Logga inBli medlem
På manligt territorium
Innan jag gör det här måste jag se på mig själv i helkroppsspegeln vid skåpen. Jag har trampat ur de svettiga gymnastikskorna och dragit av mig tightsen och linnet. Står en stund i sport-bh och trosor, innan jag låter även de sista skyddsbarriärerna falla. Så, här är jag. Detta är vad man ser när man ser mig. Markerade ben runt hals, bröst och höfter. Tunna armar som äntligen börjat få en lätt nyans av muskelrundning. Små, ojämna bröst. En liten mörk buske mellan benen och tussar i armhålorna. Röda märken i huden från kläder som suttit för tajt. Svettigt, spretigt hår. Stora ögon, rund haka och trubbig näsa, men ändå en kantig profil om man ser mig från sidan. Ingenting att ha, hade jag tänkt för några månader sedan. Inte någon folk vänder sig om efter, direkt.
Tills M vände sig om efter mig. Tills den dagen.
Jag slänger ner kläderna i sportbagen och stoppar in den i skåpet. Medveten om att jag är på fel plats. Manligt territorium. Men är inte hela gymmet egentligen ett enda manligt territorium? Kvinnor röre sig här på egen risk. Muskler, testosteron, maskiner. Järn, krom, hårda ytor. Tyst, sammanbitet fokus på det egna jaget. Som kvinna håller man sig hellre till gruppgemenskapen i den sensuella yogan, eller den frigörande zumban, eller kanske spinningens intensiva fettförbränning. Ingenting som lockar mig.
Jag rör mig vant i gymlokalerna som en katt bland hermeliner. Och i hermelinernas omklädningsrum som en marskatt på jakt.

Duschen ger först kallt och jag väntar in värmen innan jag ställer mig under strålen. Tvålar in mig, tvättar håret, sköljer av, minns tillbaka och ler för mig själv. Hur sömnlöshet och rastlöshet ledde till sena kvällar och nätter på ett dygnet runt-öppet gym. Hur närvaron av en annan själ med rubbad dygnsrytm väckte nyfikenhet och blickar. Hur några artiga frågor blev till samtal, hur ett gymsällskap på småtimmarna långsamt blev något mer. Nya frågor, bara halvt uttalade. Ett duschsällskap. Precis här stod jag lutad mot väggen och tog emot honom första gången medan varmvattnet sköljde över mig. Och fler gånger har det blivit sedan dess. Oftast nätter, då vi kan vara nästan helt säkra på att inte bli avbrutna. Mer sällan tidiga morgnar som den här, då fler människor är i rörelse och söker sig hit. Men tidpunkten skulle passa alla och då blev det den här dagen och den här tiden.

Han ger mig tid, men jag är färdig. Redo. Kåt som fan och iskall av nervositet. Kom nu då.
Dörrhandtaget som trycks ner ger mig, tio meter bort, en stöt. Jag hör M ta stegen bort till skåpen, under tystnad klä av sig och sedan komma in till mig. Vi utbyter blickar, ett snabbt leende. Jag följer hans rörelser, hur han naken och med ryggen mot mig hänger upp handduken. Hur musklerna ändrar form när han sträcker upp handen mot kroken och sedan låter armen sjunka ner mot midjan. Han är fan maskulin perfektion. Lika fin framifrån, när han kommer mot mig med svettblank bröstkorg och mage, kuken redo. Jag går ner på knä och fångar in honom först med handen, sedan med munnen. Skarp svettlukt och en nyans av urin blandat med den nötiga doften av kuk fyller mina lungor och gör det nästan svårt att andas. Men jag gör det jag ska, rengör M noggrannt med munnen och från spetsen till roten med tungan. Han andas tungt men lugnt medan jag arbetar.
"Är du redo?", viskar han sedan och jag nickar. I samma ögonblick blixtrar det till i magen, är det verkligen så klokt det här? Jag kan fortfarande ångra mig. Men varför skulle jag det.
"Jag vill att du börjar med att ge dem samma fina behandling. En i taget, stressa inte. Okej?"
Jag nickar igen och han vänder om medan jag står kvar på knä och känner hur hjärtat dundrar på i bröstet.

När de andra två efter en stund kliver in i duschrummet slappnar jag ändå av lite. De ser precis lika nervösa ut som jag känner mig och det får spänningen att lätta. Ute i gymlokalen var de självsäkra, världsvana herrar på täppan. Här, inför min nakna, hungrigt krävande kropp, blir de osäkra pojkar med generande halvstånd som de inte vet om de ska dölja eller visa upp. K, den lite kortare med brunt rufsigt hår och mörka ögon, håller handduken alltjämt om midjan så det blir L, den rödlätte med ivrig blick, som närmar sig först. Jag ställer mig redo, tar självsäkert tag i hans kuk och börjar först dra i den, hårt och retsamt medan jag söker hans blick.
M harklar sig och skakar på huvudet åt mig. Jag lyder, tar kuken i munnen istället och suger försiktigt ut de första dropparna, börjar sedan slicka bort svett hela vägen runt. När jag är klar leker jag med tungan vid pungkulorna, slickar längs de salta låren och fångar upp rinnande svettdroppar. Han låter mig hållas en stund och matar mig sedan med kuk, hårt och djupt, medan han frustar och flämtar.
Så byts de av, K tar sig in mellan och låter mig smaka mer nygymmad kuk och pung. Lustigt hur de kan lukta och smaka så olika, kännas så olika mot mitt ansikte. Olika storlek, form och färg. L är slätrakad men K är vildvuxen med små blänkande svettdroppar och jag begraver näsan i busken en stund innan jag rengör den sista biten av kuken och sedan upp mot magen.
"Bra jobbat", säger M och kliver in så att de två andra går undan. Han klappar mig över håret, tar sedan tag i det och drar lite lätt. Jag ryser av välbehag och trycker min blöta kropp mot honom. Sedan beordrar han mig att sätta händerna på golvet. L tar ett steg framåt men M sätter upp handen och får de båda att stå kvar en bit ifrån. Så böjer han sig ner och för in ett finger i min fitta. Sedan slår han till min ena skinka så vattendropparna skvätter. Han slår till den andra också, smiskar lite på varje sida och jag märker att kroppen reagerar, känner den brännande känslan sprida sig ner mellan benen. Låter mina stön ackompanjera hans klatchande slag.

Då öppnas dörren. Steg och röster hörs, vi stelnar till allihopa. Men M och jag är vana vid att leka gömme här, vi kastar oss på två sekunder in i duschen längst bort och slår igång vattnet. Det är iskallt och jag trycker mig mot hans kropp med ögonen uppspärrade och andetagen uppe i halsen. Han håller om mig och döljer mig för omvärlden och jag blundar en stund, känner hur vattnet snart växlar om till ljummet och varmt medan männen i omklädningsrummet fortsätter med sitt. De har inte en aning om vad som är på gång här inne. Och när vi var ute i gymmet för en stund sedan var det bara vi fyra där, så de nya är antagligen på väg ut dit, inte mot duscharna.
Jag känner hans hand leta sig ner till min fitta och börja smeka den. Kroppen har återhämtat sig från chocken av kallduschen och kåtheten växer fram igen i takt med hans rörelser. Jag håller fast mig i honom, glider mot hans kropp som är blöt och varm. När dörren smäller igen efter besökarna i omklädningsrummet har han tryckt upp mig mot det kalla kaklet och bearbetar min fitta med fingrarna och tummen medan jag gräver in naglarna i huden på hans rygg och gnyr mot hans bröst. Jag är nära att komma, men då slutar han och släpper mig. Frustrationen skriker i mig och jag andas besviket ut i tomheten efter hans varma, våta famn. Han går och hämtar min vattenflaska och ger den till mig.
"Drick."

Jag har inte tänkt på hur törstig jag är men nu vänder jag botten upp och häller så häftigt i mig att det rinner utmed hakan. Möter L:s ivriga blick och snett bakom honom skymtar jag K:s kåtblossande kinder. Funderar på vem av dem jag helst vill ha just nu.
Går ner på golvet igen med knäna mot det blöta kaklet. Snabbt är L där och sätter en hand under min haka för att lyfta upp mitt ansikte så att jag kan suga. Jag släpper in ollonet och suger retsamt på det, men låter honom inte komma längre in. Vill testa honom lite, så jag släpper ut kuken helt och bara slickar lätt på den här och var.
Han stönar irriterat och tar tag i mitt hår, bänder upp mina käkar med andra handen och får mig att nästan kräkas när han kommer in i mig med all sin kraft.
"Försiktigt", morrar M som befinner sig någonstans bakom mig. "Annars åker du ut."
Det är lugnt, vill jag säga men jag låter bli. M har rätt. Jag bara lägger händerna mot L:s renrakade skinkor och drar honom mot mig. Han låter mig ta över kommandot och suga i min takt istället. Jag visar hur långt jag kan och han håller bara mjukt en hand på mitt huvud, gräver ner den lite lätt i mitt hår men utan att pressa på.

De byts av, vänligt och gentlemannamässigt, utan att slåss eller knuffas. K kliver fram och L glider ur, tar ett steg tillbaka och fortsätter själv leken vid sidan av. K verkar ha betraktat oss utan att fortsätta själv så jag får jobba upp honom igen. Jag tar den halvhårda, blottade toppen som han håller fram emot mig och låter den landa på min tunga innan jag sluter läpparna. Masserar långsamt med munnen så att han ska bli ordentligt hård och sedan suger jag hårdare samtidigt som jag smeker utsidan av hans lår, upp mot rumpan där jag leker med hans ludna skinkor, ser hur hårdhänt jag kan vara i mitt grepp. Jag klämmer och släpper, klöser lätt som en diande katt. Han ryggar inte tillbaka utan faller stönande in i min takt och det är något nytt, något jag gillar med honom. Jag styr honom.
"Inte i munnen, i ansiktet", befaller M som också sett att det är nära. Jag har redan smakat nog men det är ändå med viss motvilja jag släpper K ur mitt grepp och låter honom avsluta själv. Ser på centimeters avstånd hur han flämtande smeker fram den vita explosionen som stötvis landar på min haka och mitt bröst.
L kommer direkt efteråt, han har ställt sig bakom mig utan att jag märkte det och med ett kvidande skvätter han sin sperma i långa ränder över mitt hår och min rygg. Nerkladdad från två håll nästan samtidigt, det är en imponerande uppvisning i pojkaktig ivrighet.
Båda blir stående och hämtar andan på varsin sida av mig medan jag begraver mina fingrar i varmt, vitt kladd och låter fingertopparna glida fram över min egen kropp och mitt ansikte. Som snöglopp om våren. Fast varmare.

"Såja, killar", säger M. "Gå och duscha av er nu."
K och L smyger iväg till varsin dusch och jag bryr mig inte om att söka deras blickar. Jag är klar med dem. Nu vill jag ha M. Jag vill ha det jag vet att han kommer ge mig.
"Du med", säger han, drar upp mig och för mig bryskt in i vår dusch, den längst bort. Knäna ömmar, det är skönt att stå upp igen. Den här gången väntar vi in varmvattnet innan vi kliver in under strålen tillsammans.
Han klappar först bort svett och sperma från min kropp, sedan trycker han ut en stor klick duschcreme som luktar skarpt av artificiellt maskulinitet och masserar in över hela mig. Jag står som vi brukar, lätt lutad med händerna mot väggen, och låter honom bearbeta min kropp. Starka, hårda händer i nacken och neråt får mig att rysa. Tvåliga fingrar mellan mina skinkor går djupare än vad som är nödvändigt för att göra rent utsidan. Jag putar mot honom, redo för vad han vill. Han drar ut fingrarna och vänder på mig så vi står ansikte mot ansikte. Öppnar tvålflaskan och låter det rinna över min mage, sedan smeker han ut lödder över mina armar, runt mina fingrar, vid min hals. Lätta tryck runt pulsådern och sedan vandrar fingrarna neråt. Jag börjar slappna av och blundar. Ett oväntat hårt tag med händerna runt brösten får mig att flämta till och se upp på honom. Han håller kvar en stund, tills jag andas ut. Då trycker han sig mot mig och hans stånd söker sig dit jag vill ha det. Jag kastar en blick över hans axel. Det är bara vi kvar här nu.
"Säg det då", viskar han.
Jag har fortfarande svårt att säga det. Men jag blundar och formar orden.
"Knulla mig."
"Har du förtjänat det?"
Han tar ett tag om min rumpa och trycker oss båda mot varandra. Jag lyfter automatiskt ett ben för att komma närmre.
"Mm", får jag fram. "Det tycker jag nog."
"Då så", viskar han mot min hals.
Jag har inte varit på gymmet på typ två år. Lätt att man börjar romantisera minnena därifrån då.

Tillagd 14 jul 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Smisk #Orgasmkontroll #Temperaturlekar #Utlåning #Smuts #Svett

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 26373  Anmäl