Utlånad.

Del 14: Avslutning med ormgrop.

"Jag tror dagens huvudperson behöver vila" sa mannen som hade skött förhöret. "Koppla loss henne så bryter vi för lunch nu och efter lunchen är det den vanliga allmänna aktiviteten".
"Roger, ta med dig några gubbar och plocka fram madrasserna som vi brukar ha dom" sa mannen och A hörde att det blev aktivitet runt omkring henne.

Hon kände att någon började lossa henne från korset och snart var hon befriad. Hon hade lite svårt med balansen till en början, men en man tog tag i hennes högra arm och en kvinna den vänstra och ledde henne ut ur rummet och upp en våning. En dörr öppnades och kvinnan sa "här kan du fräscha till dig och göra dina behov om du vill. Kvinnan satte på vattenkranen och tog hennes händer för att visa var handfatet var. A tvättade sig och fick en handduk att torka sig med.

"Ta gärna lite där nere med" sa kvinnan, "du har ju saftat en del idag, haha". Hon blev ledd in i ett angränsande rum som verkade vara matsalen.

Hur ska jag kunna äta med huvan på tänkte hon för sig själv. Hon blev placerad på en stol och hon hörde att flera satte sig ner

Lunchen serverades en våning upp och när alla hade satt sig sa den välbekanta rösten varsågoda. "Men innan vi börjar ska vi låta dagens huvudperson bli befriad från sin huva, du kan ta av den nu" sa han till någon som började lossa den. Först blev hon bländad av ljuset, trots att det var ganska mörkt i den stora matsalen. När hon hade vant sig så såg hon att mannen bredvid, som hade tagit av henne huvan, var hennes M. Hon blev först häpen och kände att hon nästan vill gråta av lycka och kramade honom hårt och länge.

Förvånad frågade M? Hon visste inte vad hon skulle säga men fick fram ett svagt jaaa. Hon kände sig utlämnad nu när hon kunde se alla människorna och rodnade lätt ända tills hon upptäckte att alla var nakna vid bordet. Hon tittade sig runt för att se om hon kände igen någon, men alla var främmande för henne. Undrar vem som har gjort vad med mig tänkte hon.
M började med att hälla upp lite vatten åt henne och frågade om hon ville ha vin. Maten var riklig och varierad. Stora fat med kallskuret, exotiska frukter och sallader. Alla tog för sig och det var en uppsluppen stämning. Hon själv och M satt på ena kortsidan som dagens huvudpersoner. Mitt på bordet ena långsida reser sig en man och utbringar en skål för A som skött sig klanderfritt. Hon känner igen rösten som den som skötte förhöret. Alla skålar och därefter kommer en spontan applåd, och några av kvinnorna närmast säger välkommen i gänget och ler mot henne.

När alla har ätit säger mannen som höll talet att "nu är det fria aktiviteter, alla får nyttja inredning och redskap som ni behagar. Madrasserna är utplacerade".
De flesta reser sig snart och försvinner ut ur matsalen. A och M sitter kvar och småpratar lite om hur hon upplevde vistelsen.
Det tar nog lite tid att smälta alla intryck, säger A, men helt klart har jag njutit av situationen som aldrig förr.
Ska vi gå ner och se vad som händer, säger M, och de går ner till lokalen där det nu är full aktivitet. Korset är redan upptaget, där står en man med ryggen mot en kvinna som piskar honom.
På bordet i mitten, där hon själv har legat, ligger en kvinna omringad av både män och kvinnor som ger henne all uppmärksamhet.

På madrasserna är det full fart, både män och kvinnor i en enda röra. Det suckas och stönas, sugs och slickas, knullas och njuts överallt.

"Vill du delta" frågar M, "annars har vi tillgång till rummet där du sov i natt om du vill ta det lugnt".
Vi kan väl bara titta på lite, säger A, det verkar rätt spännande aktiviteter på gång.
Visst säger M, nu är det du som bestämmer...…..

Och här lämnar vi dem för den här gången. Återkommer kanske med någon ny novell om intresse finns.
Man
Kvinna
Man som top
BDSM
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Förhör
Orgasmkontroll
Utlåning
Rollspel


Ardon59
M59
19 jan 17:36

Vill du bli underrättad när Ardon59 skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.