Logga inBli medlem
Busshållplatsen
Hon var på väg till stranden och hade bara en tunn klänning över sin bikini men det var sommar och varmt så det var helt ok. Men nu var hon svettig, hon hade sprungit hemifrån för att hinna med bussen men såg den precis försvinna runt kröken.

-KUKEN!, skrek hon högt innan hon skymtade ett huvud i busskuren.

Lite röd i ansiktet gick hon fram till busskuren och såg en äldre man sitta och luta sig mot väggen. Han verkade sova, han luktade öl och cigaretter. Hon undrade om han var på väg hem från en fest. Han såg ut att vara betydligt äldre än henne men han var ganska snygg när han sov, hans ljusa lugg hängde slött över ansiktet.

Hon satte sig ner på bänken bredvid och han vaknade med ett ryck.

-Har bussen gått?, frågade han med mörk och lite berusad stämma. Nästan lite sexigt.
-Den körde precis förbi, svarade hon.
-Kuken, mumlade han och hon fnittrade till.
-Vart ska du, frågade han och satte sig rakt upp. Han log mot henne.
-Jag ska till stranden och träffa några kompisar, svarade hon. -Du, vi fick en ny valp igår, vill du se bilder?
-Visst, svarade han lite slött. Utan att egentligen tänka sig för så flyttade hon intill honom, så nära att hon nästan kände hans andedräkt. Hon tog upp sin telefon, började visa bilder på en liten valp som tydligen hette Teddy och hon skulle ta hand om den hela sommaren. Plötsligt hände det som inte får hända när man visar bilder, nästa bild var ett foto av hennes bröst med KUK skrivet i röda bokstäver mellan dem. Hon kände hur hon blev högröd och kunde inte förmå sig att stänga ner eller ta bort bilden.

Nu gick allt fel, i sin förvirring tappade hon telefonen, mellan mannens ben och utan att blinka så kröp hon ner för att ta upp den. Då kom fattningen tillbaka och hon på knä, tittade upp på honom med förvirrad blick.

Han skrattade till och log.
-Där passar du bra lilla flicka, mellan farbrors ben. Han böjde sig fram och smekte hennes ena kind med sin hand.

Det brann i henne, hon visste inte vad hon skulle göra och kände den vällande hettan av, vafan, kåthet. Ok, vad gör jag nu tänkte hon. Det här får bära eller brista men jag måste se om det går som i fantasierna.
Hon tog hans hand och la den på hans knä men hennes hand stannade inte där utan fortsatte uppför hans lår.
Han blev förvånad men hämtade sig oväntat fort.

-Jaha, du gillar äldre? Han log och tittade på sin klocka.
-Vi har 10 minuter tills nästa buss. Vill du vara duktig och följa mina instruktioner?
Hon slog ned ögonen och svarade tyst, ja, tack.

Han reste sig och såg sig omkring för att försäkra sig om att de var ensamma, ingen syntes till. Han lutade sig ner mot flickan, la en hand under hennes haka.
-Knäpp upp mina byxor och ta min kuk i din mun.

Hon flämtade till för hon både ville göra det och springa därifrån men hans varma hand under hennes haka gjorde henne knäsvag.
Hon tittade upp på honom och knäppte upp hans bälte och gylf. Hon drog ner byxorna och kunde se konturen av hans kuk i kalsongerna. Sakta drog hon ner dem och hans kuk var redan hård. Med ansiktet så nära kunde hon känna en svag doft av svett. Och av den lilla erfarenheten av kukar hon hade så var det en snygg kuk. Lång och ganska bred, precis som hon alltid fantiserat om när hon smekt sig själv hemma i sängen.
Hon kysste ollonet lätt men kände hans hand mot hennes nacke.

-Ta den i munnen nu, sa han med lugn och myndig stämma.
Hon gapade, slickade ollonet glansigt och omfamnade kuken med sina läppar. Hans hand mot hennes nacke satte tempot.
-Sug nu som en duktig flicka.
Hon försökte svara ja men kunde inte med munnen full av kuk så hon sög, tog hans hårda kuk i sin mun. Hon kände hur hon blev blöt i bikinitrosorna och det gjorde henne ännu mer engagerad i att suga den främmande mannens kuk.

-Duktig flicka, du suger bra för att vara så ung. Hans hand tog tag i hennes blonda hår och tryckte huvudet bestämt in mot sin kropp.
Hon fick anstränga sig för att inte vilja kräkas men det var så skönt att ha hans kuk så långt in i munnen.

Han njuter av den sköna kuksugarbehandlingen men drar plötsligt ut kuken, runkar snabbt några sekunder och kommer sen med hela sin sats i ansiktet på en uppenbart förvånad flicka.
Hon trillar bakåt av förvåning och hinner knappt se honom knäppa byxorna innan hon i ögonvrån ser bussen komma.
Needa o jag började prata om att skriva novell. Hon uppskattade denna så pass att hennes ansikte var glaserat strax efter att jag läst klart.

Tillagd 19 sep 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #Ageplay #Rök/Rökdon #Verklig åldersskillnad

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 26948  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024