Logga inBli medlem
Så nära
Redan strax efter tio började Sofia gäspa. Kvällen innan hade hon varit så påverkad av olyckan att sänggåendet inte hade varit någon stor affär. Ikväll däremot var jag mer på tå. Jag undrade vilka kläder hon tagit med sig att sova i och mina tankar skapade ett nytt spänningsfält oss emellan. Vid tandborstningen hade den lätta stämningen blivit mer elektrisk. Samtalet flöt inte alls som tidigare och jag kom på mig själv med att vända bort blicken för att inte möta hennes – det kändes för intimt och närgånget att ens se Sofia i ögonen.

Jag tog god tid på mig i badrummet för att ge henne chansen att komma tillrätta i sängen innan jag kom dit, men när jag klev in i sovrummet satt hon på sängkanten. Hon var iklädd en stor t-shirt som var så vid i halsen att den föll av hennes ena axel. En blick på hennes bara hud räckte för att det skulle börja rycka i kuken. Jag gick över på min sida av sängen och tog av mig byxor och t-shirt. Jag var alldeles för varm för att kunna sova i något mer än bara kalsonger.

"Ante, kan du kolla här bak, jag är så himla öm. Har jag något blåmärke eller? Jag kan inte se själv.”

Hon höll vänster hand över sin nacke, och strök med fingrarna baktill på ett område mellan nacken och ryggen. Jag ställde mig på knä bakom henne i sängen och föste bort hennes hand. Huden var mjuk och varm men knottrade sig under mina fingertoppar när jag försiktigt drog dem över det område hon visat.

"Det syns ingenting…” Min röst var hes och jag harklade mig. Jag strök lite hårdare med tummen över området. ”Du kanske sträckte dig när du föll? Muskeln känns kanske lite hård…” Med andra handen började jag känna på motsvarande område på andra sidan för att jämföra. ”Jo jag tror du är lite spänd här jämfört med andra sidan” bekräftade jag. ”Gör det ont när jag masserar?” Jag gned med tummarna över musklerna på båda sidor om hennes nacke. Hon slappnade av och lutade kroppen mot mina händer.

"Nej, det är skönt. Det är… det känns väldigt skönt.” Hon hängde med huvudet framåt och lät mig bearbeta hennes nacke och övre delen av ryggen, så långt t-shirten hon bar tillät.

"Om du lägger dig ner och drar upp tröjan så kan jag komma åt lite längre ner.”

Jag rodnade när jag sa det, för jag kände mig som en skurk. Mina skäl för att massera henne var så själviska: jag ville bara få röra henne mer och det kändes skurkaktigt att använda massage som en förevändning. Om hon förstod det så verkade hon i alla fall inte ha något emot det. Utan att säga något makade hon på sig så att hon kunde lägga sig ned på mage, samtidigt som hon drog upp t-shirten över axlarna. Hon låg med huvudet på sidan över sina korslagda armar, tinningen med bandaget vänt mot mig. Hon blundade.

Jag stirrade på hennes bara rygg, följde ryggraden med blicken, ner i svanken och till… herre jävlar. Nu började det dunka ordentligt i skrevet. Om hon hade sett sexig ut i mina kalsonger, så var det inget mot hur hon såg ut i ett par trosor i något silkigt material med spets runt kanterna. Hon såg så förbannat skön ut där hon låg – blottad för min blick – med all den mjuka huden på ryggen och de långa, muskulösa benen som sträckte ut sig över sängen. Jag svalde flera gånger, men kände ändå att rösten knappt skulle bära.

”Jag, eh, jag kanske sätter mig gränsle så går det lättare…” Jag fick ett tyst ”mhmm” till svar.

Frågan var hur jag skulle hantera det präktiga stånd som nu bultade i kalsongerna. Jag tog en kudde och lade över hennes lår och satte mig gränsle över kudden. Jag fick kväva ett stön när insidan av mina lår strök mot utsidan av hennes. Det var så grymt erotiskt, som ett utdraget förspel, men med den skillnaden att det var högst oklart om det skulle leda fram till något sex. Jag insåg att jag aldrig tidigare varit så här nära, hud mot hud, med en tjej i en säng utan att sex funnits i korten. Hur i helvete skulle jag fixa det här?

Jag lade en hand i hennes svank och hon ryckte till lite grand. Jag lät båda händerna följa ryggen uppåt, på var sida av ryggraden, tills jag nådde övre delen av ryggen och axlarna. Där började jag röra tummarna över de muskler jag tidigare identifierat. Jag är inte någon särskilt van massör, men jag kan en del om hur musklerna ser ut och jag är intresserad av hur de rör sig. Det utnyttjade jag nu när jag försiktigt kände mig fram över de spända musklerna. Jag försökte jämföra för att känna om det var så att hon var mer spänd på ena sidan och där jag tyckte mig hitta hårdheter masserade jag extra med tummen och med handloven. Hon gav ifrån sig ett litet stön som gick raka vägen ner i skrevet. Jag prisade tyst mig själv som lagt en kudde som skydd, hon kunde knappast känna hur hård jag var genom kudden.

"Hårdare, Ante, du behöver inte vara så försiktig” Hennes ord skickade nya elchocker rakt ner i kuken och jag fick bita mig i läppen. Jag tog i hårdare och när hon suckade ”å herre gud så skönt…” trodde jag att jag skulle avlida. Jag skulle tveklöst behöva gå in och runka på toaletten sen, det här var bara för plågsamt. Jag fortsatte massera övre delen av hennes rygg och axlar tills jag tyckte att jag inte kunde motivera att fortsätta knåda samma område.

"Så där ja, nu har jag mjukat upp lite…” jag lät ena handen ligga kvar på hennes axel och sen var det som om min röst talade av sig själv. ”Var det något fler ställe du ville ha massage på?”

Jag strök med fingertopparna över hennes rygg, ner över svanken och drog med ena pekfingret längs med spetsen på hennes trosor. Sofia rörde sig under mig när hennes hud knottrades av min smekning. Jag vet inte vad jag hoppades att hon skulle svara. Jag hade ingen plan, ingen avsiktlig tanke på vad jag ville åstadkomma men när hon så tydligt reagerade på min beröring så tog autopiloten över. Jag lät fingrarna fortsätta upp längs hennes sidor, över de rundade sidorna av hennes bröst – över hennes armar, samtidigt som jag lutade min överkropp över hennes. Hon drog häftigt efter andan. Mina händer sökte och fann hennes händer och jag viskade med munnen precis vid hennes öra:

”Jag vill så gärna kyssa dig…” jag stack ut tungspetsen och rörde vid hennes örsnibb. Hon flämtade och spärrade upp ögonen men knep ihop dem lika snabbt igen. Jag lät tungspetsen löpa längs med hennes öra och bet lätt i örsnibben. ”Du gör mig galen, Sofia, jag vill smeka dig, känna hela dig under mina händer…” jag kom inte längre innan hon vred sig under mig så att hon låg på rygg. Rörelsen föste med sig kudden och nu halvlåg jag gränsle över henne, utan något annat än våra underkläder mellan min hårda kuk och hennes kön. Hon andades häftigt med munnen halvöppen. Mina händer var placerade på madrassen på var sida om hennes huvud och vi tittade intensivt på varandra. Så kände jag hennes händer på mina höfter. Jag slöt ögonen. Ilningarna som sköt genom min kropp gjorde att jag kände mig illamående. Det susade i mina öron i takt med hjärtats slag. Hennes händer färdades långsamt upp längs mina sidor, in över min mage tills de landade på min bröstkorg. Jag kände mig het. Som om varje bit hud som hon rört vid tagit eld. Jag andades tungt.

"Kom då…” Hennes röst var tunn och hes, nästan som en viskning men det var allt jag behövde.

Jag sänkte ned mitt huvud och nuddade mina läppar mot hennes. Jag placerade lätta kyssar i hennes mungipor innan jag smakade på hennes överläpp med min tungspets. Hon öppnade munnen och jag vred huvudet för att komma åt bättre. När hennes tunga mötte min kunde jag inte hålla tillbaka ett stön. Jag sänkte ner överkroppen tills jag låg över henne. Min ena hand hittade automatiskt till baksidan av hennes huvud medan min andra smekte upp och ner längs hennes sida, under t-shirten, som ändå åkt upp så att den knappt täckte brösten. Jag kände hennes händer smeka min rygg, röra sig upp över mina axlar och sedan ner över min bak. Jag stönade igen och pressade mig mot henne. Inte en chans att mitt stånd passerat obemärkt förbi nu.

Våra kyssar var blöta, djupa och ivriga. Jag lyfte överkroppen något för att bättre komma åt och – ah, äntligen, där var hennes bröst under min handflata. Hennes stön in i min mun när jag fann bröstvårtan och nöp i den. Jag trodde att jag skulle komma i kalsongerna. Jag kunde inte komma ihåg när jag någonsin tidigare varit så här upphetsad. Jag kände mig yr och het – nästan febrig. Blixtrar sköt genom magen ner i skrevet vid varje hjärtslag. Jag kunde inte komma tillräckligt nära, jag ville att min kropp skulle smälta ihop med hennes. Jag stannade till, lyfte huvudet och mötte flämtande hennes blick. Glansiga ögon mötte mina, hon vätte sina svullna läppar med tungan och sträckte sig upp mot mig. Jag lyfte upp hennes huvud men istället för att möta hennes mun tog jag hennes haka mellan mina tänder. Jag nafsade mig fram längs hennes käklinje tills jag nådde örat. Hon andades häftigt.

"Känner du hur hård jag är? Du gör mig så jävla kåt Sofia..” jag flämtade fram orden, tog hennes hand och förde ner den mellan oss. ”Så här mycket vill jag ha dig. Så här het gör du mej…” hon greppade mitt stånd och vi stönade båda två.

Jag hävde mig upp för att ge henne mer utrymme och passade samtidigt på att ta tag i hennes t-shirt. Hon lyfte hastigt armarna så att jag kunde dra den över hennes huvud, men hon var snabbt tillbaka med händerna mellan mina ben igen. Jag fångade upp hennes mun med min och sög in hennes tunga samtidigt som jag rullade en bröstvårta mellan tummen och pekfingret. Hennes ena hand smekte hela längden på min kuk ovanpå kalsongerna, medan den andra kupade mina kulor och kramade till, hårt. Det ilade av smärta men skapade en sådan sensation att jag var säker på att jag skulle skjuta iväg satsen – jag stönade högt och jag kände mer än hörde hur hon skrattade mot min mun.

"Det där gillade du.” Hon viskade mot mina läppar och jag svarade med att bita henne i underläppen. Hon kved och tog ett hårdare tag om min kuk.

Då ringde telefonen. Vi stelnade båda två – stannade mitt i rörelsen. Telefonen fortsatte ringa. Det var inte min signal, så det var uppenbarligen Sofias telefon. ”Jag måste kolla... det kan vara barnen…” Jag rullade åt sidan så att hon kom åt sin telefon som låg på bordet bredvid sängen. Hon tittade på displayen och svarade sedan.
Då när Sofia hade fått en lindrig hjärnskakning, och en stillsam påskhelg var tvungen att tillbringa några nätter hos den mycket yngre kollegan Ante.

Tillagd 9 jul 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Erotik #Verklig åldersskillnad

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 26343  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024