Logga inBli medlem
Slarviga fantasier

Del 1

Jag är så blyg, vill inte ens visa mig naken för dig. Men nu när vi legat och myst under täcket ett tag så tillåter jag din hand att göra vad den vill mellan mina ben. Du försöker prata med mig men jag är inne i min kåtvärld nu och kan bara blunda och flämta. Gud vad jag vill ha din kuk i mig nu. Snälla kan du inte bara. Jag ålar mig lite, pressar min kropp menande mot dig. Gnyr lite. Du kysser mig. Samlar ihop mitt hår och lägger det till rätta så du kan se mitt ansikte. Jag tittar ner. Du lyfter upp min haka. "Titta på mig". Jag möter din blick och det bränner till i hela min kropp när jag ser dig. Du är så jävla fin. Jag förtjänar inte att vara med någon som dig. Skammen når mig igen och jag tittar reflexmässigt ner. "Neej" manar du, "Du måste se mig i ögonen. Annars blir det inget mer". Jag tar ett djupt andetag och möter din blick igen. Du blir nöjd, lyfter upp mitt ben och pressar äntligen in din kuk i mig. Det är så mycket, så skönt, så allt. Jag blundar instinktivt igen. Du ger mig några sekunder, kysser mig medan du stöter långsamt in och ut.

Du stönar lågt. "Du är så skön att vara i. Men du får inte lov att blunda mer. Jag vill att du tittar på mig. Förstår du?". Det finns inget annat, jag måste tygla mig själv nu, jag måste lyda. Nervositeten i mig stiger och jag känner hur jag börjar svettas. Jag måste koncentrera mig så mycket på att klara av att titta på dig, men ändå känns allting så mycket starkare. Din kuk i mig. DIN kuk i mig. Du flämtar. Du ler. "Titta du kan ju. Du är väldigt duktig." Jag tror du känner hur min fitta kramar om hårt när jag hör de orden, för du fortsätter "Mmm. Du är min duktiga tjej". Allt blir för mycket och plötsligt rymmer några ord ur min mun; "Snälla pappa. Jag vill komma. Får jag komma?" Jag skäms och tittar ner igen. Fan, jag vet inte om du vill kallas så. Jag kan inte hjälpa det. Du är så snäll mot mig och tar så bra hand om mig. Tack och lov så tål du det mesta. Särskilt sådant som gör mig glad. Eller får mig att rodna. Du flinar bara. "Det får du.".
Ibland vill jag skriva ner mina fantasier utan att ens försöka formulera det ordentligt. Detta kommer därmed vara slarvigt skrivet.

Tillagd 23 feb 2021   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #Psykisk dominans #Ageplay

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 28350  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024