Logga inBli medlem
Helgen med Rebecca

Del 1



Jag och Rebecca utvecklar vår relation under en långhelg i fjällen. Vi introducerar lite hårdare delar av BDSM mellan oss, utmanar varandra och hon lyfter också fram sin spralliga, mer dominanta sida.



Jag svänger in och parkerar på gatan framför Rebeccas hus. Det var torsdag eftermiddag och vi tänkte ta en lång weekend tillsammans. Jag hade varit upptagen med en företagsaffär de senaste veckorna som tagit mycket tid och krävde en hel del resor och möten med jurister och annat. Men jag var nöjd, efter långa förhandlingar var företaget nu införlivat i min koncern och den teknologi de tog med sig kompletterade vårt utbud på ett utmärkt sätt. Det skulle bli roligt att fira det och spendera tid med Rebecca på tumanhand.

Mina fingrar klickar igenom bilens infotainmentsystem, och kollar funktioner och inställningar. Jag är lite av en prylfreak och jag hade precis fått bilen levererad och det var roligt med något nytt att undersöka. Jag hade länge kategoriserat mig som en BMW person, men tyckte nu att det var dags med lite ombyte. Kändes kul med en Mercedes som omväxling.

I ögonvrån ser jag när hon kommer ut med en stor resväska, som om hon skulle vara borta en månad. Typiskt tänkte jag och skrattade lite inombords. Jag steg ur, mötte henne och kramade henne välkomnande.

“Hej, jag har saknat dig,”

säger hon.

“Jag också,”

svarar jag, ser henne i ögonen och kysser henne.

Våra läppar rör vid varandra och det går en darrning igenom min kropp, medan omfamnar varandra passionerat. Värmen går igenom oss båda, vi var nog båda lite spända och förväntansfulla inför den långa helgen vi hade framför oss tillsammans. Lite upphetsade också förstås. Jag var upphetsad för det jag hade planerat och förberett. Hon var upphetsad för att hon visste att jag hade planerat något men inte vad, men och hon var väldigt förväntansfull och nyfiken.

“Det pirrar lite mellan mina ben”

säger hon lyst medan hon tittar på mig och ger mig en sexig blick.

Jag lyfter in väskan i bagageutrymmet och håller upp passagerardörren för henne, hon ler uppskattande när hon sätter sig.

“Fin bil”

kommenterar hon,

“jag ser fram emot att låna den.”

Jag ser att hon har glimten i ögat.

“Absolut, men det kommer att kosta dig”

säger jag med en glimt tillbaka. Hon greppar mitt skrev med handen.

“Ahaaaa, jag kan nog hitta på ett eller annat sätt att övertyga dig.”

hon blinkar flinande.

Vi rullar iväg, och pratar om allt möjligt medan det börjar skymma. Snön ligger fint längs vägen och träden är vackert vita. Hon var som vanligt trevligt sällskap och vi hade lätt att prata med varandra om allt möjligt och tiden gick snabbt.

Rebecca rörde ofta vid mig och kände på mig på olika ställen. Hon hade uppenbarligen lite svårt att hålla fingrarna i styr, men jag gillade det skarpt när hon strök mig här och där medan jag körde. Hon känns sprallig börjar stryka mig mellan benen när jag försöker koncentrera mig på vägen. Hon börjar röra mig mer och mer sensuellt, och jag ser i ögonvrån när hon fuktar läpparna med tungan. Hennes andra hand har hon mellan sina ben och masserar sig själv. Hon har knäppt upp bältet och byxorna, och jag ser handen och fingrarna när de rör sig under hennes trosor. Den synen hjälpte mig inte precis jättemycket att koncentrera mig på körningen. Tur att bilen har filhållningsassistent…

Hon sträcker på sig och ser lurigt på mig när hon spänner upp mitt bälte och öppnar min gylf.

“Få se vad vi har här då?”

Ler hon och fiskar fram min stake som snabbt blir allt hårdare och håller den i handen och känner när den pulserar. Ollonet är rött och svullet, och en droppe sekret dyker upp och rinner långsamt nerför kanten när hon för huden upp och ner. Jag känner när hon lutar sig över mig och hennes tunga smeker ollonet i lätta cirklar medan kniper tumme och pekfinger i en cirkel roten.

“Mmmm, det här var inte så dumt”

säger hon och tar mig i munnen och börjar röra sig upp och ner i rytmiska rörelser medan tungan spelar över mina känsligaste delar. Jag är otroligt upphetsad och försöker desperat koncentrera mig på vägen.

“oooOOOHH”

Jag börjar stöna när min upphetsning stiger och jag känner hur testiklarna börjar dra ihop sig och det rycker i skaftet när jag börjar komma nära en kraftig utlösning. Rebecca känner detta, stannar av, kniper med fingrarna under mitt ollon, och den värsta upphetsningen lägger sig.

Hon håller mig kvar i munnen en stund och rullar runt med tungan och smakar av mig som en delikat efterrätt. Sen rätar hon på sig, knäpper min gylf, och ser lurigt på mig medan hon smeker sig själv mellan benen igen och klämmer på sina bröst under blusen med den andra handen.

“Det där var ju riktigt kul, kolla hur upphetsad jag blev själv också,”

hon håller sina genomvåta fingrar framför min näsa och för in dem i min mun en efter en så jag kan slicka på dem. Hon njuter uppenbarligen av det här. Nu fick jag nog skärpa mig lite och ta tillbaka lite initiativ…

Jag var inte helt oförberedd, och hade ju också planerat för lite lekar inför bilresan. Jag sträcker mig efter en liten väska som jag har i baksätet och ger den till henne.

“Det är en överraskning till dig,”

säger jag med ett leende.

Rebecca tittar nyfiket på mig.

“Får jag öppna?”

Jag nickar och hon plockar fram ett par knipkulor, och liten analplugg av metall med en vacker röd dekoration som en rubin på ändan. Med i lådan finns också ett ägg med vibrator i.

“Mmm vacker”

säger hon,

“blir mysigt i kväll ser jag,”

medan hon fingrar på pluggen. Hennes andra hand är igen nere mellan hennes ben och rör sig snabbare och snabbare.

Jag tittar på henne.

“Inte i kväll,”

rättar jag,

“jag vill att du provar dem nu under bilresan.”

Hon tittar på mig och blir lite röd i ansiktet.

“Okej, det kan bli kul”

“Kan du stanna på nästa mack så kan jag gå på damrummet tror du?”

“Nej, du skall göra det här och nu”

säger jag lite mer bestämt. Hon blir tyst och tittar ut på vägen. Det var mörkt men vägen lystes upp emellanåt av ljus vid vägkorsningar on mötande trafik i form av andra bilar och en och annan lastbil. Hon funderade en stund men hon var på väldigt lekfullt humör så nyfikenheten, spänningen och kåtheten tog över.

Hon tar upp en kula och börjar föra in den under sina byxor, men jag tar tag i henne och stoppar henne.

“Inte fuska!”

“Jag vill se dig tydligt när du för in dem i dig.”

Jag ser att hon är väldigt upphetsad och blir bara våtare och våtare av att göra något så förbjudet. Hon switchar om, lyder, och drar ner byxorna till knäna och sitter med trosorna helt synliga en stund. Jag tittar på henne, hon andas in och drar sedan ner trosorna också. Nu känner hon bilsätets läder direkt mot sin bara stjärt.

“Smek dig själv”

instruerar jag henne och hon för ner en hand och börjar smeka sig mellan benen, medan den andra går upp under blusen och samtidigt smeker hennes bröst.

Rebeccas fingrar rör sig över hennes sköte och hon känner hur våt hon är. Hon fryser till när kupén plötsligt lyses upp av en gatlykta, men fortsätter sedan. Trots att det är mörkt ute känner hon sig väldigt exponerad och utsatt. Tänk om de som satt i de mötande bilarna kan se henne? Hon gör något väldigt busigt och förbjudet. Något hon aldrig gjort tidigare.

“Jag gillar vad jag ser”

säger jag och nickar uppskattande mot henne. I mina djupa ögon ser hon hur verkligt upphetsad jag är och det eggar på henne att gå vidare.

Hon lyfter modigt upp knäna och placerar fötterna mot instrumentbrädan och hasar ner en bit längs sätet och särar brett på benen. Jag känner doften av hennes sköte och ser hennes öppna svullna blomma in den dunkla belysningen. Jag kan skymta hennes lilla anusöppning mellan skinkorna. Hon tar analpluggen, och börjar långsamt föra in den i mynningen av hennes våta hål för att fukta den. Hon rör den eggande upp och ner och passar på att stryka den några varv över sin klitoris.

“Oohhh”

Stönar hon kort och för sedan ner den lilla spetsen mot sin trånga nedre öppning. Hon är så nervös att det är svårt till en början. Efter en stund hittar hon rätt och börjar långsamt föra in den medan hon känner hur ringmuskeln gradvis slappnar av och ger efter. Hon får röra den in och ut en stund innan den bredaste delen går igenom och pluggen åker på plats när muskeln drar ihop sig igen och hon ger ifrån ett lustfyllt ljud och tungan glider över hennes läppar.

“Ammmhhh”

Det var bland det sexigaste hag har sett. Den röra rubinen på ändan av pluggen blänker lite när den rör sig medan hon känner efter. Hon och klämmer och känner på pluggen med ringmuskeln och tar in känslan att plötsligt ha något främmande där nere. Pluggen rör sig hela tiden sexigt en aning in och ut.

Knipkulorna var nästa, och hon för in dem slidan med en darrning och medan hon tittar djupt på mig med en kåt blick. Slutligen sätter hon ägget mot öppningen och för långsamt in det tills änden försvinner och bara ändsnöret sticker ut som ett vittne om hennes fyllda hål.

“Mmm, jag känner hur full jag är,”

säger hon till mig medan hon börjar stryka handen långsamt från klitoris över blygdläpparna och rör vid pluggen med fingrarna. Hon kände av sina fyllda hål i hela kroppen hela hennes kön pulserade.

“Duktig flicka,”

säger jag, och ler mot henne medan jag kort svänger in mot vägkanten och stannar. Jag tar fram ett rep jag förberett, med en vacker rosenknut i mitten, en flower knot, med tre öglor som sticker ut från den och gör den lätt och snabb att applicera för mitt syfte. Jag placerar rosenknuten över hennes venusberg, rakt ovanför klitoris, och för den längre öglan ner mellan hennes ben, mellan blygdläpparna, över analpluggen och upp på svanken där jag fäster ihop den med de andra två repen framifrån knuten på svanken just under korsryggen.

“Vad snygg den är, du kan dina knutar”

kommenterar hon. Rebecca hade nu något som likande röda stringtrosor på sig som spände åt över hennes clitoris, hennes fyllda hål och över analpluggen och gav ett konstant tryck och stimulans. Det gjorde allt mycket känsligt när hon rörde på höfterna.

Vi åker vidare och hon tar ner knäna, drar upp trosorna, knäpper byxorna och ser på mig.

“Det här var kul och jättesexigt,”

säger hon, och vickar på höfterna och känner sina fyllda hål under kläderna. Hon smeker sig mellan benen och känner repen som gnider mot henne. Det känns spännande.

“Vilken spännande idé “

säger hon och tittar på mig.

“Mmm, jag vill prova on det är lätt att komma såhär”

fortsätter hon.

Jag ger henne en sträng blick.

“Du får inte komma innan jag gett dig lov.”

“Det är regeln.”

“Och det blir inte innan vi är framme.”

Hon tittar på mig igen, funderar en stund och nickar att hon förstått spelets regler. Hon biter ihop lite och känner igen på repet som trycker direkt mot hennes sköte och bakre pluggade hål.

Vi körde vidare och fortsatte prata. Hon tittar lite lurigt på mig och vi börjar berätta en erotisk historia tillsammans. Vi turas om att föra historien vidare och eggar varandra. Det var superkul, vi tycker nog båda om att fantisera om erotiska saker. Hon berättade en stund, sedan tog jag över och fortsatte, medan hon lyssnade och smekte sig själv. Hon tog sen över och vi bytte berättare där det kändes rätt. Det var spännande att höra hennes fantasier och bygga in dem i mina. Emellanåt smekte hon sig själv, emellanåt smekte hon mig mellan mina ben.

Vi känner båda att vi är mycket upphetsade av situationen och leken, och längtar efter att få njuta av varandra. Jag hade ett sista trick i rockärmen. Eller snarare i min jackficka. Jag för ner handen och fattar den lilla fjärrkontrollen där och trycker på ”start”.

“Oooohhh!!”

Jag ser hur hon plötsligt hoppar till av överraskning och blir alldeles tyst. Ett lågt surrande hörs mellan hennes ben där ägget inuti henne börjar vibrera. Vibrationerna fortplantar sig via knipkulorna ända till botten av hennes slida. Framåt trycker ägget mot repet och vibrationerna leds till analpluggen och hennes klitoris. Hon tittar lite förvånat på mig och jag ger henne ett lite snett leende.

“Ahhh, din elaking”

säger hon.

“Det där var inte snällt.”

Men hon hade fortfarande med glimten i ögat.

Stimulanserna växte och växte och snart kändes det som om hela hennes underliv vibrerade och ägget stimulerade varenda känslig nervpunkt. Jag kunde se att Rebecca började få svårt att prata och munnen blev till ett smalt streck när hon försökte ignorera känslorna nerifrån.

Vi svänger av från huvudvägen och kör den sista sträckan på en smal mindre väg. Som också är mycket guppigare. Jag ökade hastigheten på vibrationerna och väntade nyfiket.

Efter en stund ser jag när Rebeccas andning blir snabbare och snabbare, och hon sluter ögonen och öppnar munnen. Tungan rör sig över hennes läppar. Hon trycker ner händerna mellan sina ben, trots att hon vet att hon ju inte fick, men det hjälper inte. Plötsligt håller hon andan och rycker till när vibrationerna och den konstanta stimuleringen tar henne över toppen och orgasmen kommer över henne.

“Ne Neeejjj Ooooh AaaaahhaaaahhooooOOOOOOHHHH!!”

Hon tjuter till och hela kroppen rycker och skakar när hon kommer och kommer i en väldigt kraftig orgasm. Slidan och analmusklerna krampar ner på objekten inne i henne som ger mer och mer stimulans under orgasmens gång. Hon fortsätter att komma och ögonvitorna rullar uppåt i hennes ögonhålor. Munnen är öppen och hon stönar och skriker ut sin lust.

Jag stegar ner vibrationerna i ägget när orgasmen börjar lägga sig och hon sjunker ihop och tittar på mig.

“Det var en fantastisk orgasm, men jag får nog ta mitt straff nu”

säger hon och drar lite på munnen medan min fjällstuga till slut dyker upp ur den mörka skogen framför oss.



Fortsättning följer i del 2
Jag och Rebecca upplever en långhelg där vi utforskar och utmanar varandra och tillsammans går längre in i bdsm-djungeln

Tillagd 4 dec 2020   Noveller   #Kvinna som top #Kvinna som bottom #Man som bottom #BDSM #Man #Kvinna #Bondage #Piskning/flogging #Smisk #Orgasmkontroll

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27606  Anmäl