Logga inBli medlem
Min resa till ägd slav
Detta va min första sexnovell jag skrev för massa år sedan och den finns även publicerad på andra sidor och även en del 2 jag inte är nöjd med så den delar jag inte här.

Min resa till ågd slav


Detta hände för ca 25 år sedan då jag va en stökig tonåring och vart förflyttad från min vanliga skola och hem till ett ungdomsboende långt ifrån min stad jag bott i.

Historien börjar när vi kommer dit med mina föräldrar och dom har möte med personalen som jobbar där och jag fick sitta utanför och vänta tills dom va färdiga med mötet och när de va klart vart jag inkallad och där stog kvinnan som skulle leda mig in i de undergivna hon va ca 35 år gammal lite mullig och platina blont kort hår och kjol på sig samt va barfota i ett par vita träskor och hon gav mig bara en snabb blick och hälsade inte ens på mig utan kändes som att hon inte såg mig eller brydde sig om mig överhuvud taget.

Så jag satte mig ner och fick förklarat att Marita som hon hette skulle vara min kontakt person och hon fyllde snabbt på med att säga att hon hört att jag är väldigt olydig men att hon ska nog få ordning på mig sedan sa hon till mig att gå ut igen och vänta vilket jag gjorde direkt.

När mötet va slut så sa mina föräldrar hej då och lycka till och åkte därifrån och Marita sa till mig att följa med henne och ta min packning så skulle hon visa mig mitt rum. Rummet va sparsamt inrett med en säng samt en byrå och en fotölj och Marita satte sig direkt i fotöljen och sa till mig att sätta mig på golvet framför henne så skulle hon berätta hur de går till här på hemmet och vad som skulle gälla för mig.

Jag satte mig på rumpan på golvet framför henne och hon sa direkt till miig att du ska fan sitta fint framför mig så sätt dig på knä och händerna lägger du på låren NU höjde hon rösten och jag lydde blint. Av någon konstig anledning kände jag mig naturligt undergiven henne redan från första stund.

Sedan sa hon till mig att hon ville höra mig be henne om att hon får anv vilka metoder hon ville för att få ordning på mig och där jag satt på knä sa bad jag henne tyst om att jag vill att hon använder vilka metoder hon vill för att få ordning på mig vilket hon genast höjde rösten mot mig och sa för helvete tigg om att jag ska fostra dig ordentligt tigg som en jävla hora sa hon och jag började att tigga som en dåre tills hon satt nu räcker de men du kommer att få skriva ett kontrakt med mig på att du ingått detta avtal med mig och då jag tar mig tiden att fostra dig så kommer din skyldighet att vara att alltid visa mig underkastelse och lyda mig blint för i annat fall så kommer du att bli straffad.

Din plats när vi är själva är från och med nu alltid på knä framför mig om jag inte sagt annat. Sedan fråga hon om jag va oskuld vilket jag svara att jag va och då såg jag ett stort leende på henne och sedan sa hon att du har inte tillåtelse att knulla med någon innan du frågat mig från och med nu.

Sedan ville hon kolla i mina väskor vad jag hade med mig och när hon såg mina kalsonger så tog hon dom genast och fråga om jag hade några på mig också vilket jag svara att jag hade då sa hon till mig att genast ta av mig dom och ge dom till henne vilket jag tveksamt gjorde och stog sedan där naken framför henne och försökte att dölja min tonårskuk som stog upp på min mage och hon sa till mig att ta bort händerna så hon ser min kuk vilket jag gjorde och då började hon skratta högt och sa att du är verkligen ingen man för med en sån liten kuk kommer du aldrig att förtjäna att använda den och hon såg att jag börjat att få könshår och sa direkt till mig att då jag inte är en man så ska jag fan inte heller ha hår på lillkuken så den och övriga kroppen ska jag raka rent dagligen så jag är len och fin och visar ett jag gör som hon säger.

Vidare kommer du från och med nu aldrig att bära vanliga kalsonger utan du bär de jag sagt åt dig att du ska ha på dig är de förstått? Varpå jag svarade ja Marita och då sa hon till mig att nu vill hon se mig lyda så vart jag beodrad att krypa på alla 4 naken i rummet med mitt lilla stånd som tom syntes trots sin lilla storlek och jag hörde en skratta åt mig och säga till mig att från och med nu kommer hon att kalla mig slaven och att jag ska göra allt min makt för att visa henne att jag är hennes slav.

Sedan beordra hon mig ner på knä framför henne igen och sa direkt att jag ska sluta att dölja ståndet för att en slav ska endast tända på att förnedras och utföra de som hans ägare sagt till honom så sa hon till mig att nu vill jag höra dig berätta att du älskar tanken på att vara min slav och höra dig be mig om att fostra dig till att vara min slav också tog hon av sig sina träskor och hon hade alldeles solbrända fötter i storlek 39 skulle jag gissa på och dom såg alldeles mjuka och sköna ut med raka fina tår.

Så fråga hon mig hur känns de att sitta där naken på knä framför mig och jag svarade att jag älska de och kände mig ägd av henne så fråga hon vad jag tyckte om hennes fötter varpå jag svarade att dom va dom vackraste jag sett och då sa hon att de är min uppgift som slav att dyrka hennes fötter och som slav är jag förbjuden att ha vanlig sex och att jag är förbjuden att runka utan hennes tillåtelse och sedan sa hon att hon inte litar på mig så hon kommer att köpa ett kuklås som jag ska bära när jag inte är med henne.

Satt där med mitt stånd och kände mig mindre och mindre inför henne hela tiden så sa hon att nu när du ändå sitter där med lillmasken så kanske de lika bra att sperma träna dig varpå jag tänkte vad fan är de men sa inget då jag inte vågade annat än att hålla tyst så sa hon till mig att lägga mig på rygg framför fotöljen vilket jag snabbt gjorde och då reste hon sig upp och band fast mig där så jag inte kunde röra på mig och kände lite frustration men kunde inte göra något åt Maritas makt över mig.

Sedan satte hon sig i fotöljen och började att smeka min lilla kuk med sina vackra lena fötter och de tog inte lång stund innan jag sprutade rakt ut över hennes fötter och min mage och hon drog genast sina fötter i min sperma som kommit på magen och tryckte fötterna i mitt ansikte och sa till mig att städa upp efter och jag tveka och kände då hur hon tog ett hårt och stadigt grepp om min pung och sa till mig på skarpen igen att städa vilket jag då gjorde men hon släppte inte loss med sen utan sa att detta är en kurs lika bra att du får träna mer så jag låg fast där tills jag kommit ytterligare 3 gånger och slickat i mig min sperma från hennes fötter och kände mig då så ynklig att utan att Marita sagt något så tacka jag henne för att hon tränar mig och får mig att inse min plats varpå hon log nöjt och sa duktigt kryp detta är träning för att jag vill att när jag låtit dig komma så ska jag inte behöva beordra dig att städa efter dig utan då vill jag höra dig tigga om att få städa efter dig varpå jag sa tack för att du berättar de för mig.

Sedan tänkte jag köpa lite nya underläder till dig men fram tills dess är du naken under kläderna och du ska från och med nu alltid vara naken när vi är själva och du kommer att få ett slavhalsband av mig samt hand och fotbojor som är de ändå du ska bära om jag inte sagt annat och jo förresten jag har en dotter som är 2 år äldre än dig som heter Mikaela när du träffar henne så vill jag att du visar henne samma underkastelse som du visar mig samt lyder henne till punkt och pricka.

Tigg nu om att få bära ett kuklås 24/7 vilket jag genast började tigga om vilket skulle bli otroligt jobbigt för en tonåring som fick stånd mest hela tiden. Sedan vill jag aldrig att du själv rör din kuk så ska du få utlösning så är de jag som hjälper dig med de eller någon annan och då är de för min skulle du får den för att jag njuter av att se förnedringen av att du äter din egen sperma. Rakning av minikuken sker alltid under övervakning av mig då jag tar av dig kuklåset men tänker inte släppa dig själv med kuken fri för litar inte ett skit på ett kräk som dig.

Sedan kommer du inte att behöva ha kuklåset på dig när jag är med men du får ändå inte röra lillkuken men vill se ditt lilla stånd såklart och kanske ta med dig på en nakenstrand och visa alla din lilla patetiska slav kuk hahahaha så gick hon
En känsla av att fotfetisher kommer älska denna

Tillagd 8 aug 2020   Noveller   #Kvinna som top #Man som bottom #Ageplay #Fötter #TPE #Disciplin #Bröstbondage #BDSM #Kyskhetslekar #marita #slav #pojksnopp #förnedring #sph

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 26585  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024