Logga inBli medlem
En fin utsikt
När han kommer hem går han in i sovrummet för att byta om till mjukiskläder. Han står framför sängen när han tar av sig byxorna och sen tröjan. Med sin rygg mot mig ser jag han breda axlar och jag kan inte hjälpa det. Med bestämda steg går jag mot sovrummet och ger honom en hård knuff ner i sängen. Han vrider på huvudet och skrattar, tror att det är ännu ett skämt, en lek. Jag kliver upp i sängen, sätter mitt knä högt upp på hans rygg och tar tag i hans hår medans jag trycker ner hans huvud i sängen.
"Tror du att det här är något att skratta åt?" viskar jag tyst men bestämt i hans öra. Han drar efter andan, ögonen blir större och vattninga. Sakta skakar han på huvudet. Jag lyfter snabbt upp hans huvud i håret.
" Är det så du ska svara? Hur kommer det sig att du aldrig kommer ihåg att uppföra dig." Jag förstår inte hur han kan ha så svårt att följa dom enklaste reglerna, det är nästan tröttsamt innan vi ens har början. Jag låter hans huvud falla ner igen och suckar tungt. Jag känner hur hans kropp spänner sig under mig medans han ber om ursäkt ovh säger förlåt att han skrattade. Jag reser mig upp och sätter mig på hans rygg. Då jag aldrig har kläder på mig hemma känner jag hans varma kropp mot min nakna hud. Jag ser ner på honom, hans överkropp ligger mot sängen, nertryckt av min vikt och hans ben hänger över sängkanten. Kalsongerna sitter tajt över rumpan och när jag känner hans tunga andetag under min kropp ler jag lite smått. Min våta fitta rinner och jag drar mig lite längre ner på hans rygg så att han kan känna hur han får mig att må.
Jag ställer mig upp och säger åt honom att klä av sig och lägga sig i sängen. När han ställer sig upp och tar av sig sina sista kläder visar han mig sitt fina stånd. Han vänder sig och kryper på alla fyra upp i sängen. På alla fyra ser jag hela honom, alla ställen jag vill röra, alla platser som är min. Jag kliver snabbt upp i sängen och sätter min fot på på hans rygg, tvingar honom ner igen. Innan jag drar fram bojjorna som sitter fast i sängen smeker jag ömt han hår.
När jag lämnar sängen trycker hans överkropp mot sängen, händerna fast kedjade med rumpan i vädret. En otroligt härlig syn. Jag går bort till garderoben och tar fram lite olika redskap som behövs. Jag börjar med att spänna fast hans ben i spridstången, efter det sätter jag på mina handskar. Med ett stadigt grepp masserar jag hans skinkor, höfter och ner under på könet. Silikon handskarna greppar skönt mot hans mjuka hud och när jag smörjer in hans anus med glidmedel känner jag hur de går från kallt till varmt. När jag börjar töja ut honom med mina fingrar stönar han ner i maddrasen. Han stön ger mig illningar längst insidan av mina lår, mina bröst styvnar. Han suckar när jag drar ut mina fingrar men hans hål är inte tomt länge. Jag fyller honom med en plugg och när jag sätter på vibrator stönar han högt och sänker höfterna ner mot sängen.
Ett hårt slag på rumpan får honom att rakna till. Jag sätter mig bakom honom och ser hur han gör allt för att stå stilla medans det rycker kring hans hål. Jag undrar hur känslig han är, sträcker mig efter wartenberghjulet och jag kan inte låta bli att börja nära hålet vid den känsligate huden. Han rycker till av förvåning och den lilla smärtan det skapar. Ett till slag faller på rumpan och jag beklagar mig högt över att han inte ens kan stå stilla. Jag trycker på botten av pluggen medans jag låter hjulet rulla över rumpan in mot hålet, ner över mellangården vidare till sidan av pungen och hela könet. Jag känner hur han kuk rycker, så jag lägger från mig hjulet, ställer mig vid sängens fotände och drar ner hans ben med hjälp av spridstången.
När han vänt sig på rygg låter jag min blick vandra över hans nakna kropp, så len, så mjuk, så kåt. Eftersom han är så fin jag jag inte låta bli att ge honom en belöning. Jag tar wanden som ligger på sidobordet och låter det vidrerande huvudet vandra över han kuk. Han försöker ligga stilla men hans blick är desperat, jag ler. Min, bara min. Jag ger honom tillåtelse att röra sig och direkt rör han sina höfter upp och ner. Gnider pluggen som fyller upp honom, krampar den tight. När han kommer trycker han huvudet back i sängen, stönar högt och sperman kladdar ner hela hans överkropp. Jag låter min rena hansklädda hand vandra från hans kön, över hans kladdiga överkropp och smeker hans mjuka kind, som nu är kladdig med hans egna vätskor.

Tillagd 3 apr 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som top #Man som bottom #Bondage #Fysisk dominans #Smärta #Smisk #Trampling/crush #Latex/gummi

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 25399  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024