Lilla Nymfo

Del 17: Bilsemestern - Dag 1

En bilresa genom Europa för att kunna besöka udda och spännande platser, det blir denna sommarens stora äventyr för de tre älskarna. Det går snabbt att ta sig från Malmö via Öresundsbron till Danmark och sedan ner på kontinenten. Leo och Lydia turas om att köra medan Ellen, som saknar körkort, får läsa kartan och bestämma vart de ska rasta och övernatta.

Första natten blir på ett billigt motell i norra Tyskland. Ett småsjaskigt dubbelrum med brun heltäckningsmatta och knarrig extrasäng duger gott när man har en flaska whiskey och precis rätt sällskap. De ser på film och skojar glatt med varandra, men det dröjer inte särskilt länge innan kläderna åker av och den semesterkåta hångelfesten är i full gång på dubbelsängen. Ellen kan inte minnas sist hon känt sig så fri, vild och lycklig.

Med Leos tunga och fingrar mellan benen och Lydias varsamma kyssar och smek över hennes överkropp, går det ganska snabbt för Ellen, som sedan vill fokusera på att tillfredsställa sin herre. Leo ställer sig upp på golvet mellan sängfoten och TVn, som fortfarande spelar upp någon dubbad gammal actionfilm. Ellen sjunker genast ner på knä framför sin herre och låter tungan glida längs hela skaftet på hans kuk, innan hon varsamt tar den i munnen.

I sängen ligger Lydia kvar en stund och tar på sig själv medan hon tittar upp på Leos vackra ansikte. Nedre delen av hennes ben hänger över sängkanten och ramar in Ellens kropp. Leo beskådar tacksamt hennes uppvisning men så fort hon gett sig själv en alldeles tyst, självande liten orgasm, så ber han henne "kom och hjälp till".

Tjejerna fnissar medan de hjälps åt att slicka och kyssa Leos kön. Han låter dem hållas en liten stund innan han tar tag i Lydias hår och trycker kuken långt in i hennes mun och börjar jucka under låga stön.

Ellen får krypa längre ner och låta sin mun jobba med pungen istället, medan Lydia låter Leo trycka kuken längre och längre ner i hennes hals. Hon hostar till och kippar efter andan ibland men låter honom fortsätta eftersom hon vet hur skönt det är för honom.

Efter en stund tycker Leo att Lydia har visat sin tillgivenhet länge nog, och han vill att hon ställer sig upp och kysser honom istället. Lydia reser sig långsamt, pressar sin nakna kropp och sina bröst mot honom, och hennes mjuka, våta läppar möter hans. Ellen har nu hela ansvaret för att tillfredsställa Leos nedre regioner, och hon retas varsamt med tungan på ollonet medan hennes lena små händer smeker på och bakom pungen. När hon märker att han börjar närma sig klimax, frågar hon vart han vill komma. Leo funderar kort, blundar och tittar sedan ner på henne. "I munnen. Men svälj inte. Sen ska ni kyssa varandra."

Det var nytt. Men Ellen är inte den som ifrågasätter sin herres önskningar. Hon tar kuken i munnen och fortsätter att använda tunga, läppar och händer tills hon till slut känner hur han stelnar till och med ett långt stön pumpar ut sin varma säd. Hon lutar huvudet bakåt, tittar upp mot honom och gapar stort så att han kan se hur duktigt hon låter satsen hamna i sin mun. Lydia får i sin tur hjälp av Leos hand att gå tillbaka ner på knä framför honom, och där låter hon sin mun möta Ellens i den kladdigaste kyss de båda upplevt. Leo ler och skrockar förnöjt åt sina lydiga flickor och deras hängivenhet. Det här kommer att bli en härlig semester.
Man
Kvinna
Kvinna som top
Man som top
Kvinna som bottom
Man som bottom
BDSM
Övrig erotik
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smärta
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Ageplay
Breath control
Utlåning


Laridae
K33
4 mar 23:18

Vill du bli underrättad när Laridae skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.