Logga inBli medlem
En fantasi

Del 1

Jag vet inte riktigt hur jag hamnade här. Jag minns några meddelanden fram och tillbaka. Jag minns att jag tvekade. Kanske en gång för mycket. Kanske borde den där sista tvekan sagt mig att inte gå. Kanske borde regnet och vinden som piskade utanför den undangömda ingången mot skogen och berget sagt mig det. Men nej, istället förstärkte de känslan av värme, trygghet och avslappning när han släppte mig in genom dörren.

En sådan gentleman. Han hängde upp min dyvåta kappa på en galge nära den öppna spisen så den skulle torka, utan att jag mellan raderna ens kunde ana något ”när du ska hem senare”. Åh nej, han ville att jag skulle stanna. Hela natten. Gärna resten av veckan, om det bara gick att ordna. Och sedan fick det gärna bli en återkommande vana. Det hade han redan klargjort i våra meddelanden. Och jag som i princip bara skrivit hej. Kanske borde det också varit en varningsflagga. Men nej. Jag ville ju känna mig åtrådd, jag Behövde få vara det.

Och så var det vinet. Hela stugan luktade furu. Bastun var alltså redan på. Bara den doften gjorde mig lite lyrisk. På något sätt gjorde den obekväma soffan i sommarstugestil mig bara mer avslappnad. Inga förväntningar. Inga måsten. Bara ett glas vin. Och en fotmassage om jag ville, eftersom regnet övervunnit skinnet på mina svarta knähöga stövlar.

Efter det blev det dimmigt. Hans varma händer som knådade mina förfrusna fötter förde mig så långt till avslappningens rand att jag bara var tvungen att blunda lite. Jag hann knappt dra efter andan när jag hörde honom röra sig innan jag kände något vått, och sedan en ljuvlig smärta på min hals.

Hans varma händer hade tagit över kylan från mina fötter och spred nu vågor av gåshud medan de smidigt frigjorde knapp efter knapp på min tunna blus tills den föll av och gåshuden strömmade i floder över hela min överkropp.

Så släppte han plötsligt all hudkontakt och jag blev fullkomligt alert. Hans mörka, lugna röst sa åt mig att fortsätta blunda och luta huvudet tillbaka. Redan då var allt jag ville att lyda, så jag gjorde som jag blev tillsagd, och höll andan.

Varenda hårstrå på min kropp stod i givakt och väntade. Vart skulle han beröra mig näst? Min hud brann redan av längtan efter en ny smekning. Han lät mig vänta tills jag var tvungen att ta ett nytt andetag, och då var den där. Hans hand. På insidan av mitt lår.

Jag vet inte om han tryckte låren isär det allra minsta, eller om det var en automatisk reaktion, framkallad av min förhäxade hjärna, men snart hade jag kanat fram och halvlåg med vaderna på hans axlar.

Han lekte, retades, nafsade och smekte tills jag kved och tiggde om att han skulle slita av mig trosorna. Med ett perfekt avvägt bett tog han trosorna i munnen och slet sönder dem. Hans tunga fick mig att komma omedelbart, och när han lade till fingrarna forsade mina vätskor över hans ansikte.

Jag hörde honom le och knappt hörbart viska ”duktig flicka” med hes röst. Och sedan... Ja, det är det jag inte vet. Men nu ligger jag här, på rygg, på ett biljardbord i vad jag misstänker är en källare, eller kanske gillestuga. Mina handleder är bundna till varsitt ben av bordet, liksom vristerna, och jag har antingen slutligen förlorat synen av alla års onani, eller så har jag en ögonbindel på mig.

Det är tyst förutom tickandet från ett bastuaggregat, så vi är nog inte så långt ifrån var vi var nyss. Men jag hör inga flammor från elden, så antingen har brasan slocknat, eller så är det en dörr emellan.

Om jag vickar lite på mig så skär repet in, men jag känner att jag fortfarande har bh:n, stay-upsen och det som är kvar av trosorna på mig.
Vad har jag gjort?

Längre än så kommer jag inte i tanken innan jag hör en golvplanka knarra alldeles i närheten av mitt högra ben. Och då känner jag det. Det står någon där. Någon iakttar mig. Jag försöker lyssna på andningen för att avgöra om det är Han, men det är alldeles knäpptyst.

Från ingenstans hörs ett vinande ljud. En piska! Min hjärna vet det instinktivt. Medan den mer resonabla delen säger åt mig att fly börjar något annat inuti mig vrida sig av välbehag. De långa lädersvansarna smeker snart mina bröst, vandrar över magen och mina lår.

”Vad är du villig att göra för att få komma igen?”

...to be continued...
Biljard, bastu & bubblor

Tillagd 20 jan 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #BDSM #Erotik #Bondage #Psykisk dominans #Smisk #Orgasmkontroll #Temperaturlekar #Naken vs. påklädd #Strumpor/underkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 24814  Anmäl