Logga inBli medlem
Tillfällig gäst
Så kom det sig att hon låg naken på en säng, händer och fötter bundna vid sängstolparna så att hon låg som ett kryss, på mage. Han hade inte rört henne sedan han bundit fast henne och eftersom hon hade både bindel över ögonen och musiken i högtalarna var relativt hög hade hon snabbt förlorat tidsperspektivet. Inledningsvis hade hon försökt ta sig loss. Hon hade en känsla av att han satt och tittade på henne så hon ville ge honom någon slags show - åla sig, rycka i repen. Men när ingen respons hade kommit hade hon slutat. Nu började rädslan krypa in på riktigt. Visst litade hon på honom, men det kändes ändå så utlämnande att ligga naken i den här positionen utan att se eller höra vad som hände i rummet! Var han ens kvar? Tänk om han gått iväg och sen blivit överkörd? Hon skulle kunna bli liggande här tills städpersonalen dök upp imorgon!

Hon började slita i repen men de satt hårt fast, så hon kände direkt att det inte var någon idé. Hon försökte slappna av. Njuta av situationen. Njuta av rädslan, ovissheten och kontrollförlusten. Vila i vetskapen att det alltid blev bra, det han planerade för henne. Hon tänkte tillbaka till tidigare träffar. Intensiteten, smärtan, allt det sköna... hon kunde nästan känna hur hon svällde mellan benen när kåtheten stegrades. Hon var så inne i sina tankar att de lätta smekningarna över hennes rumpa kom som en total överraskning. Hon skrek till och ryckte så hårt i repen att det gjorde ont. Smekningarna fortsatte, över baken, tryckte lite på pluggen och fortsatte ner över låret, upp igen, längs sidan på hennes kropp och sedan ner igen tills handen vilade på ena skinkan.

Hon spände sig reflexmässigt och som väntat kom strax det första slaget. Det sved, men bara på ett skönt sätt. Musiken som dämpade alla andra ljud förstärkte känslan av smisket. Det kändes som om varenda nerv stod upp i givakt, redo att registrera all beröring. Hon svankade med ryggen, putade med stjärten för att bättre möta nästa slag och där kom det! Hon stönade ofrivilligt. Nu kom slagen tätare, rytmiskt på varje skinka och hon kände svedan bränna och könet bulta. Hur kunde detta vara så skönt? Hon kunde inte förstå det, men var glad och tacksam för att han visat henne det. När han pausade och smekte hennes svidande skinkor med fingertopparna så lyfte hon stjärten mot honom, ville känna mer av hans händer. Istället kände hon den hårda rottingen när han löst drog den över låren. Hon gav ifrån sig ett svårtytt läte. Hennes känslor inför rottingen var så dubbla - den gjorde så förbannat ont men hon kände sig samtidigt så stolt när hon klarat av den. Den hårda ytan som lämnade så fina märken. Den brännande smärtan... hon kände hur det rann till mellan benen. Ja, detta gjorde henne tveklöst mycket kåt!

Han började med korta lätta slag som förberedelse för de hårda snärtarna. Han undvek skickligt att komma åt pluggen. Efter ett tag förlorade hon nästan känseln, förutom när han snärtade hårt. Hon bet i kudden hon låg på för att inte skrika högt. Emellanåt så stannade han till, kände mellan hennes ben, fångade upp allt det våta och förde det till hennes mun. Hon kände sig avdomnad och överkänslig samtidigt. Ville att han skulle sluta och fortsätta. Smärta och njutning. Kanske var det de här kontrasterna - motsatserna som existerade samtidigt som gjorde att det var en så fantastisk upplevelse.

Nu hade han pausat och hon andades häftigt där hon låg, kände hur det sved och bultade när han strök med fingrarna över rumpan. Kroppen började slappna av, hjärtat lugnade ner sig och hon for in i ett lugn, in i en bubbla där bara detta existerade. De två. Han och hon i en symbios som tilläts vara under en dag. Repen runt hennes fötter började lossas, men det var något som inte stämde. Hjärnan ville inte riktigt lägga ihop två och två, men om han strök henne över rumpan, vem var det då som...? Hon stelnade. Försökte lyfta huvudet och se, men förgäves. ”Vem är det som är här?” Hennes röst var upphetsad men hans andedräkt var nu vid hennes öra. ”Visst litar hon på mig?” Hon tvekade en kort stund och nickade sedan ner i kudden. ”Vad får jag göra med henne?” Nu kändes det tryggt igen. Hon visste svaret på hans fråga och det kändes skönt att bli påmind. ”Du får göra vad du vill med henne. Du bestämmer.” Han fortsatte stryka henne över hela kroppen. ”Mycket duktigt! Jag får göra vad jag vill med henne!”

Båda benen var lossade nu, men hon låg kvar i samma position ändå. ”Idag har jag bjudit in en gäst. Gästen kommer bara att stanna en kort stund.” Hon nickade tveksamt. ”Jag tänker lossa dina händer nu, men du får under inga omständigheter ta av ögonbindeln!” Han lät nästan arg och hon skakade häftigt på huvudet. Nej det skulle hon aldrig göra! ”Bra. Duktigt.” Han lät inte arg längre och hon låg kvar på mage och lyssnade till sitt eget hjärta som bultade i tinningarna medan de lossade hennes armar. Musiken hade dämpats men hon hörde dem inte prata med varandra. När hon var fri från repen snurrades hon runt i sängen så att hon kom att ligga på rygg. Hon försökte ligga stilla, men det var svårt när hon visste att där var två personer i rummet, men hon visste inte var de var eller vad de planerade.

Hon visste inte vad hon skulle göra av sina händer, som oroligt for fram över sängen, som omöjligen ville slappna av och ligga stilla. ”Visa brösten för min gäst”. Även om uppmaningen var genant så var det tacksamt att få sysselsätta händerna med en uppgift. Hon satte en hand under vardera bröst och förde ihop dem. Liksom lyfte dem uppåt mot en imaginär person. Hon kände något nudda bröstvårtan och ryckte till. Hon gissade att det var ett finger som cirklade runt bröstvårtan, och som därefter nöp, ganska försiktigt. Så blev det vått. En mun som vätte vårtan, slickade på den och började därefter suga rytmiskt. När munnen bytte till den andra bröstvårtan (eller var det en ny mun?) fortsatte någon att bearbeta den våta, halkiga knoppen med fingrarna.

Nu fick hon svårt att ligga still med underkroppen. Det var brösten som stimulerades, men signalerna gick rakt ner mellan hennes ben. När hon rörde sig kände hon den våta fläcken. Det generade henne hur mycket det runnit ur henne. När hon ålade sig för mycket tog någon tag i hennes ben och höll henne på plats. Hon hade nästan glömt att de var två! Hon försökte ligga stilla och det gick lättare när behandlingen av hennes bröst plötsligt slutade. En hand smekte ner över magen, stannade och drog med fingret över den smala strängen av hår. Händerna som höll fast hennes anklar drog isär benen. Hon kände hur hon rodnade över att ligga blottad så här. Särade ben. En okänd människa som fick se henne på det här viset, hur utlämnad och våt hon var. Hon började hyperventilera. Kände tårar bränna bakom ögonlocken. Små kvidanden lämnade hennes strupe. Då var han strax där. Hon kände igen doften av honom och det lugnade henne något. Hon kände hans hand mot sin kind och en enorm tacksamhet när några hårda örfilar tog henne ur panikvirveln som hon varit på väg in i. Han pratade lugnande med henne. Ställde de frågor hon visste svaret på. Upprepade deras små procedurer tills hon var redo igen.

Hon hade dragit ihop benen, men nu viskade han till henne ”Visst särar hon på benen för min gäst?” Och hon nickade och särade på benen. Han var kvar uppe vid hennes huvud, pratade med henne, berättade hur duktig hon var. Samtidigt kände hon en andedräkt och fuktiga läppar mot sitt lår. Någon kysste sig hela vägen upp för låret till hennes kön. Lät munnen vila över blygdläpparna. Öppnade dem med sin tunga. Nu var det inte bara hon som stönade. Även han gav ifrån sig ett pressat läte och hon förstod att han tyckte om vad han såg. Han tog hennes hand och förde den till sin kuk. Den var ute i det fria (när hade han klätt av sig?) och hon greppade den. Känslan av hans varma, hårda kuk gjorde henne ännu kåtare. Tanken på hur den skulle fylla henne skapade ett sånt sug att hon fick svårt att hålla fokus. Svårt att både njuta av munnen som smakade på alla våta veck, tungan som borrade sig in i hålet, och smeka hans kuk på ett adekvat sätt.

Hon kände fingrar glida in i henne. Smeka henne från insidan samtidigt som munnen stimulerade henne från utsidan. Det var gudomligt skönt! Hon visste att hon inte skulle kunna komma och hoppades att de inte förväntade sig det, men hon tänkte njuta av det här sköna. Den här stunden av våt pulserande kåthet, hjärnan som var i spinn, hans kontroll över henne. Allt som i slutänden skapade den här sensationen.

Hon visste inte hur länge det pågick men genansen hon känt över att blotta sig så inför en främling hade försvunnit. Hon hade lyft höfterna, pressat sig mot munnen. Borrat in fingrarna i ett hår hon inte kände igen. Han hade satt sig gränsle över hennes ansikte, som i en 69:a och hon hade sugit och slickat allt vad hon kom åt hos honom. Gjort allt det som hon visste att han gillade. Hon hade känt hur nära han var, och då hade han avbrutit. Lagt sig ner bredvid henne i sängen och låtit henne vila på hans arm. Hon hade anat när gästen lämnade rummet och då hade han tagit av henne ögonbindeln. De hade kyssts, legat nära, låtit det kraftigaste kåtruset ebba ut.

Till slut hade hon ändå vågat sig på att fråga: ”vem var han?” Och svaret fick det nästan att svartna för ögonen.

”Trodde hon att det var en man?”
Att lånas ut till en tillfällig besökare

Tillagd 10 maj 2021   Noveller   #Man #Kvinna #Bondage #Psykisk dominans #Smärta #Piskning/flogging #Smisk #Utlåning

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 29078  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024