Logga inBli medlem
Ett begär!


Du är föremålet för mitt begär. Mitt begär att få dig att underkasta dig min lust att piska dig. Min lust när du konstaterat att du underkastar dig min behandling av din kropp. Då lugnet och friden infinner sig hos dig i stunden då du böjer dig för min vilja, det lite ängsliga i ditt ansiktsuttryck inför behandlingen som byts i stunden då du underkastar dig mig och då din kropp och sinne slappnar av.

Du noterade att min instruktion inför träffen skiljde sig något från tidigare. Det gör dig lite osäker, spänd, nervös men också nyfiken och förväntansfull. Instruktionen skiljde sig inte mycket men var mera direkt och med fler korta meningar.

Då stunden var kommen så infann du dig på anvisad plats. Då jag tog emot dig som vanligt med en kram så märktes det tydligt på din spända kropp att du var lite mer spänd och lite obekväm. Kramen blev lång. Värmen spred sig och du slappnade av. Då kramen avslutas så frågar jag dig följande ” har du full tillit till mig och är införstådd med att kommande session lyder under cnc men att du närhelst kan avbryta om du känner dig obekväm?”. Du blir stående funderande då denna fråga är annorlunda formulerad än tidigare. Jag ger dig tid att tänka klart. Det kommer ett tydligt ja från dig och jag anar ett leende i mungipan som sprids vidare till dina ögon.

Jag sätter på dig halsbandet som jag sedan fäster ett koppel i. ” kom så går vi”. Jag tar kopplet och leder dig upp till min lägenhet. ” ta av dig alla kläder!” Kommer min nästa instruktion. Inom kort står du naken framför mig. Jag leder dig till din plats och beordrar dig att sätta dig på pallen framför mig. Du vet positionen. Händerna på ryggen, putande bröst,särade ben. Jag inspekterar dig, du ryser av välbehag och lite av spänning inför vad som komma skall. Jag kontrollerar så att du rakat dig ordentligt. Jag låter mina fingertoppar glida över din kropp för att avslöja om det finns hårstrån kvar. Som förväntat så klarar du inspektionen ” med beröm godkänd”. Din kropp gör sig redo att mottaga min njutning vartefter inspektionen fortgår. En klädnypa sätts fast i vardera av dina styvnande bröstvårtor. Inspektionen är klar.

Du beordras att ligga ner på rygg. Armarna utefter sidorna och benen lätt böjda och särade. Bojor appliceras på dina handleder. Dina ben drar du upp mot bröstkorgen och de är fortfarande särade. I denna ställning är din stjärt och fitta bekvämt tillgängliga för mig. Mellan dina ben appliceras nu en spreader. Dina handbojor fösts vid spreadern. Du ligger nu fast med armar och ben fastgjorda i varandra. Benen särade och hindras av spreadern att föras samman.

I denna ställning, fullt tillgänglig, ligger du framför mig. Det sista jag gör innan pisket börjar är att sätta på en ögonbindel över dina ögon. Nu börjar jag lätt med min hand smiska din stjärt. Jag fortsätter tills skinkorna börjar bli röda och varma. Då du släpper kontroll, slappnar av och med kroppsspråk signalerar att du är redo så slutar jag smiska med min hand. Jag fattar tag i ridpiskan. Böjer piskan lite fram och tillbaka. Piskar i luften för att du skall höra vilket redskap jag skall använda. Genast signalerar din kropp lite oro. Du gillar inte att få pisk på fittan. Du vet vad som väntar. Att se dig ta emot något du inte gillar men accepterar för min njutning och se dig slappna av igen ger mig njutning. Första slagen landar mitt på ditt venusberg. Jag ger dig tid till återhämtning mellan slagen. Då ridpiskans ”flärp” lämnat ett rött märke på venusberget är det dags att gå vidare. Nästa slag träffar dina yttre blygdläppar. Nedre delen mot ditt väl exponerade anus. Då detta område får sin behandling så gör jag ett uppehåll. Du anar var piskan kommer landa härnäst. Du spänner dig. Du andas kraftigare. Av upphetsning såväl som av lite skräck. Toppen på piskan vidrör din klitta. Toppen fladdrar fram och tillbaka och vidrör lätt vid din klitta. Då piskan hålls stilla slutar du att andas för ett tag och väntar. Piskan landar nu med den breda ändan först på din klitta. Ett antal slag landar nu precis över din klitta. Efter det sista håller jag piskan stilla över din klitta. Du börjar andas normalt igen och din kropp slappnar av.

Fortfarande exponerad ligger du framför mig. Jag smörjer nu in ditt underliv med cocosolja. Ner runt ditt anus och över din fitta upp mot venusberget. Jag fattar tag om en plugg och smörjer in den med mer cocosolja. Du känner min behandling men ser ej att jag plockat fram en plugg då ögonbindeln fortfarande ör på. Då pluggen rör vid din ringmuskel reagerar du. Pluggen penetrerar dig försiktigt. In en liten bit och ut. Bit för bit sakta och försiktigt så förs pluggen in. Din ringmuskel ger efter försiktigt och du slappnar av successivt. Då du är avspänd så glider hela pluggen in. Du njuter av att känna dig uppfylld. När pluggen vridits och vänts så att du fått känna pluggens rörelse inuti dig så sätter jag den på rätt plats, därefter tar jag på en gummihandske och smörjer in hela handen med cocosolja. Det är dags att fista dig. Handen med gummihandsken börjar sakta vidga din fitta. Ett två och tre fingrar glider in i dig. Bearbetar din öppning. Försiktigt töjer fingrarna din öppning. Ytterligare en finger och fingrarna knyts för att kunna tränga igenom passagen. Efter mycket tråcklande in och ut så kommer fingrarna och handen slutligen in. Nu är du fylld både bak och fram. Handen börjar bearbeta din fitta inifrån. Pluggen känns i din anal bakifrån. Nu tar jag en liten vibb och sätter den på din klitta. Sakta så vibrerar denna mot din klitta, samtidigt så rör jag din fitta inifrån. Du är helt uppfylld. Din andning har ökat successivt under min behandling. I den ställning du har så är din rörelsefrihet begränsad men din kropp vill röra sig. Det gör det krångligt att hålla vibben mot din klitta. ”Du måste fråga om lov att få komma”. Jag bearbetar dig inifrån. Rör min hand. Känner pluggen genom mellanväggen. Ökar takten på vibben. Du närmar dig. Andhämtningen ör kraftigare, du börjar ge ljud ifrån dig. Jag känner sammandragningar och tar ut handen. Låter några fingrar hålla och trycka på din g-punkt.

Får, får, får jag komma?
Du får komma!

Tillagd 9 maj 2021   Noveller   #Kvinna som bottom #BDSM

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 29069  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024