Logga inBli medlem
Nu är det dags att ses..

Del 1

Du och jag hade mailat fram och tillbaka på DS en tid, vi båda var väldigt attraherade av varandra utifrån våra bilder, våra kinks passade också väldigt bra ihop!

I vårt mailande så hade jag skrivit om olika scenarier som jag gillar och du hade berättat vad du gillar, och ännu viktigare, inte gillar. Vi hade skapat oss en bra bild om varandra och vad vi ville utforska tillsammans så vi kände att nu är det dags att ses..

Vi hade bestämt att ses för en kort lunch för att sedan eventuellt ses senare på kvällen. På vår lunch skulle du ha på dig kjol med stay-ups under, du visste att du skulle få vidare instruktioner om lunch flöt på bra!

Jag kände mig väldigt förväntansfull och jag fick en varm och skön känsla när jag klev in på restaurangen. Jag var lite tidig eftersom jag ville sitta vid bordet och se dig komma in. Efter några minuter kommer du in genom dörren och du tittar dig runt för att hitta mig, våra blickar möts och jag ser hur du blir röd om kinderna och halsen. Du ser hur jag beskådar hela dig och du ler när du ser hur belåten och förväntansfull jag är.
Du går mot mig och jag släpper inte din blick, du tittar ner lite blyg och jag tänker att detta är perfekt, precis som jag gillar det. Jag reser mig upp och tar emot dig och ger dig en kram och puss på kinden samtidigt som jag viskar i ditt öra att "nu gör du som jag säger under lunchen!" du svarar nickande.

Jag har valt ett bord som är lite enskilt, det är halvfullt och vi sitter i hörnet av rummet. Vi småpratar lite och vi båda känner kemin som strålar mellan oss. Du är jättesnygg och klädd i en vit blus som är lite uppknäppt med kavaj till, du har valt en kjol som slutar strax ovanför knäna. Framför dig ligger en lite box och du frågar vad det är? Det är något du ska ha i dig under lunchen säger jag! Jag säger till dig att gå in på toaletten och föra in den i dig, du tar boxen utan att säga något och går iväg direkt.

När du kommer tillbaka så ser du att jag har lagt min mobil på bordet, servitrisen kommer fram till oss och jag beställer min lunch och när det är din tur att beställa så känner du hur det vibrerar till kraftigt mellan dina ben och du ser hur jag styr vibrationerna med min mobil, du beställer och jag ser hur du måste anstränga dig för att inte visa hur skönt det är. Servitrisen tar vår beställning och har en liten lurig blick, vi båda tittar på varandra och undrar om hon vet vad som händer, vi båda gillar tanken på att hon eventuellt vet.

Lunchen flyter på bra och vi har en fantastisk kemi, jag ropar över servitrisen ett par gånger och varje gång så får du fråga henne om mer vatten, mer bröd mm och varje gång så vrider jag upp vibrationerna till max och du har en glansig och kåt blick. Jag har sagt till dig att du absolut inte får komma och du måste ge mig en blick precis innan. Vi fortsätter lunchen och jag ser hur din hals nu har rodnat och du andas tyngre när jag leker med din gräns, men slutar precis innan klimax. Vi tar oss igenom lunchen och du är på gränsen till orgasm i 40 min, jag ser hur kåt du är och bara vill explodera.

Jag vinkar till mig servitrisen en sista gång för att betala, när hon kommer över med notan så vrider jag upp en sista gång till max och jag drar ut på betalningen för att du ska få en sista retning, du är nu så våt och kåt och du tittar ner i bordet när du känner att du nästan inte klarar att hålla emot längre. Precis innan det ska gå för dig, tittar du upp och jag stänger av, och du ser hur nöjd jag är när jag har kontrollerat din explosion.

Vi går ut från restaurangen och jag säger till dig att du kommer få instruktioner senare under dagen så att du kan förbereda dig inför att vi ses senare på kvällen....




Del Ett..

Tillagd 2 dec 2020   Noveller   #Kvinna som bottom #Disciplin #Orgasmkontroll #Strumpor/underkläder #Analism

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27582  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024