Logga inBli medlem
Tjänsteslav fantasi......
Tjänsteslav?
Låter spännande men vad kan det betyda i praktiken?
Förefaller mest vara män som söker denna roll och det är jag inte säker på att jag letar efter eller?

Nu har jag ju redan en slav, om än inte så mycket hushållslav men dock……och han tar min mesta tid.
Men jag tänkte det finns kanske några kvinnliga hushålls/tjänste slavinnor som man kan utnyttja?
Skrev en enkel annons och klargjorde att hon skulle hjälpa till naken, att hon skulle göra som tilltalad, att mannen skulle vara närvarande och att inget sex var involverat.
Hade jag några förhoppningar om svar? Jo kanske förhoppningar men trodde nog inte helt på det i alla fall. Hur som helst fick vi rätt många svar! ☺
Slutade med att jag plockade ut 3 stycken som vi beslutade att träffa, efter åtskilliga nät chats.
En bangade ur när det sedan skulle bli verklighet men de andra två möte upp (inte samtidigt) och det gav både spänning och mersmak till oss.

Ebba, kan vi kalla henne var en mogen kvinna i 40+ åldern som naken for runt i huset på höga klackar och städade medan jag och slaven tittade på! Hon fick bocka sig fram och plocka ärtor framför slaven, men mest normal städning (som är såå tråkigt). Slaven var givetivis inlåst i sitt kyskhetsbälte och även han naken men han fick inte röra henne! Nästa gång hon kom frågade jag om det var något hon ville ändra på eller ville testa, hon frågade då om slaven kunde massera eller slicka hennes fötter efter utfört arbete. Vem kan neka en kvinna detta? Jag frågade henne om hon ville spanka slaven, hon lovade att fundera på det till nästa gång (hon hade alltså bestämt sig för att komma fler gånger…)
Jo, vid nästa tillfälle spankade hon slaven som låg fastsatt, fungerade fint.
Hon vill också att man verbalt förnedrar henne lite med tilltal som slyna och hora, vi har också börjat att bestraffa henne om hon slarvar med städningen, då ger JAG henne spanking.

Jenny, var en ung tjej endast 20 år gammal som inte ville städa men ville vara vår hund!
Inte vad jag tänkt mig direkt men det var för roligt/spännande för att missa, hon kom bytade om i garaget och kröp in, naken med en analplugg/svans, hundhuva i neopren, halsband och tass liknande ”vantar”……..oj vad slaven dräglade över denna näpna kropp som kröp runt där hemma…..
Vi ordnade en filt på golvet som hennes korg och serverade dricka/mat på golvet, hon fick ledas runt och hon lekte apport i trädgården. Underhållande för att säga det minsta.

Alla verkade nöjda och hon gick hem, innan dess fick vi båda en kram och ett ”ses snart igen”!
På kvällen skrev hon och tackade, hon undrade försynt om det nästa gång var möjligt att vi ”rastade” henne så hon fick urinera som en hund på utvald plats….. Hmm hade inte tänkt på det men här var ju ytterligare en källa till gyllene necktar åt slaven……. ☺
Nästa besök fick Jenny (efter att jag frågat om hon ville pröva) sätta sig över slavens ansikte på gräsmattan och släppa sin nektar i ansiktet på honom. Hon var så upphetsad efteråt att hon bad att få masserar sig själv till en orgasm, vilket var svårt att neka henne. Sedan dess är hon alltid ”nödig” när hon kommer för lek hos oss.

Kan skriva massor mer men kanske en liten reflektion mer, slaven har som sagt inte fått någon form av aktivitet ( nja glömde att han slickat Jenny till orgasm vid ett senare nektar tillfälle ) med någon av tjejerna men naturligtvis ögongodis och hets. Själv tycker jag det är riktigt kul och har givit inspiration, Jenny gör inte mycket för hushållet men Ebba städar och tvättar under sina besök så bra hjälp där.

Tillagd 13 jul 2020   Noveller   #Kvinna som top #Kvinna som bottom #Man som bottom #Service #Skamlekar #Puppyplay #Naken vs. påklädd #Wet

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 26368  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024