Logga inBli medlem
Sexlektionerna

Del 1

Sexlektionerna

En ung tjejs upptäcktsresa

Den här terminen hade vi sex som som fritt valt tillägg i gympan. Det verkade lockande och samtidigt rätt läskigt, och jag tvekade ett bra tag. Fast till slut tog nyfikenheten överhanden, så jag anmälde mig. Jag är nog en rätt nyfiken typ, tror jag. Vi blev sammanlagt lite drygt trettio elever från alla fem parallellklasserna som fyllt arton, vilket var kravet för att man skulle få vara med. Jag hade trott att det skulle bli mest killar, men faktiskt var vi tjejer några fler! Konstigt, tyckte jag. Kanske är inte killarna så tuffa och modiga, när det verkligen gäller?

Innan kursen var jag tvungen att gå till skolsyster och ta prover och fylla i ett långt formulär. Skolsyster kollade också att jag hade P-piller, och så fick jag skriva under på att inte ha sex med någon annan än utsedda elever under hela terminen. Jo, det var ju bra med säkerhet och sådant, det förstod jag ju.

Sen fick jag ta av mig kjol och trosor och lägga mig på en brits, och så blev jag vaxad där nere. Det gjorde jätteont, men syster sa att jag inte skulle sjåpa mig, alla som skulle gå kursen måste vara vaxade. Ja, även killarna, och på dem gör det ännu mer ont. Jag bet ihop, och kort därpå var det klart. "Det gör mindre ont nästa gång" sade syster, och så fick jag en ny tid för nästa vaxning. Puh!

(fortsättning följer...)
En ung tjejs upptäcktsresa

Tillagd 29 okt 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Verklig åldersskillnad #BDSM

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 27286  Anmäl