade det alltid funnits där, men varit dolt bakom föreställningar om normalitet och konventioner? Eller så hade det skapats under hennes efterforskningar. Det spelade ingen roll för nu var det där och hon tänkte inte leva utan det.

En av de främsta uppenbarelserna hon fått handlade om kåtheten och njutningens ursprung. Nej det var inte klitoris som var central för skön sex. Det var inte långa förspel av smek och kyssar hon behövde för att bli tänd. Det centrala var hjärnan. Det var den som behövde smekas, beröras, retas och utmanas. Det var i hjärnan som en känsla kunde frammanas. När någon mötte henne på samma våglängd och sen tog över. Det var då hon blev så kåt att hon fick svårt att andas. Det var då det kändes som om allt i kroppen öppnades för honom, redo att ta emot - smek eller smisk, smärta och njutning - det som i slutänden blev en och samma känsla.

Hon var en behärskad person. Visst kunde hon framstå som lite galen, utflippad. Filterlös och hudlös. Framstå som någon som förlorat kontrollen. Och det hade varit väldigt nära ibland. Underbara situationer där hon legat så nära gränsen. Sköna, ljuvliga situationer av nästan total tillit. Där hon nästan känt att hon kunde släppa efter. Men inte riktigt ändå. Hon ville, men det hände inte. Hon kunde inte släppa taget, visste inte hur man gjorde. Även i de mest pressade av situationer visste hon var hon hade sig själv. Även under en våldsam orgasm analyserade hennes hjärna vad som pågick och övervägde nästa steg. Det frustrerade henne. Hon ville stänga av den där hjärnan. Ville inte tänka mer. Varken på hur hon såg ut, om hon gjorde rätt eller hur hon kunde vara bäst till lags. Hon önskade att hon för en stund kunde bara existera. Som ett blankt papper - i sanning bortkopplad.

Nu experimenterade hon. Var det modigt eller dumdristigt? Svårt att säga, men det hade ju gått bra hittills så… Och han verkade genuin. Hade ett sätt att skriva som gjorde att hon ville underkasta sig. Ville lyda. Han visste tillräckligt lite om henne för att hon skulle känna sig anonym. Vad visste hon om honom? Kanske något mer - såvida han inte ljög. De var i samma ålder. Han hade ett bra jobb, snygg kuk (den hade hon sett!), en vacker röst och lång erfarenhet av dominans.

Hon satt på sängen nu och väntade. Jeanskjol och en vit blus. ”Ska jag ha några särskilda kläder?” hade hon frågat honom när de pratade i telefon men han hade låtit oförstående. Svarat att han inte brydde sig om hennes kläder. ”Du kommer att sluta naken” hade han kort konstaterat och hon trodde honom.

När dörren öppnades kom plötsligt insikten om vad det var hon höll på att göra och en hissnande ilning for genom kroppen. Skräck, panik och lyckorus i en och samma känsla. Hon tittade mot dörren och såg honom stiga in. Han sa inget, inte hon heller. Han höll blicken fäst vid henne medan han ställde ned sin väska och drog av sig kavajen och hängde den över en stolsrygg. Han gick fram mot henne, hon tittade ner. Knep ihop ögonen men öppnade dem igen när hon kände hans fingrar under hakan. Han lyfte hennes ansikte mot honom och hon mötte hans blick. Den var lugn. Naglade fast henne.

”Du vet vad som gäller nu” sa han kort och hon nickade. De hade pratat om det i telefon. Hon visste vad hon skulle säga om hon ville avbryta, men så länge hon inget sa var det hans ord som gällde. Ovillkorligen. ”Du gör ingenting om jag inte sagt åt dig att göra det. Du talar inte utan tillstånd. Du svarar bara på direkta frågor.” Hon nickade igen. Han studerade henne där hon satt på sängen. Hon försökte se avslappnad ut men hon var spänd som en fjäder.

”Släpp!” Hon ryckte till av skärpan i hans röst och nästan av sig själv släppte händerna det som de grep om. Hon hade inte märkt det själv, men hon hade hållit krampaktigt i sängkläderna. Hon tittade ner mot sin hand. De välmanglade hotellakanen hade en skrynklig fläck på var sida om henne där hennes händer gripit. Hon försökte tafatt släta ut det skrynkliga men det gick förstås inte. Han tog under hennes haka igen och lyfte hennes ansikte. En hård örfil träffade först höger, därefter vänster kind. Han fortsatte att titta på henne med sin lugna blick. Väntade han på något? ”Tack” pressade hon ur sig men fick genast en örfil till. ”Sa jag att du fick tala?” Rösten låg och lugn. Hon skakade på huvudet.

Han lyfte handen och hon ryckte till men nu smekte han henne över kinden med utsidan av handen. Tog en hårslinga och förde bakom hennes öra. Hon blundade och försökte slappna av men det var svårt. Hon var inte bekväm med sitt ansikte och blev därför obekväm när någon gav det uppmärksamhet. Han kanske kände av hennes obehag för han stannade upp med handen mot hennes kind. ”Det här är mitt!” Han återupptog smekningarna av hennes ansikte. ”Allt på dig är mitt och jag gör med det vad jag vill. Jag vill inte se dig visa obehag. Antingen accepterar du fullt ut vad jag gör, eller så stoppar du mig och då avbryter vi.” Hon nickade. ”Du ska inte känna några känslor inför dig själv, ditt utseende eller din kropp - allt det är mitt. Jag vill inte ha dina synpunkter på det som är mitt. Det vore mycket oförskämt av dig. Förstår du vad jag säger?” Hon kände en skön rysning rulla genom kroppen. Ja, hon förstod faktiskt! Hon lyfte ansiktet mot honom och mötte hans blick. Nickade. För första gången sedan han kom in log han. ”Vi kommer att få en fin dag ihop”. Han lät som om han konstaterade ett faktum. ”Jag kan se att du är duktig. Att du kommer att göra ditt bästa för mig”. Hans ord lugnade henne och hon slappnade av medan han fortsatte att smeka hennes ansikte. Eller var det verkligen hennes? Nej det var hans. Vem var hon att ha synpunkter. Det var han som bestämde över det som var hans. Över henne.

Han tog några steg ifrån henne och granskade henne där hon satt på sängen. Knäppte upp manschettknapparna och rullade upp först den ena och därefter den andra skjortärmen. Han satte sig i fåtöljen som stod i ena hörnet. ”Res på dig”. Hon gjorde som han sa (såklart). ”Nu kommer du att få ta av dig kläderna”. Hon kände rodnaden stiga på kinderna och en liten rynka dök upp mellan hans ögonbryn. ”Känns det genant att ta av dig kläderna?” Hon nickade. I en snabb rörelse var han uppe ur fåtöljen och en örfil brände på hennes kind. ”Vems är den här kroppen?” Det snurrade i hennes huvud.
”Den är min…?” Ännu en örfil träffade kinden.

”Lärde jag dig inte nyss att allt är mitt?” Hans röst var skarp och hon nickade ivrigt. ”Dåså. Då klär du av dig när jag säger åt dig, utan att bli generad.” Hon nickade igen och han satte sig åter i fåtöljen med blicken fäst vid henne. Hon stod rådvill över vilket plagg hon skulle ta av först men han hjälpte henne med tydligare instruktioner. ”Ta av din blus”. Hon knäppte upp knapparna i blusen och krånglade sig ur den. Vek ihop den och la den på bordet. Hon hade en tunn bh. En sådan där bröstvårtorna avtecknade sig tydligt och i synnerhet nu, när hon rös så att de blev som hårda knutar. Han studerade henne och hon försökte att inte krympa inför hans blick. ”Nu kjolen.” Hon knäppte upp knapparna i kjolen och tog av den, vek ihop den och lade även den på bordet. Trosorna matchade såklart hennes bh. Tunna, nästan genomskinliga. Hon tittade ner, såg en mörk fläck framtill på trosorna. Ja, hon var våt. Hon hade varit våt redan innan han kom in i rummet. Tanken på honom. Tanken på vad de skulle göra, vad han skulle göra, hade gjort henne våt och nu syntes det väl. Hon tog lugna djupa andetag för att inte rodna igen. Det här var hans kropp. Den reagerade så här. Vem var hon att ha synpunkter på det?

”Ta av trosorna.” Hon tvekade i bråkdelen av en sekund. Trosorna före bh:n?? Det kändes inte rätt men hon drog ner dem. Kände hur en sträng av väta följde med trosorna och klibbade fast mot låret. Hon klev ur dem och var på väg att lägga även dem på bordet men hans röst stoppade henne: ”Är trosorna våta?” Hon nickade och använde all sin kraft för att inte bli generad. ”Hur kan det komma sig?” Nu gick det inte att hindra. Rodnaden sköt upp och hon kände kinder, hals och bröst hetta. Genast var han framme hos henne. Ingen örfil den här gången, men en fast hand om hennes strupe och den andra handen kände mellan hennes ben. ”Hur kan det komma sig att fittan är alldeles våt?” upprepade han med rösten alldeles vid hennes öra. ”Jag är kåt” viskade hon, ”för du gör mig kåt”.

Han hade fortfarande kvar handen runt hennes strupe men nu tittade han rakt på henne. ”Det är mycket duktigt! Jag tycker mycket om när fittan är våt!” Hans beröm värmde och generade samtidigt. Han drog ut sin våta hand från mellan hennes ben. Studerade sina glansiga fingrar och sträckte sen fram dem mot henne. Hon gapade utan att tänka och sög och slickade hans fingrar rena. ”Tack” slank det ur henne. Han tittade på henne. ”Har jag gett dig tillåtelse att tala?” Hon kände hur hon krympte. ”Det här är för att du inte ska glömma att du enbart talar när jag givit dig tillåtelse eller när jag ställer en fråga. Gapa.” Hon stod fortfarande med trosorna i handen, men nu tog han dem från henne. Han vände dem ut och in och sa, nästan för sig själv ”ja de är verkligen våta…”. Så knölade han ihop dem till en boll och tryckte in dem i hennes mun.

Hon stod alldeles stilla. Andades ansträngt genom näsan, kände smaken av sig själv från trosorna. Det var oerhört förnedrande. Att stå med sina egna våta trosor i munnen. Bar på underkroppen och bh upptill. På något vis var det mer genant att bh:n var kvar på, än om hon varit helt naken. Hon kände tårar tränga fram men försökte att hålla tillbaka dem. Han hade återtagit sin plats i fåtöljen och nu granskade han henne. ”Släpp fram tårarna, de gör dig gott.” Hans röst var lugn och det var skönt att släppa efter. Låta dem rinna ner för kinderna. Bara göra som han sa och strunta i om ögonen blev rödgråtna. Han fick väl skylla sig själv om hon blev ful, tänkte hon. Det var ju han som gjorde så att hon stod här i bara bh, gråtandes med sina egna trosor inknölade i munnen! I samma stund som hon tänkte tanken skämdes hon. Det blev en direkt och fysisk reaktion, där hon med ett tyst kvidande kurade ihop sig. Såklart att det inte var hans fel! Hur kunde hon tänka så? Det var ju hon som gjort fel. Tankarna fick tårarna att rinna ymnigare och tanken på hur hon måste se ut nu fick henne att kura ihop sig ytterligare.

Hon kände hans hand på sin axel och hon rätade långsamt på sig. Vecklade ut kroppen tills hon återigen stod rak i ryggen framför honom. Tårarna hade slutat rinna men hon snörvlade lite. Andningen blev ansträngd när näsan blev tät och nu var hon oändligt tacksam över att trosorna hon hade i munnen var så tunna att de ändå gick att andas igenom. Han gick runt henne och knäppte upp hennes bh. Hjälpte henne att ta av den och ställde sig därefter framför henne igen. ”Du har en skala mellan 1 och 5 där 5 betyder mycket bra och 1 betyder inte så bra. Jag vill att du anger hur positiv känsla du får i kroppen av olika saker jag gör. Det finns inget rätt eller fel, det är ett sätt för mig att lära känna dig. Blunda, känn utan att tänka och upprepa siffror mellan 1 och 5 under tiden som jag håller på.” Hon nickade och slöt sedan ögonen. ”Gapa!” Hon lydde hans uppmaning och han drog ut trosorna ur hennes mun. Hon drog ett djupt andetag. Så skönt att kunna andas som vanligt igen! ”Fem!” Utbrast hon och han började skratta. ”Du har humor! Det gillar jag…”

Hon log också och började sen fokusera på känslan när hans hand fjäderlätt smekte henne över håret och sedan över ena kinden. ”Två” viskade hon, men ändrade till ”tre” när handen fortsatte ner till axeln. När han smekte ner över bröstet mumlade hon ”fyra” och hon kände alla hår på kroppen resa sig när hans fingrar gled över ena bröstvårtan. Den stannade där, smekte, rullade bröstvårtan mellan fingrarna. Så ökade han trycket, nöp hårdare och hårdare tills hon flämtade ”fem!” Han lämnade brösten, fortsatte ner för hennes mage och hon kom tillbaka till siffran tre. Hans händer och hennes fokus på känslan de framkallade gjorde att det gick av sig själv efter ett tag. Siffrorna kom ur hennes mun utan någon medveten tanke från hennes sida. Han gick runt henne, kände på hennes skinkor och när han följde skåran mellan skinkorna med ett finger tills han nådde hennes kön bakifrån fick hon ur sig en fyra. Med sina fötter föste han isär hennes ben. ”Luta dig fram över sängen”. Hon gjorde som han sa, och kom att ligga med överkroppen på sängen, fötterna fortfarande i golvet och rumpan upp. Det var en märklig ställning men det brydde hon sig inte om. För nu var hans händer och fingrar fokuserade till hennes skinkor.

Hittills hade det varit lätta smekningar och några hårda nyp, men nu fick hon ett kraftigt slag på ena skinkan. ”AJ!!” Ordet flög ur henne utan att hon tänkt det och genast var hans hand runt hennes strupe. ”Var det en siffra?” Han lät sträng, nästan arg och hon klämde ur sig ett ”Förlåt!!” Han klämde åt runt hennes strupe och nu lät han argare. ”Svara på frågan!” Hon insåg sitt misstag och svarade ”Nej det var ingen siffra”. Han släppte greppet om hennes strupe och upprepade. ”Du svarar med en siffra som beskriver hur det känns. Inget annat!” Hon skämdes över att hon glömt. Att han fått tillrättavisa henne. Det kändes så onödigt för hon var bättre än så, det visste hon! När nästa hårda slag landade på hennes skinka hörde hon sig själv stöna ”fem”. Det överraskade henne, men för varje slag upprepade hon ”fem, fem, fem…” Skinkorna domnade bort. Hon kände inte längre av dem, bara en extrem, brännande känsla som ökade och växte tills det kändes som om hon inte stod ut. Hon fortsatte upprepa ”fem” men började samtidigt röra sig bort från honom. Hon ville ligga kvar men kroppen lydde henne inte. Den försökte fly smärtan och när han tog ett kraftigt tag om hennes nacke och tryckte ner henne i madrassen brast hon ut i gråt. Fortfarande upprepandes ”fem, fem, fem” som ett mantra låg hon och lät kroppen skaka av tårarna. Hon brydde sig inte, låg kvar i känslan av hans hand om hennes nacke och hans andra hand som nu fjäderlätt strök över hennes ömma skinkor.

Han förstod att hon behövde en paus så han lät det vara så. Satt på sängen bredvid henne, behöll greppet om hennes nacke men strök henne lugnande över håret och ryggen med den andra. Efter ett tag avtog hulkandet och hon började andas lugnare. Han blev mer målinriktad med sin hand. Släppte nacken och fokuserade smekningarna till hennes skinkor. Hon låg fortfarande med överkroppen på sängen men hade dragit upp benen under sig, med knäna mot magen. När han följde hennes stjärtskåra ner fick han därför fri tillgång till hennes anus och ytterligare en bit ner väntade könet. Hon började mumla siffror igen. När han drog det våta från könet och smörjde hennes andra hål kom siffrorna i korta flämtningar: ”fyra! Fyra! Fyra! FEM! FEM!” Ett finger hade letat sig in i anus och hon började kvida. Hon glömde bort hur hon låg, vad han såg och hur hon ”borde” agera. Hon gick på känslan och på att säga den siffra som kändes rätt. ”Duktigt, verkligen duktigt” muttrade han medan hans fingrar rörde sig in och ut ur henne.

Hon kände sig berusad. Hur många fingrar använde han? Var han i båda hålen nu? Hon visste inte och hon brydde sig inte. Flämtade bara ”fem” på varje utandning. Som om den siffran var vad som höll kvar henne i verkligheten. Om hon slutade säga den kanske allt slutade. Att ligga stilla var inte att tänka på. Hon låg med överkroppen mot sängen och rumpan i vädret, roterade underkroppen, mötte hans fingrar. Om hon bara fick smeka lite på klittan, bara lite lite… hennes hand drogs dit, nästan av sig själv. Sökte sig in bland de våta vecken, började gnida där det var som skönast…

Med ett kraftigt ryck låg hon plötsligt på rygg och han satt gränsle över henne. Det hade gått så snabbt men nu brände örfil efter örfil på hennes kinder. Armarna for upp för att skydda henne men han brottade enkelt ner henne, satte sig så att hon inte kunde röra sig. Örfilarna fortsatte att komma tills hon gav upp och låg orörlig. Hans blick höll på att bränna hål i henne och hon vred bort huvudet. Med ett fast grepp om hennes haka vred han tillbaka hennes huvud. Hon blundade. Skammen var så djup, så förintande, att hon inte kunde möta hans blick.

”Öppna ögonen!” Hon öppnade ögonen. ”Vems fitta är det här?” Han sträckte bak handen och greppade hennes kön så hårt att det nästan gjorde ont. ”Din”. Hennes röst var knappt hörbar.
”Säg högre så jag kan höra dig!” Han nöp hårdare om hennes kön.
”Det är din fitta!!” flämtade hon.
”Har jag gett dig tillåtelse att röra den? Att gnida och gnugga på det som är mitt??” Hon kved fram ett nekande och försökte vrida bort huvudet igen men han lät henne inte komma undan. ”MIN kropp. MIN fitta. JAG bestämmer hur och när det är skönt för dig. JAG bestämmer när du ska känna smärta. Vill du veta vad du bestämmer?” Han lyfte på ögonbrynen i en frågande gest. Hon nickade långsamt. ”INGET!”

Hon hade svårt att tänka. Det kändes som deg i hennes huvud och bara en sak kändes viktig nu: Att inte göra fel igen. Hon försökte samla tankarna för att komma fram till vad hon borde göra nu men det gick inte, så hon gav upp och bara låg och väntade på hans nästa slag eller hans nästa instruktion. Han satt kvar i samma position och tittade ner på henne. Hon vek undan med blicken, att möta hans kändes utmanande och hon ville inte utmana. Bara lyda. ”Så du ville smeka fittan?” frågade han efter en stunds tystnad.
”Jag tänkte inte, jag bara…” började hon men han avbröt med en örfil på varje kind.
”Svara på min fråga. Ville du smeka fittan?”
Kinderna brände och hettade och hon visste inte längre om det var örfilarna eller skammen som var orsaken.
”Ja” viskade hon tyst.
”Dåså!” Han klev av henne och satte sig i fåtöljen igen. ”Nu får du smeka fittan. Du har min tillåtelse.”

Hon kände det som om hon skulle börja gråta igen. Det här hade hon alltid tyckt var svårt. Okej att smeka sig när man knullade och mannens fokus var på annat. Eller att smeka sig när han var bakom och inte riktigt såg. Men att smeka sig när han tittade på. När hans enda fokus var hennes fingrar - hur hon gjorde, på vilket sätt hon smekte, gned, gnuggade. Det var svårt. Andra män hade velat se och hon hade gjort det ibland när hon var full men det gjorde henne alltid generad. När hon tänkte på det så ville hon plötsligt gråta av det skälet också. Varför i helvete skulle hon vara så förbannat hämmad!! Män verkade snarast stolta över att visa upp hur de runkade - varför kunde hon inte känna likadant? Sen insikten att hon låg här och övervägde. Igen. Analyserade. Hjärnan som gick för högtryck. Fan också! Tårarna steg upp i ögonen, svämmade över och rann ner för tinningarna och blötte ner hennes hår.

”Nå??” Hans röst var uppfordrande men hon tvekade fortfarande. Så var han över henne igen och fyra hårda örfilar senare kände hon sig tom. Hans röst ekade i henne ”Du gör som jag säger!” Och det kändes plötsligt rätt. Hon behövde inte tänka, bara göra. Hon slöt ögonen och lät höger hand röra sig upp för låret, mot könet. Hon var helvaxad, inget hår som kunde fånga upp vätan och när hon särade på benen kände hon hur det klibbade mellan låren. Hon kände sig fram, lät ett par fingrar glida in mellan de svullna blygdläpparna. Lät dem söka sig uppåt mot klitoris. Allt var överkänsligt, så som det kunde bli när hon varit riktigt kåt och sen avbrutit. Försiktigt strök hon med fingrarna på sidorna om klittan, undvek att beröra den. Hon fick hålla på så en stund, det var nödvändigt att gå långsamt fram nu när det var så känsligt.

Det var vilsamt att han var så tydlig. Hon kunde inte sluta för då skulle han bli arg. Så hon behövde därför inte vara rädd att han tyckte att det gick för långsamt! Om han blev less på att titta så skulle han säga till. När hon vant sig vid känslan ökade hon trycket och gick mer rakt på klittan. Trycket hade önskad effekt. Det började pirra i ländryggen och suga mellan benen. Kroppen var härlig på det viset. När hon blev kåt så sög det verkligen. Könet längtade efter att fyllas och med vänster hand försökte hon därför komma åt att stoppa in några fingrar. Hon hade hittills blundat men nu öppnade hon ögonen och tittade på honom. Han såg förtrollad ut. Tittade på hennes fingrar, de som gled in och ut ur henne. De som smekte klitoris. Det gjorde henne mer kåt, att se honom påverkad och upphetsad och hon ökade tempot. Små läten kom ut hennes strupe och han rycktes ur sin trance och mötte hennes blick.

”Vill du komma?” Hon var väldigt nära nu. Ville inte riktigt säga ja förrän hon var precis på gränsen, så att hon skulle kunna komma precis på hans uppmaning. Hon höll lite till, lite till, lite till…
”Ja” kved hon. ”Snälla…”
“Nej!” Hans svar var så oväntat och hon var så nära. Hade varit så övertygad om att han skulle säga ja så det var för sent. Hon kände orgasmen rulla in och försökte dölja den men ljuden som lämnade hennes strupe och rörelserna som for genom hennes kropp var omisskännliga.

”Aj, aj, aj…” Han skakade långsamt på huvudet åt henne där hon låg flämtande på sängen. ”Det där var inte bra. Han reste sig ur fåtöljen och ställde sig bredvid henne så att han kom att titta ner på henne. Hon kände hur hon rodnade över hela kroppen. Andhämtningen var fortfarande flämtande men hon kände inget post-orgasmiskt lugn, den hade blivit avbruten under tiden den hände så hon kände sig spänd och het, som om hela kroppen var i uppror. Hon ville säga förlåt. Förklara sig och be om ursäkt men hon hade inte fått tillåtelse att prata så hon låg tyst.

Han vände sig bort från henne och hon hörde honom öppna väskan han hade haft med sig. Hon rös. Hon kunde inte riktigt föreställa sig vad det var han hade i väskan men tänkte att det nog var sånt som kunde göra ont. Därför blev hon förvånad när hon hörde ett mjukt surrande och han höll fram en wand. Hon hade aldrig provat någon, men kände igen den från bilder. Han sa inget, stängde av den och la den bredvid henne på sängen. Så fortsatte han att gräva i väskan. Visade upp två klämmor med en kedja emellan och la även dem på sängen. Ett spännband gjorde sakerna på sängen sällskap och slutligen plockade han fram något som såg ut som en ridpiska, med en skinnflärp längst ut. Hon rös igen.

”Kan du ligga stilla eller behöver jag boja dig?” Hans röst var neutral och frågan ställdes som vore det en ren kunskapsfråga. Hon hade en stark längtan efter att vara duktig nu. Den höll på att ta över andra känslor i hennes kropp. Att vara duktig i denna situation innebar att släppa allt. Att inte reagera på sina egna instinkter utan bara lyssna till hans instruktioner och följa dem. Hon ville verkligen klara det. Hon ville verkligen att han inte skulle behöva boja henne.
”J-jag kan ligga stilla” sa hon därför. Han nickade kort åt hennes svar.
”Lägg händerna ovanför huvudet och håll fast i kudden.” Hon la händerna över huvudet och tog tag i huvudkudden. Hon tänkte inte släppa. ”Bra.” Han tog tag i hennes ben och drog dem åt varsitt håll så att hon låg med dem brett isär.

Hon släppte tankarna på hur utsatt det var. Bara tittade upp i taket, lät blicken följa listen, räknade spotlights. Det var sex stycken. Han tog spännbandet och drog in det under hennes rygg och fäste de båda ändarna runt hennes höfter, som ett skärp. Hon fortsatte att låta tankarna löpa. Försökte att inte spekulera i vad det var han höll på med. Det handlade inte - som tidigare - om en vilja att ge intryck av att inte tänka, utan denna gång försökte hon verkligen att inte göra det. Så hörde hon det surrande ljudet igen, och ryckte till när wanden nuddade först hennes ena och därefter hennes andra bröstvårta. Han drog den lätt ner över hennes mage, lyfte på spännbandet och förde in den så att den låg med det vibrerande huvudet mot hennes klitta och drog åt bandet. Han justerade den samtidigt som han mötte hennes blick. Den la sig fint tillrätta mellan hennes blygdläppar och de dova vibrationerna gav henne rysningar av välbehag.

Bröstvårtorna styvnade som på kommando.
”Utmärkt, verkligen utmärkt!” Muttrade han, nästan för sig själv och tog en av klämmorna och fäste i ena bröstvårtan. Hon gav till ett skrik och böjde ryggen i brygga. Jävlar vad det smärtade!! Hon började hyperventilera och andades i små, korta andetag tills hon vant sig något och smärtan övergått i ett mer jämnt bultande. Han avvaktade hennes reaktion innan han fäste den andra klämman. Nu var hon mer förberedd men ett stönande undslapp henne ändå. Hon försökte profylaxandas. Långa djupa andetag för att ta befäl över smärtan. Hon hade inte släppt kudden utan låg fortfarande i den position han placerat henne i.

Det var en märklig kombination: Den bultande smärtan i bröstvårtorna och de sköna vibrationerna mot hennes klitoris. Ont och skönt på samma gång. Han greppade kedjan mellan klämmorna, lyfte den tills kedjorna spände och drog brösten uppåt. Hon kved. Klämmorna satt uppenbarligen hårt fast, för de orkade bära tyngden från hennes bröst, som inte var särskilt små. Hon blundade och fokuserade på känslan mellan benen istället. Gjorde några knipövningar och kände direkt hur det började pirra långt där inne. Han släppte kedjan och smärtan avtog något. Hon öppnade ögonen och såg att han nu höll i ridpiskan. Det kändes som om hon skulle svimma. Varje kroppsdel blev matt, tung, som om hon var förlamad. Var i helvete tänkte han piska?? Hon hade aldrig blivit piskad på något annat ställe än rumpan men nu låg hon ju på rygg!! Hon kände hur det blev vått i sängen och stelnade till. Hade hon kissat på sig?? Hon spärrade upp ögonen och han såg hennes blick. ”Har du något du vill säga till mig?” Hon nickade. ”Varsågod. Du får tala.”

Hon rodnade inte nu, sa bara tyst ”jag tror att jag kissade på mig.” Han sträckte ned handen mellan hennes ben. Tryckte till wanden och drog sedan sina fingrar längs skåran. De halkade lätt in, för hon var våt så det rann om henne. Fingrarna fann sin väg in i henne och hon kände hur halkigt det var. Hon tryckte sig mot hans hand - ville att han skulle fortsätta - men han drog ut fingrarna och förde dem till hennes mun. Hon smakade, den välbekanta smaken av hennes egen kåthet.
”Det som rinner ur dig är din egen fittsaft” konstaterade han, inte utan belåtenhet i rösten. Hon drog efter andan men stängde munnen utan att säga något. Hon sneglade mot piskan. ”Nu ska du räkna dina andetag. Högt” fortsatte han. ”När du andats fem andetag så börjar du om på ett igen, förstår du mina instruktioner?” Hon nickade. ”Bra. Om du glömmer bort att börja om från ett, eller om du säger fel siffra får du ett straff. Förstår du?” Hon nickade igen. ”Slut ögonen nu” beordrade han och hon gjorde som han sa.

Hon började räkna. Lätt uppgift, tänkte hon för sig själv. Räkna andetag var ju ingen konst. Hon kände hur han drog upp intensiteten i wanden. De sköna vibrationerna höll på att få henne att glömma börja om på siffran ett efter fem andetag men hon kom på sig själv i sista stund. Hon kände något (hans fingrar?) mellan sina ben igen och det var oändligt skönt. Samtidigt rörde han i kedjan mellan hennes bröstvårtor. Hon njöt, räknade och njöt. Och plötsligt hörde hon sig själv säga ”sex”. Hans händer försvann från hennes kropp och kvar var bara wandens surr.
”Börja om!” Hon började om på ett och kände samtidigt en snärt från piskan på magen. Den var inte så hård och han fortsatte med små lätta snärtar mot hennes mage, tills hon kom till siffran fem, då han gav henne ett lite hårdare rapp över hennes blygdläppar, nedanför wanden. Hon ryckte till men började om på ett och piskan försvann.

Hans händer återvände till hennes kropp och fortsatte smeka hennes kön och leka med kedjan mellan hennes bröst. Han ökade wanden ytterligare och hon kände hur hon gick in djupare i sig själv. Befann sig här och nu, räknade sina andetag. När hon begick sitt andra misstag märkte hon det inte själv förrän han drog fingrarna ur henne och började utdela slag med piskan. Denna gång smiskade han insidan av hennes lår, hårdare än förra gången, ända tills hon kom till siffran fem då hon återigen fick ett hårt rapp över könet. Hennes kropp började darra. Det överraskade henne för hon trodde att hon var lugn, men kroppen tyckte annorlunda.

Han återupptog smekningarna, nu kände hon tydligt hur flera av hans fingrar bearbetade henne från insidan. Wanden gjorde sitt mot utsidan och hon började känna sig bedövad i klittan. Det var inte obehagligt men det kändes inte lika känsligt, och det sköna verkade snarare komma från en punkt inne i henne. När fingrarna försvann igen insåg hon att hon var framme vid siffran sju. Nu snärtade han henne - återigen hårdare än förra gången - över brösten. Hon tjöt till när han träffade en bröstvårta men fortsatte räkna - försökte hålla andetagen lugna men började redan vid ”tre” stålsätta sig för det hårda slaget hon nu visste skulle komma vid det femte andetaget. Ett högt stön lämnade hennes mun och hennes kropp började skaka när hon vid det femte slaget mottog ett kraftigt slag mot sitt kön samtidigt som han tryckte till med wanden. Nu snurrade det i hennes huvud. Hon hade fullt fokus på sina andetag och hjärnan registrerade inte längre vad han gjorde mellan hennes ben. Men kroppen reagerade nu var gång hon kom till det femte andetaget. Det gick som en elstöt genom kroppen, fastän hon var osäker på om han egentligen gjorde något särskilt då. Hela området mellan midjan och låren kändes elektriskt. Hon hörde ljuden av hans fingrar som rörde sig i henne. Hörde hur våt hon var - kände vätan under kroppen. Och plötsligt var hon på siffran sex igen. Denna gång gick han direkt på hennes kön. Slag efter slag med piskan samtidigt som han drog i kedjan och när hon kom till ”fem” ryckte han hårt i kedjan så att båda klämmorna lossnade från brösten.

Hon skrek rakt ut. Kroppen var ett inferno av brännande smärta och konvulsioner. Det sprutade ur henne - hon kände det - mycket avlägset. Hon brydde sig inte. Det var som en bergochdalbana men det slutade ju inte! Den hissnande känslan åkte fram och tillbaka i kroppen, mellan bröstvårtorna, magen och könet. Någonstans undrade hon om hon fortfarande räknade. Hon kunde inte höra några siffror och en tanke om att hon kanske slutat andas passerade hennes medvetande men tanken bara åkte rakt igenom och hon brydde sig inte. Det var alldeles tyst nu, bara orden ”så duktigt!” svävade genom luften och efter en stund förstod hon att det var han som upprepade dem. Han låg bredvid henne i sängen, tätt tryckt med sin kropp mot hennes, sin mun mot hennes öra. Smekte med lätta fingertoppar över hennes överkropp, brösten, magen, armarna. Hon kände sig yr och förvirrad. Hur lång tid hade egentligen passerat? Hennes ben var sammandragna nu och hon kände hur det klibbade mellan låren, hur vått det var i sängen. Små kramper fortfarande i alla muskler mellan midjan och låren.

Hon vred huvudet mot honom, så de låg näsa mot näsa. Han såg lugn ut, hans ögon var snälla och hans röst låg när han sa ”underbara kvinna! Välkommen tillbaka.”

Författarens egna ord om alstret:
Om att lära sig släppa taget.

Print  Alster ID 29711  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.