Logga inBli medlem
Efter Coronan

Del 1

Då vill jag ta med kvinnan på klubb.
Leda henne ned för trappan med ett fast grepp i kopplet så att hon inte snavar, kopplet är det enda hon har på sig förutom masken sitter över ögonen. Jag leder fram till ett av lekrummen, dörren lämnas på glänt så att den som vill kan se det som sker.
Öppnar väskan som jag har med och tar fram rep. Hon står lydigt och väntar tyst. Börjar med att binda ihop händerna bakom ryggen, runt armarna och överkroppen, skarvar repet och binder under brösten och över nacken. Ramar in de fasta brösten med rep och stramar åt bindningarna. Tar ett tunnare rep och binder brösten så de pressas ihop ännu mer. Klämmorna kommer fram och placeras på bröstvårtorna, hon drar efter andan men står stilla kvar. Vi har några åskådare som tittar genom dörren "Se men inte röra" säger jag och får ett "ok" till svar, hon vänder huvudet mot ljudet och skruvar lite på sig när hon förstår att vi har åskådare, både lite pirrigt och spännande... Jag drar i kedjan som är fäst i klämmorna och leder henne runt i rummet och visar upp henne.

Fortsättning följer...

Tillagd 27 nov 2020   Noveller   #Man #Annan som bottom #Bondage #Piskning/flogging

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27537  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024