Logga inBli medlem
Cuck
Knackandes på dörren står jag nervöst och väntar på att hon ska öppna. En påse men en kukbur hon bestämt att jag ska införskaffa, helt obruten och oanvänd. De var ett utav kraven som hon ställde för att jag skulle få komma och tjäna henne. Hon öppnar och släpper in mig. Hon tar av mig min jacka och hänger den på en krok.
-slaven har med sig kukburen ser jag.
-ja de klart.
-jag har något till slaven jag med.
Ett koppel. Hon sätter fast det runt min hals. Det sitter ganska thight men jag gillar det. Samtidigt känner jag att kuken börjar på att hårdna.
-ta av kläderna slav.
Jag tvekar inte en sekund. Självklart vill jag visa upp mig för henne. Medans jag tar av mig mina kläder så tar hon upp kukburen ur påsen, öppnar upp kartongen och tar fram alla delar.
-Så va det j den här också. Den ska såklart på med en gång. Tänker inte ha slaven spring runt kåt medans den tjänar mig. eller rättare sagt skurar mitt golv.
-självklart ska den på.
Hon räcker över den i min hand och ser på när jag tar på buren. hon sitter i soffan och jag sitter på knä framför henne. nu är den på och låst. Nycklarna rycker hon ifrån mig innan jag ens har hunnit få ur dem helt ur hänglåset.
-Dom där tar jag. De ser nästan ut som buren är för stor för din lilla slavpenis. Mannen som jag ska träffa ikväll har så jävla mycket större kuk än den där lilla slavpenisen. Skulle inte ens fundera på att låta den patetiska kuken komma nära min fitta.
Skamset tittar jag ned mot hennes fötter. Jag är svarslös och vet inte hur jag ska bete mig. Men jag bestämmer mig för att titta upp mot henne, inte visa mig allt för svag.
-du tittar inte på mig om jag inte säger till mig. du tittar ner i backen som en liten hund, Fattar du?.
-jag förstår.
-Här du kan börja skura golven. det som du kom hit för att göra.
hon kastar ner en trasa på golvet. jag kryper till toaletten och fuktar upp den och sedan börjar jag torka av alla golvytor. Samtidigt kan jag se i periferin att hon tar av sig sina kläder. Men jag vågar inte titta åt hennes håll även fast blicken har svårt att hålla sig borta. När jag skurat klart kryper jag mot henne.
-jag är klar nu. allt är skurat och rent.
-bra. då vill jag att du hänget trasan på tork och hämtar ett glas vatten åt mig slav. Jag gör som hon säger såklart. kryper bort med trasan och sedan till köket och hämtar ett stort glas med vatten.
-ge hit. varför tar du så jävla lång tid på dig för.
-förlåt.
hon ställer sig upp sedan häller hon ut glaset med vattnet över mig.
-oops. det hände visst en olycka förlåt. men du får faktiskt göra rent slav.
hon säger det med en hånfull röst och utan att se kan jag bara känna att hon står och hånler åt mig. Jag vänder mig om och börjar krypa mot badrummet för att hämta trasan igen.
-hallå vart ska du slav?
-hämta trasan?
-vem har sagt att du ska hämta trasa?
-ingen men..
-inga jävla men slav. du kan göra rent med munnen. Det borde inte vara något problem om du gjort ett bra jobb innan eller hur. Slicka din slavjävel.
På alla fyra böjer jag mig ner och börjar slicka. hon trycker ner mitt ansikte mot golvet med sin fot.
-fattar du hur patetisk du är. Det är det här som skiljer dig och en riktig man åt. du kan slicka upp det här ta på dick och gå. sen ska du komma direkt när jag hör av mig senare. efter att jag träffat en man som kan tillfredsställa mig.
hon går raka vägen in i duschen. jag slickar upp som hon sagt till mig och går hem. jag sitter redo och tittar på telefonen hela tiden. vid 23.30 tiden hör hon av sig att jag ska komma till henne igen. Nu står jag åter igen vid hennes dörr och knackar. Återigen blir jag insläppt och får ta av mig kläderna. Hon står i bara trosor men som sagt vågar jag inte titta på henne. Denna gången får jag inte bara ett koppel utan också ett par handbojor bakom min rygg. hon drar in mig till sovrummet där jag tvingas till att slicka henne.
-slicka din jävla slav. du ska smaka på min fitta efter att jag har haft sex med en man.
jag känner mig förnedrad. men jag visste att det va det här jag gick med på för att få vara med henne. jag slickar henne tills hon kommer. sedan tar hon sina trosor och håller upp framför mitt ansikte.
-se här slav. Ser du vad det är?
-Ja
-Vad är det du ser då?
-Sperma. säger jag med en låg och generad röst
jag känner mig inte bara generad utan också svartsjuk.
-precis slav. sperma från en riktig man.
hon trär trosorna över huvudet på mig sedan tejpar hon fast dem.
-Där kan du ligga på golvet slav. du ska ha dem så hela natten. sedan ska du göra frukost i sängen till mig i morgon bitti.
Nycklarna till handbojorna kastar hon på golvet bredvid mig och även en kudde sedan släcker hon.
-godnatt slav.
Cuckolding, femdom

Tillagd 20 sep 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som top #Man som bottom #Erotik #Bondage #Service #Puppyplay #Hanrej/honrej #Orgasmkontroll

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 26955  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024