Logga inBli medlem
De frigörande orden intill hennes öra

5 minuter läsning
1022 ord


Ett hjälplöst djur fångad i en snara. Placerad på rygg, röd om kinderna och benen uppdragna i fosterställning mitt på sängen i det dunkelt upplysta rummet. Hon har bett mig om det här över de senaste tre veckorna. Först försiktiga tecken, sedan mer ivriga frågor, via DS, Snapchat och SMS. Meddelanden strösslade med alla rosa emojis söta nog att ge mobilen diabetes. Allt för att en stund åter få vara min utlämnade, sårbara flicka på vår resa i förbjuden njutning. Vi är överens om vilka hav vi korsar men bara jag vet kursen och var vår slutdestination finns. 

Vid första anblicken verkar hon stilla acceptera sitt öde, men ibland rycker det till i hennes armar som att de plötsligt glömt deras fastbundna tillstånd. De sträva fibrerna i juterepet ger en omedelbar påminnelse mot hennes mjölkvita underarmar. Var och ett av de plötsliga impulserna svaras av repens orubbliga knarrande. "Du går ingenstans” är mitt budskap, ordlöst kommunicerat. De iögonfallande rosa markeringarna på hennes lår och rumpa tillsammans med hennes andningsmönster skildrar den senaste halvtimmens händelser. Jag har besvarat hennes bön om det närvarande ledarskap hon saknat och hon överlämnat sig i mitt våld.

Synen var det första jag berövade henne i början av vår session. Nyfiket försöker hon använda sina kvarvarande sinnen, huvudet vajande från sida till sida. Kroppsspråket har alltid fört talan när hennes blyghet och skamsenhet tagit över, i denna stund viskande försiktigt "Vad kommer att hända härnäst?”. Jag låter min blick vila på henne samtidigt som jag öppnar kistan med utrustning. Låset ger ifrån sig ett mekaniskt ljud och jag ser rumpa och lår ofrivilligt spänna sig som av en elektrisk stöt.

Jag cirkulerar sängen med det nya kylskåpskalla föremålet dolt i mitt grepp, den lena droppformade metallen sval mot mina fingrar. Insikten att kontrasten i temperatur kommer att kännas än mer sträng mot min flickas mest förbjudna kroppsöppning ger mig tillfredställelse. Hennes fortsatta vridande på huvudet avslöjar hur hon inte längre är helt säker på var i rummet jag befinner mig. Intrycken i de sinnen hon har kvar förstärks och det är tydligt att hon mentalt är precis i det läge där jag vill ha henne just nu. När min sträva hand möter värmen i de märken jag med kraft målat, drar hon först efter andan men lugnar sig snabbt.

Sakta, retfullt, låter jag min hand stryka över henne men undviker där jag vet att hon mest av allt önskar. Dämpade inställsamma ljud hörs men tystas när mitt pek- och långfinger fyller hennes mun. Det börjar genast dra skönt i mina fingrar när hon suger, hennes silkestunga förvandlad till en tjänstvillig piga. Ivrigt tar hon mina fingrar djupare och jag minns hur alltid instinktivt gjort så vad jag än placerat i hennes mun. Hennes hals rycker i reflex några gånger på det där välbekanta sättet och hon tvingar mina fingrar ännu en bit in. Hennes eget sätt att övervinna sin kropp. Små svarta bäckar av mascara rinner nedför hennes kindben, en krigsmålning värdig Black Swan i hennes strävan att vara duktig för mig. Undergivenhet mot biologi 1-0.

Jag ser njutning skölja över flickan när jag äntligen smeker henne där hon längtat efter. Hon spritter till, kröker sin rygg och försöker röra sig ännu närmare. Jag låter henne känna min närvaro, det varma och välbekanta som jag vet får henne att spinna som en katt. Min andra hand har lämnat hennes mun och för nu sakta den svala leksaken närmare hennes exponerade hål. Jag lutar mig fram intill hennes ögonbindel och säger “Jag är inte färdig med dig än” för att sekunden efter låta den svala droppformade metallen möta hennes anal. Hennes kropp försöker ta in informationen och hon tycks ha fastnat med gapande mun, men det byts snabbt ut mot gnyendena av ett fångat djur. Trycket av massivt stål är bestämt och viker inte en millimeter, dövt för flickans stön och flämtningar, orubbligt mot hennes varmaste öppning. Repen knarrar när hon gör några vacklande försök att undkomma men tystnar när hon åter inser att det är lönlöst att motstå. Det krävs bara att jag slutar smeka henne för ett ögonblick för att hon med andan i halsen ska säga "Jag vill vara en duktig flicka för dig”. Jag känner hur hon kapitulerat fullt ut och med skräckblandad förtjusning nu ber om förnedringen. Den bitterljuva belöningen kommer i form av att jag åter lägger min kraftiga hand mot henne samtidigt som det inkräktande föremålet glidande och obönhörligt tar över mer av hennes rödsmiskade rumpa.

Jag märker hur hon långsamt drar upp sina knän en aning, så där som hon alltid gjort när hon närmar sig orgasm. Jag tror knappt hon själv är medveten om det. Frågan ställs insmickrande och lågmält "Snälla Master får jag komma?”. Ordlöst vidhåller jag hennes bägare fylld till ytspänning utan att låta den rinna över. Pluggen når sin slutstation och jag känner igen såväl i stön som kroppsspråk hur mycket hon skamset njuter av behandlingen. Jag säkerställer att leksaken bottnat precis hela vägen in och och känner mitt sadistiska rus pulsera i ådrorna när jag ser henne allt mer desperat kämpa för att hålla tillbaka orgasmen. Ännu en gång har hon övervunnit sin kropps impulser i sin vilja att vara duktig.

Intill hennes vänstra öra ger jag äntligen de frigörande orden jag vet har blivit en trigger i sig självt för henne. Hon drar kraftigt efter andan, kastar med huvudet och släpper ut luften mot taket. Utan hämningar rider hon vågorna av orgasm i takt med att hennes ringmuskel kontraherar maktlöst runt den massiva metallen. Jag slås av hennes sällsynta öppenhet och mod att förlora sig fullständigt i frisläppt feminin eufori. Det finns för mig inget mer tillfredställande än att känna hur hon litar på mig fullt ut vilket gör mig än mer närvarande i stunden. Jag belönar henne med långsamma lyxiga rörelser tills hennes dans stillar sig.

När jag trär av henne ögonbindeln blinkar hon flera gånger innan hon förmår möta min blick. Min hand stryker över flickans lugg vilket frambringar små vita pärlor när hennes mun öppnas i ett försiktigt leende. Jag kysser hennes panna med vetskapen om att vår kväll bara har börjat. 

PowerSuit, 
September 2020
Sakta, retfullt, låter jag min hand stryka över henne men undviker där jag vet att hon mest av allt önskar.

Tillagd 19 sep 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #BDSM #Bondage #Disciplin #Psykisk dominans #Fysisk dominans #Smisk #Skamlekar #Perceptionsberövande #Orgasmkontroll #Temperaturlekar #Smuts #Analism

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 26943  Anmäl