Logga inBli medlem
En redigerad berättelse om min krokimodell och när jag fick smisk första gången av mannen i mitt liv

första gången

Hej. Min berättelse delar jag upp i flera delar.
Jag är några år över 30. Lever med min dröm-man. Det finns några begrepp på engelska. Det heter Taken in hand eller Domestic Discipline. På svenska kallas det traditionella gammeldags förhållande som på den tiden när kvinnor fick smisk av männen i filmer och serietidningar och en hel del i verkligheten förstås och inte ens riskerade att bli anmälda för det. Utan att det är uttalat som något slags kontrakt så är det så vi lever. Jag är en glad kvinna som tar för mig i mitt konstnärskap, har vänner och numera ett barn. Min man är vacker och stilig, den som tjänar pengar och är framgångsrik . Hemma lyder jag honom. Jag har tid för min konst förutsatt att maten står på bordet när han kommer hem. Tvätten fixad och struken. Ja de traditionella kvinnosysslorna. Jag har en del regler att förhålla mig tid. Tider, om jag går ut med kompisar. Att jag ska vara nåbar. Att jag ska fråga honom om lov för en massa saker. Jag har till och med tider när jag ska vara i säng på kvällarna. (detta infördes eftersom jag kunde vara uppe hela nätterna när jag kom igång med något projekt och blev trött och taggig på dagarna. Så min mans regler är bra för mig . Han är lite överbeskyddande och noga med vad jag handlar. Jag är dålig på att kolla priser. Jag får förstås ha mina åsikter och han lyssnar på dom och kan ändra sig men om jag framför dom tjurigt eller är bitchig mot honom kan han säga; "Vill du ha smisk?" och då tar argumentationen eller bråket tvärt slut. Jag svarar snabbt tillbaka; Neej . Med rätt mycket ängslan i rösten eftersom jag aldrig vill ha det. Det gör ju jätteont Svider sanslöst mycket och är förnedrande och barnsligt. Men jag vet att hotet är på fullaste allvar och minsta trots efter det hotet innebär att jag på några ögonblick befinner mig över hans knä. Och så får jag smisk på stjärten. Smisk är på allvar hos oss.
Om han blir arg på mig av någon anledning händer det att jag omedvetet utan att tänka på det sätter båda händerna på rumpan som för att skydda den medans jag argumenterar eller försöker förklara mig. När jag komme på det tar jar fort bort dem men han har påpekat det för mig och det är ju pinsamt eftersom han kanske inte ens har hunnit tänka på att ge mig smisk. Men att jag intuitivt fattar vad klockan är slagen.Men det är ju intuitivt som det händer, så van har jag blivit. Han tycker det är gulligt. Ibland är jag rädd att andra fattar. Som när vi är borta hos kompisar och han bestämmer att vi ska hem utan att ens kolla med mig. Och mina protester om jag har trevligt blir snabbt avbrutna om jag känner hans blick. Jag ibland leker jag med elden och går igång på det samtidigt som det skrämmer mig, (smisk gör ont) och ibland slutar kvällar med vänner ute eller hemma hos andra med en röd rumpa för min del.

Första gången vi träffades fast det en annan maktförskjutning, eftersom han var min modell. Nakenmodell dessutom. Kroki. Det hände några "saker" då. Sedan träffades vi inte mer på ett och ett halvt år. Det var då andra gången vi blev ihop. Det var jag som sökte upp honom då.

Vad som hände första gången berättar jag i andra delen.


Tina

andra delen

Jag var i 20 års åldern gick på konstskolor festade och hade killar. Såg ganska flickaktig ut, söt och till mina kompisars irritation var det alltid mig killarna vände sig till på krogen. Han dök upp på krokikursen. Gud så vacker han var! Vältränad kropp , Jesus ansikte. Höga kindknotor , mörkt svart hår och vacker skäggstubb. Han måste ha fattat vad han väckte hos tjejer när han sökte jobb som krokimodell. Vi var väl tolv i rummet lite mer än hälften var tjejer och det var ju tabu att anspela på något sexuellt när vi skulle lära oss att teckna människokroppar. Men vi tjejer kunde ju inte låta bli, i skymundan när vi pausade. Det fanns en genans i rummet tror jag för att han var så vacker. Mest inför tjejerna kände jag. Jag hade aldrig betraktat en naken man tillsammans med andra tjejer tror jag och trots att hela kursen handlade om objektivitet och teknik och allvar smög luften av sex in i trots allas fokus på att göra rätt inför läraren som gick omkring och gav oss tips.

Jag försökte rita av den här mannen med ett stycke kol. Jag försöker få linjerna lediga. Det är såhär läraren placerat honom: för de lediga linjernas skull. jag skulle hellre använda hårt blyerts; kolet fastnar på mina fingrar och smetar av sig och duger inte här. Dessutom skrämmer den här mannen mig; för vad han väcker hos mig och min hunger efter manliga kroppar. Och hotar min nuvarande relation som inte mättar den. Jag är inte nöjd, huvudet set ut som om det är ditsatt i efterhand. Läraren, en kvinna i fyrtioårsåldern ser allt och omständigheten är att man måste övertyga den här läraren om att man menar allvar. Modellen var svår kanske för att det var lätt att göra honom till en drömbild av Mannen med stort M just för att han var det. Han stod i en position och satt i en annan ( på en pall) efter paus.


Han dök upp i skolans bar på kvällen. snacka om raggningsteknik. Jag lyckades förstås få hans uppmärksamhet utan ansträngning direkt, håller med om att det var orättvist. Vi gick bakom en bardisk med uppstoppade fåglar på olika hyllor och jag smakade på honom med lite hångel och kyssar. Inte mer. Jag hade kille. Men trognare än så var jag inte. Jag kan inte varit lätt att vara ihop med. Nåväl krokimodellen ställde upp på en privat session med mig. "jag var inte riktigt färdig med honom" .
Jag hade nyckel till ateljén och fixade en tid när ingen annan var där. Jag tänker på min maktsituation. Om jag hade varit man och han kvinna hade det väl varit Me too - case. Omvänt. jag bad honom klä av sig och det fanns ju något i luften såklart efter våra kyssar och hångel Han kysstes bra. han stod lydigt med foten på en pall länge och jag ville ha honom i vitt uppknäppt herrskjorta. Så vacker han var. Jag vet inte när jag fick idén. Försöker se mig själv i bättre dager om det var ett infall. Men kanske tanken fanns där från början. Han fick inte ens betalt för en privat session, utan jag utnyttjade bara min egen skönhet och vad jag väckte sexuellt hos honom. Kvinnans eget maktmedel. Det var inte svårt att få honom att ställa upp.

Jag ville rita av en man med stånd! Jag tycker det är vackert med vackra unga män med stånd och fascinerades hur den kunde växa till något så ståtligt, det som hängde där. Jag sa det till honom när jag gick fram. frågade om det var okej samtidigt som jag gav honom en lätt kyss. "Då får du nog hjälpa till" sa han med ett leende. Jag log tillbaka och gick ned på knä. Började smeka den och den blev snabbt ståtlig. tog honom i munnen, lät den växa där och sög upp honom en stund men ville ju inte att han skulle komma i min mun. Jag ville inte heller kladda ner hans kuk med kol från min hand. höll den i vänsta handen fast hans påle krävde två händer. Torkade den högra mot en trasa och drejade den (som ändå fick kolfläckar) som en keramiker tills den stod rakt upp och det var motvilligt som jag inte lät den knulla mig där och då utan återvände till konstverket.Gick tillbaka till mitt staffli och så fort den började vekna gick jag tillbaka och sög en stund och han var absolut förbjuden att röra sig och ändra position. Jag vet inte var jag hade tänkt visa upp teckningen nånstans. En utställning med män med stånd kanske?
Jag sög kuk och skissade sög kuk och skissade och sög och han var tapper där han stod, kåt och disciplinerad. Ibland gick jag bara fram och snuddade toppen av hans kuk med en lätt kyss med mina läppar så reste den sig igen och jag övergav den för mitt skissande.Jag betalade honom och det kändes nästan som om han var en prostituerad.

När jag var färdig fick jag ganska bråttom eftersom jag skulle hämta min katt som var bortlämnad. Nöjd med mitt verk som han fick se och som jag ville lägga färger på. vad min kille skulle säga när han såg att jag hade konst med män med stånd hade jag inte riktigt funderat över. jag betalade honom och sa att vi måste gå innan andra kom till ateljén. Jag undvek fullständigt mina outtalade löften till honom.

Han som nu ville fullborda vårt sexuella möte ville nu ha min kropp. Självklart. Det fanns en säng i ateljén i kafferummet. Men jag sa som förut att jag hade kille och var upptagen och hade dessutom bråttom.. det var då han gjorde det.

Han satte upp sin ena fot på den lilla pallen och hissade upp.mig som en lite docka upp över sitt knä så att rumpan kom högt i vädret medan armar huvud och fötter hängde fritt ned i luften. han drog upp minskjorta, jag hade svarta tights. Sen satte han igång att smiska mig. Hårt bestämt, jättehårt och på fullaste allvar! Jag var i chock! hjälplös, utlämnad till en man jag inte kände och fick smäll på stjärten som en olydig tonåring på fullaste allvar! Det klatchade högt i ateljén, hade bara tunna bommulstights och stringtrosor och ljudet av smällar och mina "aj" aj" Aj" ekade i rummet. Jag var chockad men kanske ändå inte. Jag kände att jag hade förtjänat det och hade en skuld över att utnyttja den vackre mannen. Så många känslor av chock, lite rädsla, förnedring, förödmjukelse, känslan av att vara en vuxen olydig flicka som får smäll och sen ... att bara klara av svedan som ökade och ökade. Men så var det sjukt nog upphetsande fast det kom efteråt. Jag hade aldrig tidigare i mitt liv fått smisk. Och trodde aldrig att det kunde göra så ont! han använde ju bara handen. Men det gjorde verkligen.... fruktansvärt... ont ... efter ett tag. Det bara gick inte att vara en protesterande vuxen kvinna som höll på stoltheten utan jag blev hundra procent en snyftande och tårögd flicka. Han smällde och smällde och smällde en lång stund, nej en evighet, på min tightsklädda rumpa medan jag sprattlade hjälplöst och stirrade ner på golvet långt ned, med märker av målarfärg och när jag äntligen trodde att han var färdig så drog han ner mina tights och trosor!!! i några få grepp och fortsatte lika länge att smiska mig på min bara stjärt! På något sätt var det ju också rättvist. Jag hade sett hans kuk och rumpa. Han fick se min nakna stjärt som var knallröd och blev alldeles rödflammig. Ljudet av klatscharna förändrades när de inte längre daskade det tunna bommullstyget utan träffade min bara hud. Svedan förändrades också markant till något mer distinkt och som sved betydligt mer. Skammen intensifierades också över min nakenhet och känslan av att vara en barn- kvinna. Till slut drog han upp mina trosor och tights ordentligt medan jag fortfarande hängde i luften snörvlande och snyftande, och efter det släppte han ner mig på golvet och jag var ett virrvarr av snörpningar, snyftningar och skam medan mina händer frenetiskt gned och gned och gned upp och ner över min glödheta rumpa. Värmen kändes rakt igenom bommulls-tyget. Vi sa inte mer han klädde på sig sina ytterkläder och sin rock och gick.

Det som hänt var det enda jag tänkte på resten av dagen som jag gjorde på någon slags autopilot. Hur kunde han vara så självsäker ? Jag menar han verkade inte ens orolig över att jag skulle anmäla honom för det här. Fast för vad? Kvinnor brukar inte anmäla män när dom gett dom smisk av en anledning antagligen. Det skulle kännas så barnsligt och förnedrande. Han hade väckt något os mig och det var inte svårt att påminna om det eftersom det inte gick att sitta ner den närmaste timmen på väg hem i tunnelbanan och kändes i skinkorna en lång stund efteråt även när jag stod. Skammen i kinderna fanns också kvar en lång stund i form av rosa fläckar som värmde. Kände mig som ett olydigt flickebarn som fått sitt rättmätiga straff.När jag kom hem tog jag av mig alla kläderna och satte på mig nattlinne. det var som om jag skickade mig själv i säng tidigt som att fullborda känslan av att vara den olydiga flickan som blivit straffad. Stod framför spegeln och lyfte linnet och betraktade bilden av en flicka som nyss fått smisk och fått gå och lägga sig fast kvällen ännu var tidig. De ännu rödflammiga skinkorna. Ett finger i mun oskuldsfullt, det var lätt att snyfta till och bara tycka synd om mig själv samtidigt som skammen kom tillbaka av det jag såg.Den satte sig som röda fläckar igen på kinderna, hettade. Det var jag och samtidigt inte jag. Eller var en del av mig alltid den olydiga tonårsflickan? eller den omöjliga kvinnan som väntar på mannen som säterier foten och ger mig den där gränsen som män kan sätta så lätt.Jag gned handen upp och ner över min bara ännu röda stjärt, ömt tröstande och längtade tillbaka till hans hand. Men inte smiskande, utan tröstande smekande.Fingret jag hade i munnen blev plötsligt något annat när mina smaklökar i munnen och på läpparna mindes den osvikliga neutrala smaken av kuk. Jag rörde fingret in och ut och med andra handen gned jag över min agade stjärt. Jag smekte mig sedan länge i sängen förundrad över hur kåt jag var och var ändå lättad av det faktum att min egen man var bortrest och inte kunde tillfredsställa mig.

Två dar senare stod han vid samma bar. Han log lika vacker och sa att han gärna ville lära känna mig mer och att han var en snäll man.
"snäll" ? frågade jag. Du gav mig faktiskt smisk häromdagen".
(jag blev förvånad av hur lätt det var att ta ordet "smisk" i munnen. eftersom det var så genant. Speciellt för en flicka som nyligen fått det.
Ja tyckte du inte att du förtjänade det? frågade han medan han log.
Jag undvek att svara på det.
Då frågade han; Brukar aldrig din kille ge dig smisk?
Jag rodnade och höll på att undvika även denna fråga.
" Nej han är en gentleman" svarade jag sen och lämnade honom vid baren väl medveten om att jag vände rumpan till klädd i top och tajta leggings som om jag medvetet övertydligt påminde honom om vad han nyligen gjort med min stjärt, och jag var inte säker på om jag uttryckte gillande om min beskrivning av Gentleman. Jag tror snyggingen förstod redan då och jag kände blickarna på min bak som fick mig att känna mig utlämnad, naken och liten.


Jag levde vidare och tänkte på honom och det som hänt varje dag tills jag mötte honom ett halvår senare. På mitt initiativ började vi dejta. Vi blev ihop. Jag bjöd upp honom till ateljén. Men bara till sängen. Lät honom uppfylla mig flera gånger om. Knulla mig . Vi tog en paus. Cigarett och kaffe och sedan igen. Om och om igen. Lät honom tömma sig i min mun mitt svalg och jag fick aldrig nog. Det tog fyra månader till innan han gav mig smisk igen, över sitt knä den gången. Som om vi båda väntat på att han skulle få en anledning. Sen blev det oftare och min frihet blev begränsad.Det blev fler regler i mitt liv och fler tillfällen för konsekvenser. Han varnar mig alltid innan det blir dags för bestraffning (smisk) så numera hinner jag undvika det oftast.
Men det är en annan berättelse.
Jag har förresten kvar mina skisser på honom. Men visar dom inte för vem som helst. Inte för mamma.Kuken är den delen jag blev mest nöjd med på skissen.
Smisk i traditionellt förhållandet MAN-kvinna

Tillagd 12 jul 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #Disciplin #Psykisk dominans #Fysisk dominans #Smisk

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 26362  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024