Logga inBli medlem
1 april är alla våra egna träffar Gratis för medlemmar i Sjundehimmelen
från 1 april är alla egna träffar Gratis för medlemmar tillsvidare
Kära vänner och Sjundehimmelen medlemmar. Vi förstår och delar er sorg och oro i dessa Corona tider och vill så klart också göra allt för er så ni kan ses och umgås så länge vi får hålla öppet för myndigheterna.

Därför har styrelsen beslutat att betalande medlemmar 2020 går in fritt från 1 april på alla våra egna träffar . Undantag då vi håller träff för BDSM och arrangerar GB Då kommer vi att ta betalt som innan.

Vi serverar som vanligt kaffe hembakat dricka frukt godis och om mat serveras är det frivilligt att bidraga för kostnaden. Alla skall känna att de har ett ställe att besöka och någon att prata med

Självklart följer vi alla myndigheters påbud och har så klart ett eget intresse att vara rädd om andra och inte föra smittan vidare.

Du måste ha fått vår 4 siffriga kod för att få komma in och uppge ditt nick eller siffror på kortet när vi har kontakt.

Lev nu väl. Mycket frisk luft, Följ påbud och regler .Men lev och lev så väl som ni alla kan. Detta är svårt för alla men i nöden prövas vännen och vi är alla vänner tillsammans och vill kunna umgås under många år framåt ännu.

Hälsningar Thomas Mats och Magnus
Vår sköna gunga på andra våningen

Tillagd 24 mar 2020   Nyheter & pressreleaser  

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024