Logga inBli medlem
Frida blir belönad

Del 1

Vid det här laget hade hon nog behövt tänka efter för att ens komma ihåg sitt namn.

Jag hade hållt henne på gränsen till orgasm i nästan två timmar nu, och leken hade börjat långt tidigare. Hon svettades, tofsen som hade setat så stramt i början, hade börjat gå upp, och hon var på spänn så fort jag rörde på mig, eller vid henne. Hade hon kunnat titta på mig genom ögonbindeln, hade det var ett par klarblåa ögon, fyllda av tacksamhet.

Hon stod framför mig, framlutad i 90 grader över en plint. Analkroken hade tagits fram ur frysen innan den kopplades på i halsbandet och förts in i henne. Tillsammans med att hennes handklovar var fastspända i krokens stång, halsbandet fastkedjat i en krok på plintens framsida, var hennes rörelseförmåga klart begränsad. Så spänt som stången satt, gav minsta rörelse från henne upphov till att kroken tryckte sig uppåt eller längre in i henne.


Hon hade stönat högljutt när den kalla metallen landade mot hennes rygg och analöppning. Gnytt till av ilningen och det hördes hur hon stålsatte sig medan den gick in. Hon visste bättre än att klaga, och hon hade hållt andan lugn medan jag knäppte fast den i hennes halsband.

Fästena till hennes handklovar gled upp och ned för stången samtidigt som hennes fingrar försökte få grepp om den, eller något i huvudtaget, men klovarna och dess fästen satt så att det inte gick. Det tjänade bara till att kroken rörde sig mer i henne. Ett högst medvetet val, från min sida.

Vi hade haft en trevlig kväll tillsammans, fyllde mycket sånt som är så härligt i livet, men som försvinner så fort vi kommer in här, och hon visste vad som väntade när hon blev införd i rummet och positionerad över plinten. Framför henne, på vårt bord bara en meter bort, låg det en ensam flogger.

Bordet inreddes vanligtvis med de verktyg som skulle användas, som en stilleb för våra sessioner. Ibland var det fyllt till bredden, men denna gång låg bara floggern där. Mer illavarslande - för henne - när det bara var den. Något hon nog anade, då hennes ögon knappt släppt den med blicken medan jag låste fast henne.

Det ligger en speciell sorts tillfredsställese i att planera för vad hon skulle få se, och inte se, på det bordet. Det som låg där var det som utgjorde den röda tråd som gick genom sessionen, oavsett hur lång eller kort den var. Hon hade varit stissig och ofokuserad större delen av dagen, även under den tid vi hade haft innan, och en omgång smisk är ett bra botemedel.

Floggern som låg där var dessutom en grövre variant, som kändes. En annan gång hade hon stått lutad över matbordet, med ansikte och bröst mot bordet, kjolen uppvikt över ryggen och armarna utsträckta rakt fram, med ett grepp om bordskanten. Då var det rottingen som ven mot hennes bak, och tappade hon greppet så började vi om från 0.

Jag lät henne stå så ett tag, lutad över plinten, medan jag smekte henne fjäderlätt med fingertopparna över ryggen, axlarna, nacken, ner över skuldrorna, ena sidan och sen över rumpan. Ibland för att stannade upp och klämma till. Med båda händerna om hennes rumpa, stannade jag.

Hennes andning var märkbart tung. Darrande.

Jag böjde mig ner bakom henne, tog ett rejält grepp om hennes skinkor och började knåda dem och smiska henne lätt medan jag slickade henne, långsamt, upp längs innerlåren, upp över hennes blöta öppning, över analen, mellan skinkorna, och kysste mig över hennes skinkor medan mina händer smekte hennes kropp.
Smaken av hennes safter gjorde det svårt att fokusera. Jag hade känt den otaliga gånger förut, och fick aldrig nog.
Hennes andetag darrade, fyllda av lust.
Själv fick jag bita mig i tungan för att inte ge ifrån mig något liknande.

Med några kliv var jag förbi henne, och min hand slöt om floggerns handtag. Utan att möta hennes blick la jag den över hennes axel, med handtaget över hennes skuldra.

Jag böjde mig ner framför henne och tog fram hennes gag för idag, formad som ett tränsbett, och såg till att inte möta den blick jag visste att jag skulle möta medan den spändes på. Hennes andetag slog mot mitt ansikte, med en svag doft av jordgubb från den kombination av champange och jordgubbar vi smakat av tidigare. Det var dock allt, och bara ett glas. För en kväll som denna behöver båda vara klara.

Innan det började så hade jag förberett en överraskning. Medan gagen var på och floggern låg över hennes axel, gick jag iväg en kort stund, kom tillbaka och placerade två större klämmmor på bordet framför henne. När jag klev undan och ställlde mig vid hennes sida, så att klämmorna kom i sikte för henne, blev hennes andning genast hetsig, och hon tittade lätt panikartat på de två metallbitarna på bordet.

Mycket mer hann hon inte se dock, innan ögonbindeln åkte på.
Trots den tillfälliga chocken, tog hon ett djupt andetag när den landade mot hennes ögon, och lutade duktigt huvudet bakåt medan jag fäste den bakifrån.

En kyss landade mot hennes panna, sen mot hennes hjässa, medan jag höll henne om kinden, och tryckte henne mot mitt bröst.

Nästa landade mot hennes nacke, nästa mellan skuldrorna och jag lät mina läppar bero där, medan jag sakta lyfte floggern. Ett steg senare, stod jag bakom henne.

Första rappet kom kort därpå, mot hennes högra skinka.
Hon väste till, i ett smärtblandat stön. Jag hade låtit det gå tillräckligt lång tid för att hon skulle slappna av sina muskler, varpå rappet kom.

- Tack, Tobias.

Det andra kom, efter en kort paus.

- Tack, Tobias.

Det tredje.

- Tack, Tobias.

Det fjärde.

- Tack, Tobias.

Hon tog ett djupt andetag inför nästa, och höll andan.
Det femte kom efter att hon inte kunde hålla andan längre, och till slut pustade ut. Hon gnydde till.

- Tack, Tobias.

- Duktig slyna, som tar emot så bra. Det märks att hon är ofokuserad, och behöver bli pryglad.

- Ja, Tobias. Din slyna behöver bli pryglad och upplärd. Tack för att du visar henne. Förlåt.

En rysning gick genom hennes kropp, från nacken ned till rumpan, och hon gnydde till. Jag kunde bara föreställa mig vilka fantasier som utspelade sig i hennes tankar.

Rappen fortsatte på hennes andra skinka, och hon tackade duktigt.

Jag försvann själv iväg i upphetsning ibland, och stundvis kändes det som att mina kostymbyxor skulle spricka.

Ett sista rapp föll.

- Tack, Tobias. Hon lät lättad.

Nu var hon röd över ryggen, över skuldrorna och, framförallt, över skinkorna. Tydliga streck från när floggern hade landat om och om igen över hennes välformade rumpa, med några få över hennes lår. Som hon stod, med fötterna ihop, raklång över plinten, var det svårt att stå emot att knäppa upp mina byxor och ta henne som hon stod. Det var som om Afrodite hade skulpterat henne personligen.

Min hand slöt om hennes, och hon kramade hon den försiktigt, osäker på om det skulle komma ytterligare ett rap.
När min andra hand strök henne över armen, slappnade hon av och började stryka min hand md sin tumme.

Jag gick runt, och hukade mig ner framför henne och mötte hennes blick genom bindeln, medan jag strök henne ömt över kinden. Läppstiftet var utsmetat av allt saliv och tydliga bitmärken i läppen avslöjade att hon bitit sig. Sannolikt för att stålsätta sig.

Ögonbindeln drogs av, och hennes blick flackade först men mötte sedan min, med min handflata om hennes kind.

- Vad vacker du är.

Hon tog några djupa andetag, som en ansats för säga något.

- Tack.

Hon tog ett till, djupt andetag.

- Tack för att du tar hand om din slyna, Tobias.

Varje ord lät som en ansträngning.

Jag la mina händer om hennes hår och kysste henne ömt över läpparna. Hennes tunga sökte sig försiktigt mot min, sökandes efter värme och intimitet. Det var dock inte dags för det, än.

Fortsättning:

Del 1 (2 dec 2020)
Del 2 (2 dec 2020)
En andra novell. En del fiktigt, annat högst verkligt.

Tillagd 26 nov 2020   Noveller   #Kvinna #Kvinna som bottom #BDSM #Egenupplevt #Bondage #Disciplin #Psykisk dominans #Piskning/flogging #Smisk #Smärta #Temperaturlekar #Naken vs. påklädd #Kostymer #Analism

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27533  Anmäl