Logga inBli medlem
Kontakt med mig - Tips!
Hur man lyckas i kontaktförsöken med undergivna kvinnor på DS

Inledningsvis skall betonas att kvinnor förstås är olika och därför finns skilda uppfattningar, men jag vet att vi är rätt många som omfattas av nedanstående tips och råd.

Du är en i mängden som skriver till en kvinna här, du måste märkas och väcka intresse. Du bör också vara medveten om att kvinnor har en lång rad av dåliga erfarenheter av plumpa brev. Det kan ligga vettiga män i fatet. Tröskeln kan vara stor att komma över. Det är då bra med lite tålamod och jobba på att väcka intresse och förtroende för din person.

1. Var ärlig!

Var ärlig med personuppgifter och övriga uppgifter du uppger, eller i alla fall så ärlig som möjligt. Många män från medelåldern och uppåt uppger att de är yngre än de är, men sånt avslöjas alltid förr eller senare. De flesta kvinnor reagerar starkt negativt om du har inlett en kontakt som bygger på lögner. Om du har partner så uppge det. Det väcker respekt om man ser att en person är ärlig. Bara det kan öppna upp för en kontakt.

En del personer är rädda för att identifieras och vill av det skälet uppge fel uppgifter. Ändra uppgifterna så lite som möjligt. Om du är 46 år kan du skriva 45 eller 47 år. Bor du i Mora kan du skriva i Falun i stället o.s.v. Berätta också så snart som möjligt i en ev kontakt att du har uppgett fel uppgifter och varför. Det finns aldrig något skäl för att dölja befintligt partnerskap!!

Fundera igenom vad du egentligen söker och var ärlig kring det. Fundera igenom vilken slags kvinna du söker. I förlängningen handlar det om hur du ser på relationer. Om du enbart söker "lekkamrater" för sessioner så låt det framgå. Om du är mer intresserad av att träffa någon för en relation bör det framgå. Det finns kvinnor av båda kategorierna här. Ju förr man hamnar i kontakt med "rätt kategori" desto bättre är det.

Ibland är man själv osäker var man står eller vem man är i detta sammanhang. Det är helt okay. Klargör det. Även kvinnor befinner sig ofta i samma situation. Om du redan är säker på din dragning så berätta om den oavsett om du är switch, undergiven, dras till enbart sexuell underkastelse, fetischist, dominant or whatever. Man kan bara skriva om var man just nu befinner sig i livet och sedan kan situationen förändras.

2. Ge rätt signaler med texten på din presentationssida och utveckla intervjun! Jätteviktigt.

Låt presentationstexten vara personlig. Förmedla vem du är. Lägg ner tid på den. Låt den spegla nuet. Skriv inte om sexuella detaljer på presentationssidan. FYLL I INTERVJUN och skriv så mycket som möjligt om dig själv. Det är bättre att under intervjudelen skriva om kinks, tankar kring det du dras till m.m i stället för på presentationssidan. Som kvinna vill man möta en människa, inte ett sexobjekt (och vi vill inte heller bli betraktade som ett sådant). Vi vill veta vem du är! Vi vill bli nyfikna på dig som person. Det sexuella kommer senare.

Presentationssidan är ofta helt avgörande för om du skall ha en chans till kontakt. Vi motbesöker ofta sidan för att kolla vem som har skrivit eller besökt vår sida. Antingen blir vi då intresserade av det vi möts av eller så sållas du bort och får sällan en andra chans. Det finns tusentals likartade presentationssidor som egentligen inte säger någonting. Du kommer inte upptäckas med en sådan sida även om du är värd att upptäckas. Du kan inte heller räkna med att någon aktivt kommer skriva till dig om du har en intetsägande presentation.

Håll sidan aktuell. Det ger ett dåligt intryck om du skriver att du snart skall komma med mera information och blev medlem 2007.

Kvinnor vet att många män på DS egentligen inte söker kontakt utan surfar runt här av andra skäl. Det kan handla om allt från nätrunkare till dom som lever i vaniljrelationer men vill ha lite BDSM-syre. Eftersom de egentligen inte söker kontakt anstränger de sig inte heller för att göra sin sida intressant. Om du som seriös kontaktsökare också har en intetsägande presentation kan du avfärdas som en av alla dessa som egentligen inte söker kontakt. En kvinna förväntar sig att en seriös kontaktsökande person verkligen lägger ner tid på sin sida för att väcka intresse och nyfikenhet för sin person.

Vi är olika bra i att formulera oss och vissa är dyslektiker, men med dagens teknik kan man använda stavningskontroll, synonym-funktion, få indikationer på fel i meningskonstruktionen m.m. En slarvig presentationssida gör ingen glad. Eftersom de flesta presentationer är taffliga eller intetsägande hajar man till om man ser att någon har lagt ner lite möda på den. Det kan bli helt avgörande för möjligheterna till att kontakt kan uppstå.

3. Presentationsbild.

Sorry, men vi går inte igång på bilder som visar din nakna stjärt, eller för att du har knäppt upp byxorna. Välj presentationsbild med omsorg! Välj en kul bild, en symbolisk eller en bild som indirekt säger något om dig. Om du inte har en egen finns det en mängd bilder av varierande karaktär som man får ladda ner. Spara intimare bilder till galleriet. Även du som exhibitionist bör nog överväga det om syftet med att vara på DS är att du vill få kontakt med kvinnor.

4. Galleriet och foton

Lägg gärna in foton som visuellt berättar om vem du är eller ger lite information om ditt liv och kontext. Du blir en mer levande person för besökaren. Du finns på riktigt. Det innebär inte att du måste visa foton av dig själv. Det kan handla om bilder från semester, intressen, husdjur, närmiljön och/eller annat som är viktigt för dig. Dels berättar foton mer om vem du är och dels kan de ge uppslag till samtal. Man kanske har en gemensam nämnare. Om du vill lägga upp intimare bilder av dig är detta rätta stället. Kategorisera bilderna i grupper för då väljer man själv vilka slags bilder man vill titta på. Det är en stor skillnad med det självvalda jämfört med om bilderna "hoppar på en" när man öppnar presentationssidan eller när man öppnar sin inkorg för brev.

Du vet väl att du även kan ha foton med begränsad åtkomst som du bara öppnar för dom du vill och så länge du vill. Du kan följaktligen ha mer allmänna foton som vem som helst kan se och andra med begränsad åtkomst som kan visas för någon specifik person i en kontakt som du har.

NÄR DU VILL SÖKA KONTAKT

1. Vad är Undergivenhet? Vilken bild har du av det?

Läs gärna in dig på ämnet undergivenhet. Berätta gärna (inte i första brevet!) vad som triggar dig, dina tankar kring D/S.

2. Vem är hon som du vill kontakta?

Undersök så långt det bara är möjligt vem denna person kan vara. Vem är människan? Vad säger informationen hon har skrivit på presentationssidan? Finns det en intervju med mer information? Dagböcker? Foton i galleriet? Verkar hon söka det du söker? Samla så mycket information du bara kan om henne. Visa i första brevet att du har ansträngt dig. Visa att du har brytt dig om att sätta dig in i vem hon är. Vi blir smickrade av det. Vi vill känna att du är intresserad av människan. Spinn vidare på något som du har upptäckt som rör henne. Var artig och fantasifull.

Om man märker att du inte ens har läst igenom presentationssidan innan du skriver tillskrivs du ingen seriositet.

3. Hur man lyckas i kontaktförsöken med kvinnor på DS

Börja inte med "pang-på-rödbetan"
Det är INGEN skillnad på hur du bör närma dig en kvinna på DS jämfört med hur du skulle agera om du mötte en kvinna som du finner intressant i ett annat sammanhang som t ex yrkesmässigt på en konferens, på krogen, på gymet eller på festen hos kompisen etc. Det är inte heller en hit med förstabrev som "Vad händer i kväll då?" eller "Hur är läget?".

Presentera gärna dig själv lite grand vem du är när du skriver ditt första brev.

4. Försök bärga dig och var inte för "på".

Kvinnor är sexuella varelser, men vi vill lära känna människan lite först. Det sexuella är en intim och privat sfär och man skall vara lyhörd inför kvinnans öppenhet. När det blir lämpligt i er bekantskap kan frågor ställas och känn in dig med henne om vad som är rätt nivå, avvakta tills hon ställer frågor eller för samtalet på tal. Det är en skör balansgång mellan att hinta sex på ett elegant sätt och bli plump. Jag vill också tillägga att för många undergivna kvinnor är det mera än bara sex.

Försök väcka fortsatt nyfikenhet, men var alltid dig själv...precis som den du är.

5. Använd en trevlig konversationskultur

Meddela om du avrundar en konversation som har inletts. "Nu måste jag tacka för ikväll då jag måste upp tidigt i morgon". Om du försvinner helt för en period tillhör det hyfs att meddela att man gör en time-out, avslutar, har träffat någon man dejtar eller vad det nu handlar om. Räkna inte med att du har en chans att återkomma om du inte upprätthåller en påbörjad kontakt. I alla fall bör du skicka en hälsning med information innan du gör ett breake. Man vill inte vara en blomma bland hundra andra och sköter du inte kontakten inledningsvis ger det inte bra vibbar att du vårdar en relation eller kontakt senare heller. Personen förlorar trovärdighet.

6. Vänta inte för länge med en träff In-Real-Life

Det finns många fördelar med att inleda en kontakt med anonym konversation. Ibland uppstår väldigt bra kemi på "nätet". Om avsikten är att man vill ha en relation bör man inte vänta för länge med en "in-real-life"-träff. Helst på neutral mark. Hur det än är så är det IRL som gäller i långa loppet. Man måste få känna hur det är att mötas på riktigt. Den pusselbiten går aldrig annars att få oavsett hur länge man konverserar på nätet.

ÖVRIGT

Andra sätt att väcka intresse för sin person.

Genom att skriva kommentarer i dagböcker, trådar och diskussionsforum kan man också uppmärksammas och väcka intresse. Ibland kanske en undergiven söker kontakt med dig efter att ha sett dina kloka eller intressanta kommentarer lite här och var. Hon blir nyfiken på personen bakom dessa kommentarer. Jag har själv ibland tagit kontakt med personer av det skälet.

Tänk på att DITT agerande kommer få konsekvenser för en annan människa.

Jag hoppas att du har fått någgra användbara tips i ovanstående. Lycka Till!

Tillagd 22 jan 2020   Guider, tips och instruktioner  

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024