Logga inBli medlem
Ung Domina

Del 1

Äntligen hade jag lyckats få napp på en kontaktannons och skyndade till dörren för att öppna när jag hörde ringklockan. Utanför står en söt liten tjej i 20 årsåldern, slank, petite och åtminstone 30cm kortare än mina 189 cm. Du ler och föser mig åt sidan och kliver in i hallen och säger åt mig att stänga dörren. Så blir vi ståendes någon meter ifrån varandra och du tittar leende på mig från topp till tå en god stund. "Det här blir lätt" säger du sedan "kom här kyss mig" och jag lutar mig ner till ditt söta lilla ansikte och börjar hångla upp dig medan jag smeker din sexiga lilla kropp. Jag är redan överkåt och darrar som ett asplöv när du ber mig knyta upp dina kängor. Lydigt lägger jag mig på knäna och knyter upp dem innan du tar mig i handen och leder in mig i min lägenhet. Du sätter dig på sängkanten och vinkar till mig att komma nära så jag ställer mig på knä framför dig innan vi förenas i en kyss. Mina händer vandrar över din kropp i ett långt förspel där vi hånglar och smeker varan... Tycker mig känna värmen från din fitta genom jeansen medan jag torrjuckar. Du drar av mig tröjjan och säger åt mig att ställa mig upp medan du utforskande smeker min kuk utanpå jeansen, så knäpper du upp byxorna och drar ner dem tillsammans med mina kalsonger.

Leende tar du tag i min kuk och runkar den långsamt en stund innan du tar den i munnen och suger mig en lång stund. Du stönar och smaskar, dina kinder blossar röda och jag tycker ditt ansikte är så sexigt att jag tror jag ska komma vilken sekund som helst. Så slutar du, håller kuken still i din lilla hand en lång stund medan du iakttar mitt ansträngda ansikte. Sedan lägger du dig bakåt "Kom här, kyss mig på halsen" säger du och jag lägger mig ivrigt tillrätta över dig och börjar kyssa och slicka dig runt halsen. Dina händer tar tag i mina och visar att du vill bli smekt över hela kroppen samtidigt... Snart får du av dig tröjjan och låter mig kyssa och smeka dina underbara bröst. Hör hur du stönar högt medan du trycker mitt huvud neråt så att jag snart är och kysser och slickar runt kanten på dina byxor. Snart knuffar dina små händer bort mig och säger till mig att byxorna ska av och jag hjälper lydigt till att få bort dem. Sedan tar du tag i mitt huvud och trycker bestämt ner mitt ansikte i din blöta fitta. Jag smaskar för fullt tills du är nära att komma och trycker bort mig. "Ta det lugnt nu" säger du bestämt och gresar upp benen så att jag stirrar rakt på din underbara lilla fitta. Så tar du tag i min kuk och börjar runka samtidigt som du gnuggar ollonet mot fittan. Du stönar, och fnissar medan jag börjar rycka okontrollerat av kåthet. Så vänder du dig på alla fyra med din bakdel framför mitt ansikte där jag står på knä bredvid sängen. Du juckar och vrider dig lockande "Vill du ha den röven? Slicka fittan igen vill du det? Kom då, kom här och smaka säger du och pressar upp underlivet i mitt ansikte. Jag slickar ivrigt ett tag tills du går över till att bestämt jucka fram och tillbaka mot min utsträckta tunga och ansikte. Du knullar mig så en lång stund innan du kommer och rasar ner på sängen medan jag fortsätter att slicka din fitta och röv tills du säger åt mig att sluta.

Så sätter du dig på sängkanten och synar noga min kuk medan du sakta runkar den. "Du är rätt kåt nu va?" Säger du och slickar i dig försatsen runt ollonet. Sedan suger du mig riktigt försiktigt i flera minuter och jag krampar av kåthet medan du berättar hur skönt du tycker det är att suga kuk. "Jag älskar dig" får jag fram just som jag tror att jag skall komma men du kniper hårt åt med tummen och pekfingret bakom ollonet så att jag inte kommer. Lende följer du fashionerat mina kramper i kroppen och plågade ansikte innan du reser dig upp så att vi står mitt imot varandra. Så stor du är säger du medan jag tittar ner på din späda lilla kropp som inte en når mig till bröstet. Men man kan styra dig med den här säger hon och runkar retfullt min stackars kuk. "Nu lägger du dig på rygg och rör inte en fena" säger du och jag lyder omgående. Sedan böjer du dig över mig, kysser och smeker mig på kroppen och leker retfullt lite med kuken då och då. Snart ligger jag bara och stönar rakt ut och juckar i luften, du ställer dig på alla fyra över mig och smeker mig med dina bröst. Kryper omkring och låter mig känna din kropps rörelser över min. Jag kan inte ligga still så du binder mina händer och fötter i varsin repände som jag fäst i sängen tidigare. Där ligger jag helt utlämnad när du kryper upp i en sextionia och låter mig slicka medan du stönar och smeker och suger mig i korta perioder. Det känns som du håller på i en evighet, varierar 69an med att facesitta mig i olika ställningar tills du kommer igen över mitt ansikte. Efteråt kryper du kärleksfullt runt och slår dina armar runt mig och somnar med huvudet på min bröstkorg. Jag ligger hjälplöst svinkåt utan att kunna göra något annat än njuta av din närhet.

När du vaknar undersöker du kuken innan du försiktigt sätter dig på den och rider mjukt. "Jag är ledsen men du får inte komma nu heller" säger du bestämt och stannar upp varje gång du tror att jag skall komma. Du rider mig en lång stund fokuserat, kysser mig ibland kärleksfullt för att nästa sekund ge mig en örfil. "Jag skall nog inte komma med dig i mig" säger du medan du ser mig i ögonen. Sedan sätter du dig tillbakalutad över mitt bröst så att jag har din fitta några centimeter framför ansiktet medan du pullar dig själv till orgasm

Tillagd 6 mar 2021   Noveller   #Kvinna som top

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 28427  Anmäl