Logga inBli medlem
Första gången
Med ett ryck vaknar jag vid 12.00, klockan ringer, det är dags att gå upp.
Efter att ha jobbat natten så är jag ledig i 5 dagar.
Det blir en resa till Göteborg och min familj som jag inte träffat på 4 månader, jag bor i Upplands väsby, flyttade hit för kärleken men i vanlig ordning så funkade det inte. Men jag blev kvar ändå.

Jag kollar mobilen och ser en notis, från ena dejting appen, blev nyfiken och kollar.

Det är från en man som kallar sig för "Dom" 43 år, presentationsbilden är på en man med en hatt nerdragen så man inte ser ansiktet, bara en markant käklinje.
Meddelandet är kort.

-God morgon, hur står det till?
Vad händer hos dig idag?

Vanligtvis brukar jag inte bry mig om profiler där jag inte kan se ansiktet, det är dessutom 21 års skillnad.
Men nånting fick mig att svara.

-Hejsan, jag vaknade nyss och ska snart åka till Göteborg.
Vad ska du själv göra idag?

Det tog inte lång tid innan jag fick ett nytt meddelande.

-Jaså, du ska åka till Göteborg? Det ska jag med.
Åker du tåg dit?

Jag svarade snabbt.

-Nej, jag kör bil dit.

Svaret jag fick gjorde mig lite nervös.

-Då åker jag med dig. Vi behöver träffas för att lära känna varandra. Jag betalar för mat och drivmedel.

Vad ska jag svara. Jag vet ju inte vem denna person är, det kan ju vara en mördare.
Jag ska INTE ha med honom i bilen till Göteborg.

-Ja, men varför inte, vart ska jag hämta dig?

Vad håller jag på med?! Jag skulle ju inte ha med honom.
Svaret kom efter ett par minuter.

-Jag väntar på dig i Rotebro om en timma.

Herregud, detta händer alltså, jag ska ha med en främmande man i bilen till Göteborg. Otroligt skrämmande men samtidigt väldigt spännande.

Jag gör mig klar, och tittar på mig i spegeln. Ett vitt linne, som sitter tajt över mina bröst och jeans som formar rumpan. Mitt svarta långa hår har jag satt upp i en slarvig tofs, lite maskara och ett rosa läppstift gör att jag ser anständig ut. Sen går jag och packar in min väska i bilen, och åker mot rotebro.
Väl där så svänger jag in på en parkering och där står en lång man. Han har svarta kostymbyxor, en ljusblå skjorta och en svart väst på sig. Han ser väldigt stilig ut, solbrun hy, bruna ögon och ett leende som kunde charma vilken kvinna som helst. Han har rakat huvud och nu på närmre håll så ser jag att gud själv har mejslat den kroppen, muskler som spänner under skjortan.
Han har en stor svart hockeybag med sig.

Jag stannar bilen och kliver ur bilen, han ser på mig och säger,
-Det är du som är Vania?
Jag nickar, är så himla nervös inför denna man, han ler mot mig och jag ser smilgroparna och jag viker ner blicken, jag blir blyg.

Han tar ett par steg fram och tar min hand och säger,
-Du är vacker när du är blyg, detta kommer bli en intressant resa. Jag heter Andreas.

Vi sätter oss i bilen och jag börjar köra, jag vet inte vad jag ska säga så jag förblir tyst. Han tittar på mig med en så intensiv blick. Tillslut säger han,
-Du är inte speciellt rädd om dig, sätta dig i en bil med en man du inte känner och ska umgås med honom i många timmar, jag kan ju vara en våldtäktsman.
Så lägger han sin hand på mitt lår och tittar på mig, det är en glöd i hans blick.

När han påtalar att han skulle kunna vara en våldtäktsman så pirrar det till i min kropp. Hans hand är varm mot mitt lår och jag svarar,
-Är du det då?

Han bara skrattar och för sin hand upp och ner längs mitt lår.
Jag vet inte vad som händer men jag blir alldeles varm och andningen blir tyngre, tanken på att hans hand är nära mina privata delar är triggande.
Jag känner hur han pressar sin hand mellan mina lår och nuddar grenen på mina jeans. Jag hör honom säga,
-dra ner linnet och din bh.

Jag skrattar till och säger,
-det kan jag ju inte göra, det finns ju massa bilar runt om oss och de kan ju se.

Han spänner blicken i mig och säger,
-Jag säger det inte en gång till.
Jag funderar på att göra det han vill men det tar tydligen för lång tid för jag känner hur han tar tag i min tofs och andra handen drar ner linnet och min bh så mina bröst är synliga för omvärlden. Det känns otroligt jobbigt men samtidigt blir jag otroligt triggad av hans behandling.

Han sitter där och tittar på mig och säger,
-Du gillar detta, riktig slyna som låter en man åka med och som låter honom ta på dig.

Så känner jag hur han vrider mitt huvud mot honom och han spottar mig i ansiktet och sen släpper han taget om min tofs så jag åter kan kolla på hur jag kör. Jag sneglar mot honom och ser att han är hård.

Han säger efter en stund,
-Sväng in där borta. Jag behöver pissa.

Det är en rastplats. Det står ett par lastbilar där.
Han går ur bilen och går runt till förarsidan där jag sitter och öppnar min dörr, jag försöker dra upp linnet men han tar min hand och tar med mig till ett parkbord där jag får sätta mig, han drar ner sin gylf och tar ut sin lem. Så står han en stund och så börjar han pissa, det kommer på mina byxor och över mina bröst och linnet.

Jag tittar upp på honom och jag känner mig förnedrad men samtidigt gillar jag det. Han tar tag i min tofs igen när han pissat klart och säger,
-Nu ska du gapa.

Jag gapar stort och han trycker in sin lem i min mun och börjar långsamt att föra mitt huvud fram och tillbaka. Jag känner att han blir ordentligt hård.
Han drar upp mig på fötter och vänder på mig så jag står med ryggen mot honom, så lägger han mig över bordet. Jag känner hur han tar tag i byxlinningen. Jag tror att han ska dra ner mina byxor, men han har en kniv i andra handen. Han skär upp mina byxor och trosor och drar ner dem.
Jag försöker vända mig om men han pressar ner mig och lägger sin tyngd över mig.
Jag lyckas säga,
-Jag använder inte P-piller.

Han trycker sin hårda lem mot mig och säger,
-Bra, kvinnor ska inte använda preventivmedel. Det är det en kvinna har som uppgift, att bli gravid. Var inte orolig, jag ska komma i dig.

Jag höll på att komma av hans ord. Han pressade in sin lem i mig och med ett hårt tag om mina höfter så kände jag hur han var nära att komma han viskade,
-Nu du din lilla spermahora ska jag göra dig gravid, du ska bära en främlings barn.

Och så kom han, jag känner hur hans hårda lem pulserar i mig. Han för ner sin hand till min klitoris och med snabba lätta smekningar så får han mig att komma och viskar,
-Duktig du är, kom för pappa.

Jag var alldeles skakig efter detta och kom på att vi var på en rastplats, i lastbilarna satt chaufförerna och tittade. De hade sett allt. Men jag gillade det.

Jag tog av mig de sönderskurna byxorna helt och vi gick tillbaka till bilen där fick jag sätta mig i förarsätet igen ett nerpissat linne var det enda jag hade på mig och sperma som rann ur mig.

Detta kommer bli en intressant resa.




Tillagd 19 sep 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #Naken vs. påklädd #Wet #Voyeurism #Traditionella könsroller

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 26945  Anmäl