Logga inBli medlem
Ett minne av smisk
Jag är en kvinna som närmar mig 40. Jag har nog klarat mig undan smisk för länge. Varför har jag denna längtan av straff och skam och olydig flicka?
Jag vet inte. När jag var tretton såg jag min kusin få ordentligt med smisk trots att hon var fyra år äldre. Min kusin besökte Sverige på somrarna med sin lilla syster som var yngre än jag, sina föräldrar och sin mormor. Jag visste att hon var strängt uppfostrad. samtidigt var hon ledaren i vårt tjejgäng. Självklar och bestämd och så var hon så fantastiskt vacker. Hon var tjejen som alla killar ville ha . Vi gjorde mycket tillsammans. Gick promenader när det blev mörkt på kvällarna på sensommaren (men man hade alltid en löjlig tid att passa för hennes mamma). Tog ekan och rodde ut. tjuvrökte. Så hände en grej.
Hon hade lånat bilen utan lov. Hon kunde köra fat ännu inte ens tagit kortet. Hennes mormor var hemma och så hon och jag.Mormor hade kommit på henne. (Hon var kusin på pappas sida) Vi var i köket. Hennes mormor skällde och skällde. Och Vivian vågade inte säga emot. Så tog hennes mormor tag i henne med en arm över hennes rygg, alltså vände på henne så att hon fick visa stjärten. Sa "att eftersom inte mamma är här får jag ge dig smäll istället"Så drog mormodern upp hennes kjol och började smiska henne med riktigt hårda klatschar över trosorna. ! Vivi tog bara emot skuren av snabba arga klatschar på stjärten och stod lite framåtböjd så stilla hon kunde som om hon var väldigt van att få smisk. Jag såg på hennes ansikte, munnen öppen hur ont det gjorde. Efter en lång stund måste varit flera minuter tog mormodern tag i hennes trosor också och drog ned dom till knävecken och började smiska med lika hårda klatschar snärtigt och raskt på bara stjärten. Mormodern var jättearg och skällde hela tiden medan Vivi fick smisk hur länge som helst och hennes stjärt blev alldeles alldeles röd och hon började gråta alldeles tyst och jag var som paralyserad kunde inte förmå mig till att lämna köket.
Det var fascinerande att se min vackra tuffa kusin få smisk på bara stjärten där i köket och sen bli placerad i hörnet av köket i skamvrån med kjolen uppfläkt över ryggen trosorna nere vid fötterna och stjärten fortfarande bar och knallröd och skämmas livet ur sig i skamvrån medan familjen syrran och jag kom och gick i köket och jag ville egentligen bara sjunka genom golvet och samtidigt har jag ett fascinerande bildminne jag aldrig kommer att glömma..Blicken bara drogs till hennes röda skinkor man riktigt kunde se hur mycket det sved och känna hennes skam. Min kusin, som alla i kompisgänget rättade sig efter eftersom det var henne man skulle ligga bra till hos. Fick smisk på bara stjärten! Stå i skamvrån! Och efter det gå och lägga sig mitt på ljusa dan! 17 år! Mitt framför ögonen på mig! Efter det skämdes hon alltid inför mig . Livrädd att jag skulle skvallra och jag fick lova. Tänkte på hennes snygga mamma. Som brukade ge henne smisk obviously. Nu fattade jag varför hon aldrig tog riktig strid mot sin mamma och gav sig så snabbt när dom tjafsade om hemtider och regler. Hon kunde ju få smisk! Och på att hennes mamma själv fått mycket smisk obviously, med den mormodern. Det blev bekräftat tid senare när jag överförde en konversation mellan Vivi och hennes mamma. Dom pratade om nåt som Vivis jämnåriga tjejkompis gjort. Något riktigt dumt hon åkt dit för, uppfattade inte exakt vad. Vivi sa ; "hon fick inte SMISK! (undermeningen var tydlig; till skillnad från mig och det är orättvist och du är jätte gammeldags och sjukt sträng) Hennes mamma svarade; Hur vet du det? Vivi svarade; då hade hon väl sagt det! Mamman dödade då konversationen med; "brukar DU berätta för dina kompisar när du får smisk? Nej! svarade Vivi och därmed var konversationen död och Vivi var klart förloraren, generad av ämnet.

Har längtat efter smisk sedan dess.Jag har haft många män . Men inte kan man be om smisk? Ville bara att dom skulle göra det. Speciellt när vi grälat eller jag hade dåligt samvete för något. Gillade inte när dom blev för mesiga mot mig. Läser faktiskt med avund om andra kvinnors erfarenheter här. Men så hände det! Men inte med en man! Träffade en vacker kvinna. Yngre än jag. Attraktion uppstod som en vulkan som legat nedsläckt i hundra år hos mig.Vi hamnade i en säng i Paris. En förort långt ifrån alla band hemma i Sverige. Vi hade sex , för båda första gången med en annan kvinna. Vi var båda svenskor.Hon berättade att hennes före detta man brukade ge henne smisk. Lägga henne över knät när dom tjafsade eller när hon var bitchig. . Och ge henne smisk på bara stjärten. Hon frågade om jag fått smisk av någon av mina killar och män.Jag berättade att mina kvinnliga kusiner brukade få smisk när vi växte uppOch jag, som alltid fantiserat om att vara bottom mot en man, blev nu top mot en kvinna. Det började lite taffligt när hon la sig över knät men sen blev jag säkrare... och mer bestämd och strängare. Mindes hur mormodern smiskade Vivi. Så...När hon låg över mitt knä som en olydig flicka blev jag snart lika sträng som mormodern var motVivian i köket för många år sedan. Vi hängde under några veckor och jag färgade hennes sexiga stjärt tomteröd gång på gång med uppläxningar för det ena eller andra. Hon kom till mig och "erkände dåliga saker hon gjort under dagen och så straffade jag henne för det som en mamma.Vi har fortfarande kontakt. Men nu vet jag ännu mer om den mörka snåriga sexualiteten.

Karin
Smisk

Tillagd 14 jul 2020   Noveller   #Kvinna som top #Kvinna som bottom #Smisk #Förhör

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 26379  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024