Logga inBli medlem
Varmare breddgrader...
Hon kramade så hårt hon kunde om hans hand, de hade börjat nedstigningen och alldeles strax skulle flygplanshjulen ta i marken. Känslan av att landa var både skrämmande å lättande på samma gång ingen av dom gillade att just flyga! Men de hade dragit till med det gamla beprövade knepet GT så nerverna var ändå i relativt välbehåll...
De hade längtat länge efter att komma iväg till det varma solen stränder å god mat och nu var det bara nån timma kvar tills de kunde sparka av sig skorna andas ut å njuta av vistelsen.
Väl i taxin smög sig den långa resans påfrestning på dem båda, de slumrade till men bara den där ytliga sömnen infann sig....som att vara vaken men gå på moln.
Taxin bromsade in å bromsarna visslade så de båda kvicknade till å kollade sig omkring för att se om de var framme. Å visst var så fallet.... lite längre fram såg de genom taxins framruta såg de en sandgång av den där helt vita mjuka mjölsanden, ovanpå den slingrade sig en brygg liknande landgång sig ner mot stranden som de såg att gången mynnade ut vid.
Taxichauffören hjälpte dem med bagaget ut bilen å pekade ner mot stranden. 100 meter Right! Fick han ut sig på knackig engelska.
De betalade å började sin färd tillfots ner mot stranden.

När de kom ner så häpnade de av denna fantastiskt vackre vy som slog imot dem! Små bungalow låg ute i vattnet å mellan dem så var det som labyrinter med bryggor som knöt dem samman! Uppe på stranden var det en större byggnad där antagligen receptionen låg.

Nu var de framme, de tog en av de två nycklar det fått satte den låset å vred om! Nyckeln gick till den bungalow de tilldelats där uppe vid receptionen.. de tog sig in ställde sina väskor å gick den sedvanliga husesynen vilket ställe fick hon ur sig efter att tag först kom man in som i en otroligt liten hall av nå slag som sedan upplade upp sig i ett helt öppet rum på ena sidan ett litet bord å på andra sidan ett helt öppet badrum med full insyn.. och i mitten en gigantisk säng med utsikt ut över havet genom ett säkert 7 meter långt glasparti! Han gick fram å sköt det åt sidan å öppnade upp allt så brisen från havet smekte in i rummet! Så öppet men ändå helt åtskilt mot omvärlden!
De la sig på sängen slöt sina ögon å somnade nog nästan på stört...

De vaknade tidigt på morgonen av att solen tittade in och nådde precis deras nakna fötter där ner vid sängkanten, det var en himmels känsla för dem båda att vakan till både den värmen som var men även med den utsikten de hade, långt där borta låg det en katamaran å guppade på de ymnande vågorna... han reste sig plötligt å utan att säga någonting så sprang han mot öppningen å kastade sig i vattnet, inte långt senare kom även hon singlandes i luften och penetrerade det turkosa vattnet som omgav deras egna lilla bubbla som de intagit och hade i besitning i dessa 14 dagar!

När de simmat runt där ett tag så hörde de en klocka ring! En sån liten klocka som skolfröken på den gamla tiden hade när det var dax för lektion. Han tog sig upp ut vattnet med hjälp av en liten stege som gick upp till deras rum, gick fram till dörren å öppnade! Där utanför stod en stiligt klädd man ja eller nån stans där mellan, man/kille svårt att bestämma åldern på honom, men nån stans runt 20-25 skulle man kunna tro!
Samtidigt hade hon tagit sig upp till rummet å kom också hon fram till fören för att se vem som var där...
Hej sa mannen å presenterade sig!
Ja ville bara välkomna er! Ja heter Maximus å driver detta hotell. Ja hoppas ni ska ha en trevlig vistelse å om ni undrar över nånting så finns ja att nå där ute, så pekade han ut mot katamaranen som guppade där ute på böljan med ett litet leende!
Sen backade han artigt bakåt vände på sig å skred sakta bort mot nästa bungalow. Men bara några meter bort svängde han tillbaka huvudet å sneglade intensivt tillbaka mot saga som nu kommit på att den där vita tröjan hon hade på sig var så gått som genomskinlig nu när hon var helt plaskblöt av det spontana morgondoppet. Hon fnissade till å även James som nu såg det flinade lätt å vinkade adjö till maximus som lätt på klacken gled vidare.

Väl inne igen så sa James till saga ”var han snygg eller?” Hon bara log å vände på sig å tog av sig den våta tröjan å började rota i väskan för att få fram bikinin!

Senare på dagen när de låg nere vid stranden hörde de en bekant röst, de vände sig å tittade bakåt ” Njuter ser ja, men försiktiga i solen den är ohyggligt stark så här mitt på dagen” Ja sa James glatt för mej å dej är det ju inte så farligt men Saga här är ju av den ljusare varianten av gudinna så hon behöver ju smörjas då å då!
För sent kom han på att de fraserna var ju kanske för fel människa nå konstigt att säga eller till å med in invit till att vara lite mer vågad i språket!
Å mycke riktigt Maximus hade svar på tala direkt! ” ja du vi är både lika till hudton du å ja å så ser vi ut att avguda ljusa gudinnor båda två” sa han bestämt å sneglade nu mot Saga som vänt på sig å höl slapphänt armen runt bysten som var toppless...
” Mmm ja gillar att bli avgudad förstår du Max” å tittade på James.

Får ja bjuda på nått att dricka sa maximus, kom upp till baren James så blandar ja iordning nå riktigt smarrigt å pekade bort mot baren som låg i strandkanten där gräset började. James å Maximus försvann iväg bort mot baren å Saga vände på sig å blottlade brösten som vart täckta av både svettpärlor å de fina sandkornen som glimmade som guld i solen, va hade hon i tanken det var bara hon som viste.

Senare på kvällen efter middagen så hade det tagit med sig lite frukt fin skuren på ett fat å en flaska bubbel till rummet. Nu satt de vid bordet å kollade ut mot havet igen njöt av det goda livet! De var lite salongsberusade båda två nu! ” Va är du mest sugen på nu sa James till Saga? Hmm sa hon å så var hon tyst ett bra tag!? Men efter en bra stund fick hon ur sej” du frågade förut om ja tycker han är snygg å ja det tycker ja! Ja skulle vilja ligga mellan er i sängen där helt naken å känna båda era händer över min kropp just nu” efter hon sagt det blossade hon upp å blev lika röd som jordgubben hon just tog en tugga av!

James skarattade till, ”Är du helt säker på det nu alltså” hon nickade försiktigt å log..!!
Han reste sig gick bort till sängen bäddade den snabbt å vinkade till sig Saga, när hon var framme drog han sakta av henne klänningen kysste henne varsamt på halsen å viskade i örat, ”Helt naken sa du va å drog försiktigt ner trosorna å släppte de så de singlade ner mot golvet. Nu stoc hon där helt naken röd om kinderna p viste faktiskt inte alls vad hon skulle få vara med om skulle de bara vara dom eller hade James ordnat med nå bakom hennes rygg tidigare under dagen?

Han visade på sängen att hon skulle lägga sig på magen å blunda,” nu ska du bara få känna sa han sen å gick iväg till väskan å hämtade sovöronpluggaran som han hade med sig, han gav de till henne å hon satte i dem å allt blev helt tyst!

Hon låg där å bara väntade på nån kontakt av nå slag å plötligt så kände hon hur nå varmt droppade ner på hennes rygg! Hon kände hur det sakta rann ner på hennes rygg, så skönt var det! Hon kände doften av persika fylla rummet.
Där kom den den första beröringen, hon kände hur en hand sakta ömt började massera ut den väldoftande oljan över hennes rygg å där kom den andra handen. Hon var stel verkligen det var så skönt att få den hårda men sensuella beröringen över ryggen! Hon låg där å fantiserade att det inte var James som rörde vid henne utan nån annan, kanske var det Max hon viste ju inte vem det var å det gjorde att det borrade till mellan benen på henne nu. Hon vred lite på huvudet för att kanske kunna skymta vem det var men kände då att nån tog tag i huvudet å höll fast det! Sen efter ett tag trädde nån ett band över hennes huvud, hon kände direkt vad det var, sovmasken som hon brukade ha på sig å nu var det både helt tyst mörkt. Hon verkligen njöt av ovissheten nu.

Ryggen bearbetades fortfarande men nu hände nånting hon hände att nån började massera hennes vader samtidigt...hon fnissade till å förstod nu att James verkligen hade tagit hennes ord till fullo å hon älskade det. Händerna på vaderna rörde sig sakta upp längs låren nu å lika så de på ryggen fördes sakta ner mot hennes rumpa, de stannade där å nu bearbetade de henner rumpa rytmiskt, lårhöndrna vandrade runt hennes lår nu sakta sakta särade hon på benen samtidigt som hon mer å mer putade med rumpan, hon ville ja känna mer å mer av dessa härliga händer som smekte henne.

Nu nu kände hon att nån av händernas fingrar snuddade henner yttre blygdläppar men bara en liten snudd! Sen backade de en aning bara för att vara där igen efter ett litet tag, å nu lite mer kontakt! Rumpan fortsattes att få sitt det var så sjukligt skönt nu, det var nästan så hon kände att det började sippra lite ur henne nu, hon låg där nu å var verkligen uppjagad av tanken på vad som skulle komma! Hon försökte puta mer för att verkligen visa att hon ville ha mer kontakt där ja just där, rör den mer fittan väntar ju på er! Å som tankeläsning kände hon nu flera fingra vandra längs hennes fittmynning, upp å ner massera fram hennes safter där inne! Mmm å där gled det först fingret in i henne.. hon kved till av välbehaget å samtidigt som hon gjorde det kände hon en välbekant doft, det kunde bara vara en sak som var framför henne nu. Hon öppnade munnen å försiktigt letade hon med tungan, å nästan direkt fick hon tag på den! Då direkt kände hon att detta var inte James, en annan smak en annan uppbyggnad. Den här ska ja få njuta av men inte bara den utan James också, en lyckokänsla ingav sig i hennes kropp nu.!
Hon sög nu kuken framför henne samtidigt som hon nu hade två fingrar i sig där bak, James viste verkligen vid det här laget hur hon ville bli pullad, han var en gud på det å han viste precis vart han skulle trycka, nu kände hon hur han ökade trycket just där det var som skönast det byggdes upp ett tryck där inne tillsammans med den andra handen som smekte hennes klitoris med en fast beslutsamhet. Det skälvde till i hela hennes kropp det blev varmt på hennes lår å hon kände att lakanen blev blöta under hennes fitta som pulserade å hettade, hon hade aldrig kommit så här fort någonsin! Tidigare hade det tagit som tid men kombinationen med en kuk i munnen ovissheten mystiken kring allting gjorde nånting med henne! Hon ville ha mer massor av mer! Hon stämde sig upp på alla fyra å tig ett stadigt tag om kuken hon hade i munnen pussade den å drog i den bakåt för att visa på att nu skulle den knulla henne! Hon behövde inte göra mer än så, kuken å bäraren av den förstod direkt å smög genast ner bakom henne! Hon kände hur den trängde in i hennes plaskvåta fitta bestämt, två händer grep nu tag i hennes skinkor å klämde dem just så hårt som hon gillade. En tredje hand daskade till samtidigt ... att få en riktig sminkning under sex älskade hon gärna rejält också så det verkligen kändes, igen tänkte hon å där kom den en andra sminkning, kuken pumpade nu henne riktigt ordentligt där bakifrån punga smaskade upp mot fittan så det nästan stänkte! Men nu hände nå hon inte trodde, hon kände den sköna varma oljan igen rinna in mellan hennes skinkor, ett finger gled sakta med ner mot hennes anus, för en sekund stelnade hon till, James och hon hade pratat om att hon ville ha analsex kanske nån gång å att bli dubbelknullade var en förbjuden härlig fantasi hon haft länge, men nu! Är det nu det händer..

Samtidigt som den knullande kuken saktade in så kände hon hur ett finger sakta skönk in i hennes anus...lite rädd men även så sprudlande av nyfikenhet, hon slappnade av å andades lugnt! Det var gjort ett finger var nu i henne sakta sakta kände hon hur ännu ett var på väg in! Det kommer gå det här kännde hon nu, hon gungade i snabbare takt mot kuken där bak för att visa att hon ville det här. Men då drog den sig ur henne å även fingrarna i anus! Va hände nu?

Hon kände två stadiga händer ta tag kring hennes midja, de drog upp henne ståendes i sängen hon stod blixtstilla för att invänta nästa steg, nån kröp in under hennes ben å la sig mellan dem å där kom de stadiga händerna igen. De hjälpte henne att huka sig ner, en bit kvar ner var det men då kände hon det, ett ollon som precis var vid meningen till hennes anus hon hukade sig lite till å kuken gled sakta in i henne. Händerna där bakom henne stöttade upp henne så hon inte skulle ramla bakåt. Nu satt hon med en kuk i anus i väntan på att den andra skulle komma å penetrera henner fitta framifrån å det tog inte lång tid innan den satt djupt inborrad i hennes fitta, den känslan som spred sig i henner kropp nu var magisk, hon blev dominerad av två män som bara tog för sig av henne men även vurmade för hennes njutning till 100%. De började sakteliga knulla henne rytmiskt i början i lite Ofas men efter ett tag hittade de alla tre rytmen som fungerade! Hon blev varsamt kysst samtidigt där de nu satt, tiden stod som stilla nu kändes det som!

10 min 20 min hon viste inte längre hon bara var i det, nu var det dax förstod hon, den som var hundar henne klarade inte mer nu, hon reste sig upp med hjälp av starka svettiga armar å hände, hon rullade ner å la sig på rygg å i samma stund hon just la sig där kände hon hur värmen från vad som måste vara sperma träffade hennes bröst, flera härliga pilseringar av sperma kom det å känslan av det gillade hon, vems bara var frågan? Samtidigt som hon blev nersprutad så hade nån satt igång å slicka henne förbrilt där nere! Hon kände att det var nån med skägg å förstod då att det var definitivt inte James. Utan den andra mannen!

Efter några minuter kände hon hur pulseringarna i kroppen var där igen, orgasm det var den som var här igen...

Den här gången varven starkare hon kunde inte ligga stilla utan staräckte på hela kroppen å vibrerade i vad det kändes som evigheter!

Hon var helt slut nu vekligen svetten rann om henne håret var genomblött å brösten glänste av ny väldoftande sperma! Men vila det fick hon inte! Å ville inte heller ge mej mer tänkte hon, å i samma stund fick kände hon hur en kuk pressade sig in i hennes ny orgasmerade fitta! Att bli knullad efter en redig orgasm var det bästa verkligen känseln i fittan var maxad nu! Hon fick nu va hon ville å lite där till gud så hon blev knullad, det var så förbjudet å härligt! Hon lyfte upp benen å vek de mot magen så kuken verkligen kunde komma in med hela sin längd, det tog inte många djupa pump innan hon fick den andra satsen djupt inne i fittan. Han låg kavar där ett tag med spasmer. Efter ett tag drogs den ur henne å hon vek ner benen, låg stilla där i väntan på? Ja på vad det viste hon inte..
Det kom en smekning längs hennes kind å sen en kyss av nån med skägg sen en utan..
Sen var det bara tyst helt tyst...hon somnade efter ett tag.

Morgonen där på vaknade hon sent, tittade åt sidan å där låg James å log. vem var det som var här igår James sa hon tyst?
Mmmm det kan man fråga sig sa han medans han resta sig å spring ut å hoppade ut i havet å penetrerade det turkosa vattnet......

Tillagd 2 dec 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Smisk #Fysisk dominans

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27589  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024