Logga inBli medlem
Middag

Del 1

Hon hade just tänt upp stearinljusen. Ljusen spred en bekant och behaglig doft kring middagsbordet. Han skulle komma hem när som helst, och tanken av att allt inte skulle vara i perfekt ordning ledde till en aktsamhet som allt mer började gnaga i hennes tankar.

Hon flyttade nervöst ljusen närmare varandra och tog en snabb glimt mot vägguret som satt upphängt mot den tillsynes mörka väggen. Hon hade alltid menat att rummet hade sett bättre ut om vägguret satt på andra sidan, så att ljuset från fönstret lyfte fram dess fina detaljer.

Uret, som var handgjort av ädelt träslag, var en present från hennes mor. Mannen menade dock att det satt bättre på den befintliga sidan, och i detta hushåll var det han som bestämde. Det var han som ställde och styrde, ingen annan. Hon var inte livad med det beslutet, men det var hans bestämda ton, hans dominans, som gjorde henne attraherad till honom i första början.
"Han borde vara hemma vid det här laget".

Hon skyndade snabbt iväg till den lilla spegeln i hallen. Läppstiftet behövdes fixas till och hon använde toppen av sin högra pekfinger för att applicera ett tunt skikt av det röda läppstiftet som redan förgyllde hennes fylliga läppar.

Hennes blick skiftade till hennes utstyrsel. Hon var klädd i en tajt röd klänning och röda klackar, en sexig kombination tillsammans med hennes axellånga blonda hår. Meningen var att allt skulle matcha och hänga ihop, men läppstiftet i fråga var några nyanser för ljust. Hon hade slut på den nyans som han speciellt hade valt ut åt henne.
"Hoppas att han inte märker".

Ett skarpt pip kunde höras från högtalaren. De hade menat att fixa den felaktiga ton som spelades när man plingade vid dörren men det spelade ingen roll för han var här nu. Hon gick försiktigt fram och låste upp dörren genom att skarpt vrida det kalla handtaget.
Dörren öppnades upp.
Han steg in.

Mannen i trettioårsåldern var bara några år äldre än henne. Hans mörka bakåtkammade hår matchade den svarta slipsen han bar. Som banktjänsteman var han för det mesta prydligt klädd. Tillsammans med hans svarta kostymbyxor och den vita strukna skjortan åstadkom han den snygga tidlösa looken som alla gillade. Han föredrog att inte bära kavaj. Av någon anledning hade han fått för sig att det gav honom en äldre look, en look han ännu inte var riktigt redo för.

Han förde lätt sina fingrar upp mot hennes nacke och började smeka ner för hennes hals och sedan upp mot läpparna. Hans paus talade om för henne att han visste att det var fel läppstift. Han sade inget. Han ville inte förstöra det här, inte nu i alla fall.

Han lade sina armar på hennes och förde de ner mot sitt skrev. Under den tid det tog för henne att knäppa upp skärpet så blev han allt mer styv. Kombinationen av fantasier och oavsiktligt smekande ledde till att han var fullt hård vid den tid som skärpet flög av.

De strukna byxorna förlorade den krispiga looken som en gång var då de nu låg lätt ihoptryckt mellan hans ben kring hans fotleder. Hennes händer låg nu på hans bara ben. Hon kollade upp efter att ha dragit ner hans kalsonger och inväntade instruktioner. Han förblev tyst.

Han förde sina händer mot hennes bakhuvud och tryckte henne lätt mot hans skrev. Hon öppnade munnen och förde sakta in hans styva kön. Hon behöll sina händer runt hans ben. Hon visste att han gillade det så, bildandet av en förminskad precision som återgäldades av hans händer kring hennes huvud. Tanken av att för en gångs skull bara slappna av och låta henne sköta jobbet övermannades av hans begär att styra och vara i kontroll.

Han började trycka in hennes huvud allt närmare, snabbare. Hans kön kom allt närmare in i hennes hals. En halvmåne av läppstift formade strax ovanför hans kön. Det var svårt för henne de allra första gångerna att inte kvävas och ignorera hennes reflexer. Men i och med att de hade träffats fler gånger så hade hon blivit van. Hon var nu tränad för det här.

Det bekanta ljudet av penetrationen, saliven och friktionen, gjorde honom allt mer hård och kåt. Han ökade farten. Han tryckte hårdare och drog allt mer aggressivt i hennes hår. Hon stönade till lite lätt, hon var inte förberedd för det.

Utan förvarning stönade han till och tömde hela hans sats i hennes mun. Han släppte tag om henne och tog ett djupt andetag. Han kollade ner på henne och fokuserade på de minimala rörelserna kring hennes hals då hon svalde ner allt.

Han tog tag i hennes armar och hjälpte henne upp. Han drog snabbt upp sina byxor och kysste henne lätt på kinden.
"Är det dags att äta kanske?"

Fortsättning:

Del 1 (20 okt 2020)
Del 2: En kväll efter jobbet. (20 okt 2020)
En kväll efter jobbet.

Tillagd 5 apr 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #Disciplin #Psykisk dominans #Fysisk dominans #Kostymer #Traditionella könsroller

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 25412  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024