Logga inBli medlem
Kvällsandakt
Kvällsandakt


Det är kväll. Jag sitter mjukt tillbakalutad i soffan och läser. Utanför strilar regnet milt mot fönstret. Skuggor dansar över väggen från gatlyktorna utanför. Från tekoppen som du dukat fram åt mig stiger en svag rök.

Jag väntar på dig.

Jag hör dina rörelser i rummet intill. Hur tyget frasar när du byter om. Din andhämtning. Du vet vad jag förväntar mig av dig.

Stegen från klackarna närmar sig och du kommer in i rummet. Du ställer dig ett par meter ifrån mig med armarna på ryggen och nedsänkt blick. Jag ser att du klätt dig så som jag vill ha dig. Knästrumpor, svart kjol och en tunn svart höghalsad tröja utan ärmar.

Jag ber dig komma fram och sätta dig framför mig. Jag ber dig berätta om din dag och vad som hänt dig. Du berättar utförligt, mån om att få med alla detaljer. Det är din kvällsbikt som du anförtror dig åt mig och jag lyssnar, kommer med goda råd och låter dig ta den tid du behöver.
Idag har du inte gjort något dumt eller felaktigt men det finns andra dagar då sådant inträffat och som krävt vissa åtgärder. Men idag har varit en bra dag.

Du tystnar och ser på mig förväntansfullt. Jag kysser dig och säger åt dig att ställa dig på knä och dra upp din kjol upp till midjan så jag kan se om du kommit ihåg att inte bära trosor.
Nöjd med dig ber jag dig att smeka dig själv. Jag vet att du blir upphetsad av att jag ser på när du gör det och du följer min blick. Hur den vandrar från ditt ansikte, ned över din hals, över dina bröst som ännu ligger fjättrade under tyget, över magen där din ena hand håller upp kjolen, till din rörelse mellan dina ben och hur dina fingrar blir allt mer nedblötta av dina safter. Du vet att jag kommer att låta dig hålla på en stund men inte för länge. Jag ser hur du både njuter och känner dig skamsen över att onanera så utlämnat inför mig. Men skamsenheten försvinner efter en stund och jag ser hur dina blickar går mot mitt skrev. Jag sitter alltjämt bekvämt i soffan men delar lite på benen, för min hand mot mitt kön och ber dig komma närmare.

Du ställer dig på alla fyra och väntar. Ditt ansikte är bara ett par decimeter från mitt kön. Du vet att du inte får göra något förrän jag ger dig tillåtelse. Jag smeker ditt hår, ditt ansikte och håller under din haka så att våra blickar möts. Jag fylls av värme när jag ser på dig. Kysser dig igen. Dina vackra ögon, din mjuka blick, den halvöppna munnen som väntar, hur du nästan darrar. Du, som jag älskar och vill ta hand om, skydda, värma, leka med, samtala med, sova med, färdas tillsammans med, står framför mig och väntar på att få smaka mig. Törstig.

- Du får göra vad du vill med mig. Jag är din ägodel och du är min herre. Dina ord klingar fortfarande i mig och jag vänjer mig sakta vid tanken att du överlämnat dig i mina händer, och vad det i så fall innebär. Du låter mig både smeka och straffa dig. Jag kan när som helst ta dig eller be dig tillfredställa mig. Du vet att alla former av beröringar, mjuka som hårda, är uttryck för min kärlek till dig. Jag vill omfamna dig på alla vis. Värna dig. Låta dig falla djupt ned i min trygghet. Låta dig vara fri från ansvar. En stund. Ett ögonblick av frihet där någon annan tar kontrollen. Och makten.

Jag knäpper sakta upp mina byxor. Du hjälper mig att ta av dem. Jag smeker mig tills mitt stånd reser sig och jag håller det framför dig och ber dig öppna munnen.

Du tar min penis i din mun, först sakta och sedan snabbare men ändå i en jämn och metodisk rytm. Håller under min pung precis så som du vet att jag tycker om. Du rör vid och stimulerar mitt ollon med dina fingrar och naglar. Jag låter dig fortsätta tills det nästan går för mig. Du vet att det är för tidigt. När min andhämtning blir för tung slutar du tvärt. Tacksam över din lyhördhet ber jag dig vända på dig. Lydigt drar du upp kjolen och lyfter stjärten. Ditt ansikte ligger begravt i mattan och dina händer håller du tätt intill ditt bröst. Låter dig stå så en stund.

Ser på dina kurvor, linjer och vackra vita skinkor. Anar svagt ränderna efter gårdagen då jag blev tvungen att smiska dig för att du helt glömt bort att hämta upp mig efter jobbet, och jag blev tvungen att gå hem.
Du särar på dina ben och jag ser ditt fantastiska sköte ligga helt vidöppet inför min blick. Några droppar syns i mynningen. Du darrar. Du längtar efter att jag ska tränga in i dig och bara ta dig. Men jag vill dra ut på det. Låter mina händer vandra över dina skinkor, lår, rygg och låter dig känna värmen från mina handflator och fingrar som rör sig överallt utom just vid ditt kön. Det är bra för dig att lida lite, att inte alltid få precis som du vill just när du ber om det, men du är så otålig.

Det blir för mycket för dig. Du ber mig om att röra vid ditt kön som nu glänser fuktigt. Låter till slut mina fingrar snudda vid öppningen. Ser hur huden på din stjärt knottrar sig. Smiskar dig med öppen handflata. Som för att påminna dig om att vara lydig. Eller bara ge dig värme. Du stönar var gäng handen landar på dina skinkor. Ser hur du reser stjärten ännu mer, möter mina handflator, tar emot dem, inför varje slag.
Till slut- min hand som rör sig bestämt över ditt kön och du nästan skriker till av glädje. Mina fingrar som tränger in i dig, kommer allt djupare. Känner hur du drar ihop dig. Stöter dig mot mig i små rörelser. Med andra handen fortsätter jag smiska dig. Ställer mig på knä och tränger in i dig. Påminner mig själv att jag måste träna dig mer på detta, att vara tålmodig, och jag tar tag i dina skinkor, och känner värmen från ditt sköte strömma upp genom hela min kropp.

Våra lekar böljar så fram och tillbaka. Den ena stunden är inte den andra lik. Vi tillåter oss själva att utforska alla skrymslen och vrår. Alltmer lyhörda för de små skiftningarna och nyanserna. Det finns inget grovt eller förbjudet i detta. Vi tillåter oss att vara precis så som vi vill, känner omärkligt när en gräns är nådd, även om vi tänjer på dem, lite i taget.

Nästa gång är det jag som måste lyda.

Tillagd 19 sep 2020   Noveller   #Man #Kvinna

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 26940  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024