Logga inBli medlem
Ceremonin

Del 1



Det vackraste bland mycket vackert i bdsm är ceremonin när du beordras i position på golvet. Särade ben, på knä, händerna knäppta bakom nacken, putar med brösten och har en fin hållning. Naken.

Du får beröm för din prestation. Du blir inspekterad. Under inspektionen så darrar du vid beröring. Du visar din vilja att lyda och du visar hur den påverkar dig. Din kropp förråder dig. Din andhämtning ökar och blir mer oregelbunden. Andas och slappna av är orden jag ger dig. Dessutom yttras ”Du får ej komma ännu”. Detta gör dig kåtare och du visar det. Du öppnar dig mera och fuktigheten tilltar.

Då jag för bort ditt hår från nacken för att lägga ditt halsband om din vackra hals knottras din hud. Då jag knäpper fast halsbandet och lägger tillbaka håret så är du så fin. Du sitter naken framför mig iklädd enbart ditt halsband. Halsbandet som symboliserar tillhörighet, förtroende, betydelse och är unikt för vår relation. Att få denna förmån att utföra denna ceremonin är en gåva från dig men också en gåva från mig till dig.

Då du nu sitter och skälver, redo att utföra mina befallningar, törstande efter lättnad för din kåthet. Då beordrar jag dig att lägga dig på rygg på golvet. Du skall sära benen och skjuta fram rumpan till kanten på filten. Jag lägger en ögonbindel för dina ögon och sätter öronproppar i dina öron. Allt för att hjälpa dig koncentrera dig och fokusera på din njutning.

Efter att du fått någon minut att slappna av och då fokus så påbörjas sista delen av ceremonin. Din kropp berörs lätt. En hand läggs runt din hals. Handen pressar lätt och markerar. Sakteliga berörs dina erogena zoner. Än så länge berörs du utanpå men snart är det dags att få dig till klimax. Din fitta berörs utanpå. Dina blygdläppar säras och visar dig som du är skapt. Från venusberg till mellangård, ljumskar, hela ditt känsliga område stimuleras. Din andhämtning och dina rörelser med bäckenet är tecken på din upphetsning. Nu är det dags att bearbeta din clitoris, sakta o varsamt, med tungan. Tungan gör sin verkan och avlöses av varsamma fingrar runt ditt känsliga område. Än så länge har du inte blivit penetrerad. Då fingrarna börjas sin vandring ner till din öppning så är de mer än välkomna att penetrera dig. Då fingrarna bearbetar dig inifrån och din clitoris smeks utifrån så dröjer det inte länge innan du får höra de efterlängtade orden. ”Du får komma”. Detta utlöser din orgasm som är så vacker att betrakta. Du ligger och är helt i nuet. Mindfullness. Din kropp skälver och sammandragningarna i din fitta skjuter ut mina fingrar. Ditt minspel säger mig att du njuter till fullo. Detta är din stund och du är så vacker!
En vacker och betydelsefull ritual för mig.

Tillagd 21 feb 2021   Noveller   #Kvinna som bottom #BDSM #Disciplin #Psykisk dominans #Breath control #Kyskhetslekar #Naken vs. påklädd

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 28329  Anmäl