Logga inBli medlem
Allemansrätten
Solen sken ner mellan de gröna löven, fåglar kvittrade i träden och det luktade sommar. Naturen i Sverige är verkligen vacker, tänkte han. Det var säkert 30 grader varmt i solen och han hade tagit av sig kepsen och jackan och lagt dem i jeepen. Det fick man egentligen inte, men vem skulle kolla? Han skulle få ett meddelande på radion när första truppen närmade sig. Det svalkade skönt när vinden blåste genom hans mörka, svettiga lockar. Den militärgröna t-shirten spändes ut av musklerna i hans överkropp. Han suckade och tog ett par klunkar vatten. Vackert eller inte så var det fruktansvärt tråkigt men den här meningslösa övningen var obligatorisk. Han rättade till sitt vapen över ryggen och såg sig omkring. Då skymtade han plötsligt en människa mellan träden på andra sidan den lilla ängen. Han tog på sig kepsen och sträckte sig efter jackan i tron att det var några andra militärer. När han insåg att så inte var fallet la han ifrån sig jackan igen. Över ängen, gåendes emot honom, kom en tjej. Han ville inte att hon skulle springa iväg åt fel håll så att han behövde lämna sin post så han väntade tills hon kommit närmre. Hon verkade inte sett honom. Hon var klädd i vandringskängor, korta, svarta shorts över snygga ben och ett svart linne där brösten försökte häva sig upp över urringningen som om de ville se ut över kanten. Det rödfärgade håret hängde ner i flätor över axlarna och hon hade en grön sjal knuten runt huvudet. Nu var hon bara 20 meter från skogskanten och han klev fram och ut på ängen.
-Du där!
-Ja? Hon började gå emot honom.
-Vad fan gör du här?
-Jag nyttjar allemansrätten.
-Allemansrätten gäller inte inom avspärrat militärt område!
-Jag tror inte på militären.
Nu stod hon precis framför honom och mötte trotsigt hans blick. Han kände sig irriterad men samtidigt lite förväntansfull. Nu hände det i alla fall något.
-Du tror inte på militären? Är du dum i huvudet?
-Nej. Det är jag inte. Tvärtom. Jag är en klok och civiliserad individ som tycker att det är fel att vi utbildar människor till att kriga. Att vi skickar ut soldater till andra länder för att förvärra situationen istället för att skicka någon som kan hjälpa till att lösa konflikten.
-Jaså, är det det vi gör? Det vet du säkert bättre än jag för du har antagligen varit i Afghanistan och sett hur det ser ut i verkligheten. Och vad fan håller du på med?
Hon hade gått fram till ett träd, ställt ned ryggsäcken på marken och böjt sig ner för att rota fram något. De korta shortsen smög sig uppåt och klämde om de välformade skinkorna. Nu stod hon med ryggen mot ett träd och försökte spänna fast sig med ett par handbojor med armarna runt trädet. Han rusade fram mot henne, men det var för sent, hon satt redan fast.
-Jag demonstrerar. Jag tycker att våra skattepengar ska gå till viktigare saker än att underhålla en militär som vi inte behöver och som får utnyttja våra vackra skogar till att leka krig istället för att allmänheten kan få vara här.
-Jaha, och vad har fröken för viktigt jobb som inbringar skatt till staten och den onödiga militären?
-Just nu är jag arbetslös...
-Mhm, det var det jag tänkte. Jag tycker att det är bättre att pengarna går till en militär som, oavsett vad man tycker om vår roll i strider utomlands, faktiskt gör andra nyttiga saker för samhället än till korkade jävla slynor för sådana behöver vi verkligen inte. Vi håller på med en övning här, var är nyckeln?
-Jag vet att ni håller på med en övning och jag är här för att protestera emot den. Jag tänker inte ge mig av förrän ni avbryter övningen så att allmänheten kan få tillgång till skogen. Och jag har ingen nyckel.
-Du har ingen ny... du är verkligen dum i huvudet.
Han suckade och lyfte upp hennes ryggsäck. Massor med vatten, några kex, en sweatshirt och ett par extra strumpor var det han kunde få ut av den. Han slängde iväg väskan och gick bort till jeepen och tog upp radion. Han meddelade befälet för första truppen att han hade problem med en civil och att de var tvungna att hoppa över hans station men att han skulle lösa problemet själv och återkomma. Han behövde inte förstärkning för att klara av en tjej i 30-årsåldern. Han lade ifrån sig kepsen och gick tillbaka.
-Jag tror inte på att du inte har en nyckel och om du inte berättar vart den är kommer jag att leta reda på den själv.
-Du rör mig inte! Då anmäler jag dig!
-Gör det, du anar inte vilka befogenheter jag har i en sån här situation.
Han log när han sagt det sista. Hon sa inget utan putade lite med underläppen som ett barn. Han kände hur han hårdnade inför det han skulle behöva göra nu. Han gick fram till henne. Hon försökte sparka honom på smalbenet men missade och han ställde sig bredvid henne, utom sparkavstånd. Han la ena handen om hennes haka och tvingade upp hennes mun. Där var den definitivt inte. Han slet av sjalen från hennes huvud och undersökte den. Sedan började han känna med fingrarna i hennes hår. Det var mjukt och luktade frukt. Det gjorde förresten hela hon. Plötsligt började hon skrika på hjälp och han var tvungen att lägga handen över munnen på henne.
-Vi är ett gäng killar på militärövning i skogen. Vi har inte sett en tjej på två veckor. Du har satt fast dig med ryggen mot en trädstam. Är det en bra idé att skrika just nu?
Han kände hur hennes skrik tystnade mot hans hand och tyckte att han skymtade panik i hennes ögon en kort stund. Han tog bort handen och hon förblev tyst. En tår rullade ner över hennes kind.
-Gör mig inte illa, bad hon.
-Tänker du berätta var nyckeln är?
-Jag har den inte!
Han skakade på huvudet och fortsatte att känna igenom hennes hår. Sedan gick han runt och kände i hennes händer men hon höll inte i den och den satt inte i något av armbanden. Han gick tillbaka till henne och la omilt händerna på hennes bröst. Hon ryckte till och spottade honom sedan rakt i ansiktet. Han svarade med att ge henne en örfil. Hon ryckte till och i hennes ögon skymtade rädsla.
-Vart är nyckeln?
-Jag har den inte!
Han tog hennes vattenflaska och hällde över henne. Linnet smet åt kring brösten och de styva bröstvårtorna avtecknade sig mot tyget. Han kände hur det pulserade i kuken. Det här hade plötsligt blivit den bästa övningen någonsin. Han mötte hennes blick men hon sa inget, så han fortsatte. Han satte sig på knä och tog av hennes kängor och strumpor. Hennes tånaglar var rosaglittriga, lite oväntat tänkte han. Någon nyckel hittade han inte och hennes ögon stirrade tillbaka när han mötte dem för varje plagg han tog av henne men hon sa inget och hon försökte inte sparka honom. Han lät händerna smeka upp längs benen upp till shortsen. Han reste sig och kände igenom fickorna. Så tog han fram sin kniv och började skära med den genom linnet med baksidan av kniven mot huden på hennes mage och bröstkorg. Hon flämtade till och bröstvårtorna styvnade om möjligt ännu mer men hon sa inget. Han kände först igenom tyget och sedan lät han fingrarna glida över hennes hud både på magen och över ryggen. Han skar upp den lilla tygremsan i bh:n mellan brösten och den föll isär. När han satt tillbaka kniven i bältet och undersökte bh:ns kupor försökte hon plötsligt skalla honom. Han vejade och kunde inte låta bli att skratta till. När han var klar med bh:n vände han sig allvarligt mot henne.
-Du vet vad som kommer nu. Vill du berätta vart nyckeln är?
-Jag har den inte, fräste hon.
-Som du vill, men inga fler dumheter.
Han satte kniven med eggen mot hennes hals och hela hennes kropp stelnade till. Han lät den andra handen glida från hennes hals, ner över hennes bröst och mage till shortsen. Han kände i fickorna och i linningarna men ingen nyckel. Handen gled över till gylfen. Han knäppte upp knappen, drog ner dragkedjan och slet ner shortsen med ett ryck. Han såg henne djupt i ögonen medan handen gled över hennes trosor. Först ryckte hon till men när handen åter gled långsamt över trosorna byttes glansen i hennes ögon och blev mindre tårfylld och mer kåt. Han skrattade belåtet.

Fram till nu hade hon känt sig ilsken. Inte bara på den här soldaten som uppfyllde alla av hennes fördomar och stod för allt det hon avskydde utan också för att känslan av hans varma, mjuka fingrar över hennes kropp egentligen var mycket behaglig och gjorde henne knäsvag. Dessutom var han otroligt sexigt vilket inte hjälpte på något sätt. Han luktade en blandning av någon manlig deodorant och svett och bara det gjorde henne lite våt. Hans hand slet ner hennes shorts och hon visste vad han tänkte göra. Och hon visste hur våt hon var och att han snart skulle märka det. Hon vågade inte röra sig med hans kniv mot halsen. Hans hand smekte långsamt över hennes trosor. Stålet i kniven tryckte till mot halsen när hon drog efter andan. Handen gled över trosorna igen och nu ville hela hennes väsen att han skulle fortsätta. Hon märkte att han såg det för han skrattade till. Han drog ner hennes trosor en liten bit så att hans hand kunde röra sig obehindrat. Han smekte försiktigt över hennes fitta, med fingrar lätta som fjädrar. Hon slöt ögonen och lät huvudet vila mot trädstammen samtidigt som hon tryckte sitt underliv lite mot hans hand. Han lät långfingret glida in i springan och smekte henne oändligt långsamt samtidigt som han släppte kniven mot marken och istället satte den andra handen över hennes hals. Hon kände att huvudet blev lite lättare och fittan mycket tyngre. Hon var otroligt våt och han behövde inte smeka länge förrän en droppe av hennes fittsaft rann ner längs hans finger ner över handryggen. Hon började få svårt att stå på benen och han smekte hennes klitoris snabbare med stora rörelser. Hennes andning blev allt tyngre och emellanåt gnydde hon till. Han kände hur hennes magmuskler och ben spände och kort därefter kom hon. Det svartnade för ögonen i samma sekund som orgasmen kom och efteråt gav benen vika men hon hade fortfarande händerna bakom ryggen och trädstammen så hon kunde inte sätta sig. Soldaten släppte henne och gick bort mot jeepen. Ett par sekunder senare kom han tillbaka med en yxa. Nu vällde paniken upp inom henne. Han gick runt till andra sidan av trädstammen och hon kunde inte låta bli att skrika. Någon sekund senare kände hon hur hela trädstammen skakade och händerna föll isär.
-Det var inte den starkaste kedjan jag sett på ett par handbojor.
Han lyfte upp henne över axeln och släppte henne i jeepens passagerarsäte. Hon blev stående på knä med överkroppen vilande över stolsryggen. Bh:n och linnet hade fallit av. Han tog sina egna handbojor och satte om hennes händer och band sedan för hennes ögon med hennes sjal. Sedan drog han av henne trosorna och shortsen. Hennes kropp skälvde fortfarande efter orgasmen och lättnaden efter yxhuggandet. Det kändes som att hennes hud var elektrisk och hon ryckte till varje gång han nuddade vid henne, vilket han var märkbart nöjd med.
-Det finns bara två ställen kvar där nyckeln kan vara gömd.
Han ställde henne med knäna brett isär. Sedan kände hon hur han särade hennes skinkor och det kändes som att han nu kunde se rakt in i både hennes fitta och anal. Utan förvarning stack han in två fingrar i hennes fitta och kände omilt runt inuti henne. Fingrarna blev väldigt våta och han började väta ner hennes anal med dem. För att hon skulle slappna av smekte han försiktigt hennes klitoris med ena handen samtidigt som den andra handens långfinger långsamt jobbade sig in i hennes anal. Efter ett par minuter var hela fingret inne och han drog ut det igen.
-Jag får erkänna att du talade sanning. Du hade faktiskt inte nyckeln på dig. Då är det bara frågan om anmälan kvar.
-Jag ska inte polisanmäla dig. Kan jag få gå nu?
-Frågan är inte om du ska polisanmäla mig utan om jag ska anmäla dig.
-Va?!
-Du har beträtt militärt område utan tillstånd. Du var arbetslös sa du. Det kommer ju inte att se bra ut när arbetsgivare begär utdrag ur brottsregistret. Dessutom kan det bli dyrt.
-Nej, snälla.
-Jag tror att det framgått rätt tydligt att jag inte är snäll. Hur ska vi lösa det här tycker du?
-Hur vill du lösa det?
-Jag vill att du gör som jag säger i en timme, sedan skjutsar jag hem dig.
-Okej.
-Okej? Vad som helst?
-Vad som helst om jag får gå utan anmälan och böter sen.
-Det får du.
-Tack.
-Varsågod. Då vill jag att du börjar med att vara alldeles tyst. Under hela timmen vill jag inte höra ett ljud från dig. Förstått?
Hon nickade.
-Du verkar vara en duktig liten slyna trots allt. Jag vill också att du är alldeles stilla om jag inte säger åt dig något annat. Du behöver inte nicka.
Han tog upp en lång, smal gren från marken och drog med den över hennes solbrända rygg. Hon lyckades motstå att rycka till när något hårt nuddade hennes rygg. Ganska snart räknade hon ut att det var en pinne. Hon lyckades precis att inte rycka till när han slog henne under ena fotsulan med den. Han fortsatte att piska hennes fotsulor en stund. När hon vant sig vid känslan gick han vidare till insidan och baksidan av låren och efter en stund smiskade han till, ganska hårt över hennes skinkor. Det sved till och hon bet sig i läppen för att inte skrika rakt ut. Han märkte reaktionen och lättade styrkan i slagen. För att lättare hantera smärtan började hon räkna. 30 rapp och skinkorna sved något otroligt när han la sin hand på dem. Han smekte nästan tröstande över dem innan han började smiska henne försiktigt. Vibrationerna från slagen tog sig till underlivet och hon kände att blodet strömmade dit. Omedvetet svankade hon så att han lättare skulle komma åt hennes fitta. Slagen slutade och han smekte istället hennes skinkor samtidigt som han sa till henne att hon är en duktig flicka. Han smiskade försiktigt fittan och hon kände att det våta inte ryms mellan benen. Ett par droppar letar sig ut och rinner utefter hennes lår. Soldaten särar hennes blygdläppar och nyper tag hårt i hennes klitoris. Efter några sekunder släpper han och börjar smeka försiktigt medan han särar hennes skinkor med den andra och spottar ett par gånger i hennes anal. Sedan för han långsamt in ett finger och hon är mycket mer avslappnad nu. Ganska snart har han två fingrar i analen och fingerknullar den i samma takt han smeker hennes klitoris. Hon är på väg att komma när han flyttar sin hand från hennes klitoris. Snart har han fingrar inuti hennes fitta och det känns som att han masserar huden mellan hennes fitta och hennes anal. Känslan är obeskrivbar och hon börjar längta, värka efter hans kuk. Tårar bränner till i hennes ögon vid tanken på att hon kanske inte kommer att bli knullad men det är som att hon bli bönhörd. Hans fingrar drar sig ur och han knäpper upp sina byxor. Kort därefter känner hon en hård kuk mot sin öppning. Han tränger inte in, han bara står där med bara ollonet i henne och känslan är outhärdlig. Hon glömmer sig och stöter bakåt mot honom. Hans kuk glider in en liten bit men den var grövre än hon trott och det tar snart emot. Han smiskar hårt till på hennes skinkor och fräser till henne att vara stilla. Sedan börjar långsamt röra sin kuk i henne och den glider in en liten bit i taget. Första stöten där kuken går ända in och fyller henne helt öppnar en dörr till en himmel eller ett helvete och därifrån närmar sig orgasmen med otrolig fart. Han håller ena armen om hennes axlar och hals och drar hennes huvud bakåt i håret som slitit sig ur sina flätor. Hans stötar blir hårdare och hennes fitta krampar sig kring hans kuk som om den vill hålla kvar kuken i henne. Varje stöt fyller hennes kropp med elektriska vågor och orgasmen väller ut från fittan ner till tårna och upp till hårfästet. Hon glömmer bort sig och skriker ut sin njutning så att det ekar i skogen. Han lägger handen över hennes mun och stöter om möjligt ännu hårdare tills hennes orgasm ebbat ut. Då drar han sig ur och sliter ner henne på knä på bilgolvet. Han drar av henne ögonbindeln och tvingar upp hennes mun. Hon suger först tveksamt men sedan girigt på hans stora kuk. När hon sluter ögonen slår han henne över kinden och beordrar henne att titta på honom. Hon gör som han säger. Han tar ett stadigt tag i hennes hår och tar kontrollen, munknullar henne och tvingar emellanåt ner sin kuk lite längre ner i hennes hals än vad som är möjligt. Hennes smink rinner ner över kinderna av ansträngning och andnöd och saliv och svett rinner ner över hakan och halsen. När han kommer drar han sig ur och slår henne över kinden samtidigt som han sprutar i hennes ansikte och lite över hennes stora bröst. Sedan klättrar han ner från jeepen och går bakom ett träd med sin vattenflaska för att skölja av sig och för att kunna betrakta henne på avstånd. Med händerna fortfarande på ryggen faller hon ihop med huvudet på framsätet. Efter en stund inser han att hon gråter. Han knäpper byxorna och skyndar fram till henne. Med det trasiga linnet och vatten tvättar han ömt bort svett, sperma, smink och jord från hennes ansikte, hals och bröst. Sedan befriar han henne från handbojorna. Skakande vilar hon sig mot sätet.
-Hur är det? undrar han oroligt för han hade absolut inte tänkt våldta tjejen framför sig. Han hade fått intrycket att hon var med på det.
-Jag försökte att vara tyst men det var så skönt, jag kunde inte. Kommer du att anmäla mig nu?
-Självklart inte! Han kan inte låta bli att le. Hon reser upp huvudet och ler hon också.
-Jag kan se någon nytta med militären nu, erkänner hon.
De ser varandra djupt i ögonen och plötsligt kysser de varandra. Han lägger henne ner på golvet och långsamt, långsamt knullar de igen men den här gången mjukt och försiktigt. De trycker varandra så nära som om de kramades under tiden och när hon kommer den här gången borrar hon in sitt ansikte i hans axel istället och ömsom biter ömsom suger på hans hals vilket får honom att komma också.


Ett äldre alster som inte behöver vara anonymt längre

Tillagd 12 jul 2020   Noveller   #Kvinna som bottom #Bondage #Psykisk dominans #Fysisk dominans #Smisk

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 26365  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024