Blue Vision - Ett sextempel mitt i Stockholm
Videoklubben Blue Vision vid Fridhemsplan i Stockholm har i många år varit ett omtyckt tillhåll för män och kvinnor med ett intresse för anonymsex, partnerbyte, gangbangs och andra avancerade sexlekar. Klubben ligger bara en kort promenad från min mottagning och jag har gjort väldigt många besök där under årens lopp. Oftast ensam, men det har också hänt att jag tagit med mig någon av mina nyfikna patienter, som velat avrunda en sensuell gynundersökning hos mig med ett studiebesök på en sexklubb.

Stället har fått nya ägare sedan en tid tillbaka och lokalerna fått en förbättrad utformning, med det uttalade syftet att bli en erotisk lekplats där alla kan känna sig välkomna oavsett kön, livsstil och sexuell inriktning.

De flesta besökare är ensamstående män av alla tänkbara läggningar, men då och då händer att ett par, en trans eller i mycket sällsynta fall en singeltjej slinker in. På onsdagar och lördagar blir det en ökad tillströmning av sexsugna par. Då är det nämligen "parkvällar" och lokalerna blir delvis omgjorda. Det blir ett avskilt område dit endast par har tillträde, och ett allmänt område som fortfarande är öppet för alla.

Pardelen av klubben har mingelutrymmen, stora sängar där paren kan leka med varandra, en sexgunga och lite annat. Men det som kanske är mest intressant är att det finns ett särskilt rum som tillhör paravdelningen, men som ansluter till den allmänna delen genom en gallervägg. Detta ger stora möjligheter till par som vill bli sedda av främlingar medan de har sex, eller vill ha visst samröre med okända män under strikt kontrollerade former.

Det vanligaste som händer är att par som är inhysta i paravdelningen har sex i gallerrummet, medan främlingarna på den allmänna avdelningen flockas på andra sidan gallret och tittar på. Det är också mycket vanligt att åskådarna onanerar under tiden, vilket bidrar till att göra stämningen ännu hetare.

Jag har även sett kvinnor stiga fram mot gallret och låta åskådarna känna på deras nakna kroppar. Det går alldeles utmärk, om tjejen får lust med det, att känna på de runkande kukarna eller ta någon av dem i sin mun. Jag har varit vittne till det flera gånger och kan också föreställa mig att det går bra för en tjej att låta sig penetreras genom gallret.

Blir en kvinna eller par på paravdelningen särskilt intresserade av någon av främlingarna på andra sidan gallret går det bra att bjuda in mannen ifråga till paravdelningen. Villkoret är att mannen ska hålla sig till paret som bjudit in samt lämna paravdelningen samtidigt som värdparet.

En annan möjlighet som jag har sett flera par utnyttja är att paren kan tillfälligt lämna paravdelningen och ta sig en spännande rundtur i de allmänna utrymmen. De kan vandra runt och kanske unna sig diverse sexuella äventyr med de manliga gäster som smyger omkring där. Allt detta under trygga förhållanden. Personalen är aldrig långt borta, de är mycket diskreta och lägger sig inte i lekarna, men finns att tillgå om det skulle behövas.

Kvinnan som tittar runt kanske vill testa någon av de gloryhole-hytter som finns lite överallt. Vill hon gå ännu längre, finns det goda möjligheter för henne att testa ett gangbang. Det finns en biosalong som är inredd med en säng mitt i rummet, och det är många gånger jag har sett gangbangs inträffa där.

Sammanlagt kan jag säga att Blue Vision har efter ägarbytet blivit en ännu mer lockande och intressant lekplats för alla som älskar anonymsex, gangbangs och swingerträffar.

www.doctorsplendid.com

Författarens egna ord om alstret:
Populär mötesplats har blivit ännu bättre

Print  Alster ID 24782  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.