Logga inBli medlem
Dark in my imagination
- Får jag testa att binda dig?
- Va?
- Repen. Kroken i taket. Får jag binda dig och sätta fast dig?
- Varför skulle du göra det?
- Jag vill testa hur det känns. Var det förresten inte du som sa att du är en bättre dom för att du vet hur det känns att vara mottagare? Jag kanske skulle vara en bättre sub om jag fick testa att vara den som ger. Och dessutom vill jag väldigt gärna lära mig hur man binder någon, du vet, så att jag är redo när zombieapokalypsen kommer.

Du skrattar och rycker på axlarna.

- Du skulle bli en bättre sub om du slutade ifrågasätta precis allting, slutade provocera och la den energin på att faktiskt göra som du blir tillsagd, kära du.

Sen plockar du fram repen i alla fall och guidar mig medan jag binder samman dina handleder. Mina fingrar är fumliga och det blir inte alls lika snyggt som när du gör det men nu sitter du fast i alla fall. Du berättar hur jag ska göra för att du inte ska komma loss när du står med armarna över huvudet.Dina ögon glittrar av lust och förväntan medan du ser mig titta på dina leksaker.

- Jag vet att du gillar smärta. Jag vet att du inte vill vara undergiven. Jag gissar att du tänker att du fortfarande har övertaget, övertygad om att jag aldrig skulle göra dig illa, inte på riktigt, eller hur?

Du säger ingenting. Rycker bara på axlarna men ditt leende bekräftar att det är precis vad du tänker. Jag hämtar en gagball och du försöker inte ens protestera när jag fäster den om ditt bakhuvud utan att bry mig om ifall håret fastnar i spännet.

- Eftersom du ändå inte svarar ordentligt när jag tilltalar dig behöver du inte ha möjligheten att prata, eller hur?

Du skakar på huvudet och ser mer och mer road ut. Jag släcker lampan och lämnar dig där. Duschar och tar god tid på mig när jag sminkar mig. Sätter upp håret i en lös knut i nacken och några lockar smiter direkt och faller ner i mitt ansikte. Jag tar på mig svarta byxor och en vit skjorta men lämnar en knapp för mycket oknäppt. B-h:n lyfter brösten som om de vore en offergåva till dig. På vägen tillbaka går jag förbi köket och tar med mig vatten, is, en gaffel och en kökskniv. Vem vet vad jag får för mig? Jag är beredd på att du ska ha kommit loss men du står fortfarande kvar som jag lämnade dig. Jag tänder lampan och du blinkar några gånger innan ögonen vant sig vid ljuset.

- Jag är inte som du. Jag vill att du ska se vad jag tänker göra med dig. Mitt självförtroende har stärkts de senaste månaderna. Jag har vuxit. Eller, tvärtom faktiskt, om man ska vara bokstavlig, men jag tror att du vet vad jag menar. Du dreglar ju redan, lilla du.

Jag smeker din kind. Torkar bort lite saliv från din haka. Jag smeker mina händer över din bröstkorg. Tycker så mycket om hur hårstråna kittlar mina fingertoppar.

- Jag kanske skulle hämta en pincett, göra din bröstkorg alldeles slät, hårstrå för hårstrå. Hur lång tid tror du att det skulle ta? En timme? Tre? Jag undrar om du skulle vara hård hela den tiden.

Jag smeker handen över bulan i dina byxor.

- Men poängen med tortyr är ju inte att det ska vara angenämt eller upphetsande, eller hur? Tillfoga smärta, det kan du göra för att skänka njutning, men tortyr ska väl ändå vara tortyr, vi vill väl inte slita ut ordet? Håller du inte med? Du säger inte så mycket.

Jag fnissar och hämtar gaffeln. Drar den över din bröstkorg. Jag kan inte läsa dig såhär. Jag vet inte om du blir orolig eller bara njuter av det. Jag lämnar märken på din bröstkorg, din rygg, dina armar. När jag sätter gaffeln mellan mina tänder och går ner på knä framför dig rycker du till lite men du protesterar inte. Jag tar god tid på mig när jag tar av dig byxorna. Stående igen drar jag gaffeln runt linningen på dina boxershorts.

- Du ser inte så rädd ut som du borde göra. Du tror fortfarande inte att jag tänker gör dig illa.

Du skakar på huvudet och jag kupar handen om din pung.

- Du kommer antagligen inte tro det här men det är sant och det finns vittnen. Jag satte en gaffel i en killes lår en gång. Han trodde inte heller att jag faktiskt skulle göra det. Han utmanade mig att göra det. Jag var trött på hans sätt att göra mig kåt utan att någonsin vilja träffas och avsluta. Så jag högg honom med gaffeln. Det är svårare än man kan tro att få den att sätta sig i köttet. Jag gjorde det bara för att få ligga och det fungerade så jag antar att jag lärde mig att jag får som jag vill om jag använder en gaffel.

Du skrattar.

- Jag funderade på om jag skulle dra den över ditt ollon. Jag frågade ju aldrig vilken typ av smärta du gillar. Var du vill ta emot den. Hur mycket. Du kanske skulle gilla det. Jag kommer inte göra det, ifall du undrar. Jag råkar vara väldigt förtjust i din kuk, den har en så trevlig personlighet i jämförelse.

Jag gestikulerar mot din person överlag. Börjar nynna på Dark in my Imagination för om det är något jag är säker på skulle klassas som tortyr så är det när jag sjunger. Min mun känns torr och jag tar en klunk vatten.

- Vill du ha?

Du nickar.

- Synd. Jag vill inte riskera att bli tvungen att höra vad du har att säga. Har du hört om kinesisk vattentortyr?

Du nickar igen, ett leende syns i dina ögon.

- Äh, se inte så förväntansfull ut, vi ska inte göra det heller. Det är konstigt att när det gäller tortyr så kan människor vara extremt kreativa. Spiktunnor, skenavrättningar, sträckbänkar, stupstockar. Då var vi inte så lata minsann. Jag, däremot, är alldeles för lat för att iscensätta ett sådant projekt. Dessutom, som sagt, vem vet vad du går igång på. Jag kommer ihåg att du dessutom berättat hur man straffar någon som gillar smärta. Kommer du ihåg?

Du nickar.

- Och jag tror inte att du skulle tycka att det var det minsta torterande. Kanske om jag band för dina ögon så att du visste att vi gjorde saker utan att du fick se eller veta vad. Kanske skulle du gilla det också. Du verkar dock inte vara någon som skulle tycka att det var särskilt upphetsande att se en annan man tillfredsställa mig framför dina ögon. Men det skulle väl på sin höjd vara ointressant, avtändande eller frustrerande. Och igen, alldeles för stort projekt. Dessutom, att ta hit en till tjej skulle säkert leda till att du förr eller senare också fick vara med och leka och jag är egoistisk. Jag har inget emot att dela dig med andra när jag inte är här, så länge jag vet att jag får mina stunder också. Men när jag är här, då vill jag ha dig för mig själv. Jag skulle nog hålla mig till psykisk tortyr. Det vanligaste verkar vara att man bryter ner någon. Defragmentering. Svält eller tvångsmatning. Avbryta sömnen. Min favorit var nog den när man berövar personen från alla sinnesintryck. Vita kläder. Vitt rum med vita möbler och vitt ljus. Vit smaklös mat. Men jag tror att den tortyr du skulle svara bäst på är om jag lyckas få dig att tvivla på dig själv. Så det får vara min grej.

Jag förkroppsligar den halv-apologetiska emojin med höjda axlar som du är så förtjust i att använda. Sedan dricker jag upp vattnet, tar upp oljan och går fram till dig. Häller lite i min handflata och värmer den med min utandningsluft innan jag låter mina händer olja in din överkropp, får dig alldeles varm och hal.

- Jag vet att du inte befinner dig i den mest bekväma ställningen just nu. Men jag vill så gärna röra vid din kropp. Nu kommer jag ihåg vart jag var på väg i början, innan du distraherade mig. Det är en av dina egenskaper som jag tycker minst om. Du får mig så lätt att tänka på sex och glömma vad jag höll på med. Men jag tycker om hur din hud känns, din doft, känslan av din kropp pressad mot min. Jag har ingenting ont att säga om det, jag vill vara tydlig med det. Nicka om du förstod vad jag sa nu.

Du nickar. Jag borrar fingrarna djupt in i dina axlar. Njuter av att ha dig under mina händer.

- Jag tänkte att jag skulle säga saker som var sårande, bara för att jag kände mig sårad. Få dig att känna dig mindre, mer osäker. Börja tvivla på dig själv.

Mina händer har nått ditt ryggslut nu. Jag låter dem glida in under dina boxershorts, masserar dina skinkor.

- Jag kunde inte placera dig först. Jag trodde att du berättade andras historier och ärligt talat verkade ditt liv lite för likt Christian Greys upptäckte jag när jag började läsa boken.

Jag slår dig på skinkan. Du skrattar inte men jag kan känna att du vill. Jag vet att jag varken är stark eller skrämmande.

- Jag kanske skulle använda en uppblåsbar plugg i dig. Kanske utan glidmedel. Skulle du gilla det, lilla du?

Du skakar på huvudet när jag hämtar kniven och ställer mig framför dig. Drar den mot din bröstkorg.

- Är du rädd?

Du skakar på huvudet.

- Varför inte?
- För att du inte skulle skada mig.

Egentligen låter det som kommer ur dig inte alls så men jag tror att det är vad du försöker säga. Jag tycker om hur den kalla metallen känns i kontrast till din varma hud. Jag drar den över din höft tills det går hål i huden. Det gör mig inte det minsta upphetsad. Jag tycker bara om kontrasten.

- Jag kanske skulle märka dig. Rista mitt namn någonstans så att andra tror att du tillhör mig.

Jag lägger ifrån mig kniven.

- Grejen med mig och känslor är att jag tycker inte om dem. De flesta av dem i alla fall. Ilska, sorg, frustration, avundsjuka. Saker jag inte kan kontrollera. Så när de drabbar mig förstärks de av min känsla av maktlöshet gentemot mitt eget känsloliv. Jag gillar inte den känslan så jag tar itu med den direkt och sen har det gått över innan jag hunnit komma på ett bra tortyrprogram. Dessutom är det så sällan jag träffar någon som gör mig nyfiken och som jag gärna vill lära känna.Du utstrålar dominans, trygghet och vänlighet och du får mig att tänka och skratta. Jag menade när jag sa att jag ville gå ner på knä framför dig redan efter din första mening. Jag vill bara få uppleva dig. Prata med dig. Men jag vill verkligen inte ha dig på något seriöst sätt. Jag bara älskar att släppa taget, förlora mig i magin i dina händer, dina ord och din röst. Och det är inte en bra utgångspunkt om man tänker vara svartsjuk.

Jag tar en isbit i munnen och går ner på knä framför dig. Långsamt drar jag ner dina kalsonger. Kysser dina lår, din mage. Sätter isbiten mellan tänderna och drar den över din kuk. När isbiten är tillräckligt liten tar jag dig i munnen. Först bara ollonet men sedan mer och mer. Jag försöker få dig ner i min hals utan att skada dig alltför mycket. När du stönar befriar jag din mun och torkar ditt ansikte med en handduk.

- Jag vill ägna mig åt det här ett tag och jag vet att du inte har kommit än. Du måste säga till när du är på väg. Om du kommer utan tillstånd kommer jag låta dig stå kvar i två timmar till och jag kan tänka mig att du börjar bli trött i armarna.

Din kuk rycker till och jag tolkar det som en överenskommelse. Jag plockar upp en silkesvante från byxfickan och trär på handen. Långsamt rör jag den fram och tillbaka. Jag älskar ditt ansiktsuttryck och ljuden du gör. Jag hade inte räknat med att du skulle säga till innan du kommer men det gör du. Jag lägger undan handsken och reser mig. Drar fingrarna genom ditt hår. Låter händerna röra sig över ditt ansikte. Drar tummarna över dina ögonbryn. Ett pekfinger över din näsa. Låter fingertopparna stryka dina kinder, ner över din hals. Jag lägger händerna mot din bröstkorg en stund. Händerna rör sig ner över din kropp. Jag kysser dina bröstvårtor, slickar på dem, biter lätt i den ena innan jag går ner på knä igen. Händerna glider över dina vader, stannar en stund i dina knäveck innan de smeker sig upp längs låren. Först baksidan, sedan framsidan och tillslut insidan. Med händerna på dina höfter tar jag din kuk i munnen en kort stund igen. Sedan lägger jag handen om din pung och kramar lätt, lätt. Smeker med fingertopparna över den, utforskar varje millimeter. Tar upp nästa redskap från min ficka. En liten sminkborste. Jag drar den fram och tillbaka i långa, långsamma drag. Cirklar den upp och ner längs undersidan. Betraktar din frustration. Låter händerna ta över. Stryker dem från roten och ut om och om igen. Egentligen vill jag låta dig komma men förbannelserna du har börjat kasta över mig, hoten om vad du ska göra med mig när du kommer loss, gör mig så kåt.Tillslut tar jag fram min lilla vibrator och rullar den fram och tillbaka längs undersidan. Flyttar mitt ansikte närmare. Andas och blåser på dig. Slickar, låter tungan leka med dig. Tar din sats i munnen när du tillslut får komma. Ler åt tanken på att även när jag får ta kontroll slutar det med att jag sitter på knä framför dig. Jag hjälper dig ner, hjälper dig att sätta dig på golvet. Smeker dina armar en stund. Masserar dina händer. Jag samlar sakerna jag strött omkring mig för att lägga undan dem och för att hämta en filt, mina armar är alltid så kalla när de hållits över huvudet en längre stund. Därför är jag inte beredd på att du ska ta dig upp så snabbt och ljudlöst. Jag hinner inte reagera innan du har mina handleder i ett hårt grepp och snabbt lyckas du på något sätt binda ihop dem så pass att du kan göra det ordentligt sen. Med dina händer under mina armar lyfter du mig så att jag står och så har jag tagit din plats. Du tar på dig kalsonger och byxor igen. Sedan knäpper du upp min skjorta med knogen pressad mot min hud. Jag blir tystad på samma sätt som du blev men du binder också för mina ögon.

- Åh, om du bara visste vad jag kommer göra med dig nu. Din rygg kommer att vara randig, din rumpa röd, dina bröstvårtor ömma när jag är färdig med dig. Kommer du ihåg när du skulle ge dig själv fem orgasmer på en kväll?

Jag nickar.

- Du kunde inte komma så många gånger, eller hur?

Jag nickar igen.

- Kommer du ihåg att jag sa att jag skulle ge dig 100 orgasmer på ett dygn.

Jag skakar på huvudet. Inte för att jag inte kommer ihåg utan för att det inte är möjligt.

- Oavsett, det dygnet börjar ju. Jag ska knulla din fitta tills den är öm. Jag kommer ge dig orgasm efter orgasm tills du ber, gråter, tigger om barmhärtighet och då kommer jag att fortsätta. Jag sa till dig redan från början vad som skulle hända om du fortsatte att provocera mig men du kan visst inte låta bli, eller hur? Det här kanske kan hjälpa dig med det. Bara så du vet, jag kommer njuta av att straffa dig för det här.
Jag börjar misstänka att jag är inte är den torterande typen

Tillagd 10 maj 2021   Noveller   #Kvinna #Man #Knivlekar #Orgasmkontroll

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 29081  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024