Utlånad.

Del 13: Förhöret fortsätter.

"Har du blivit fistad av en man någon gång" frågade förhörsledaren.

Nej aldrig, svarade A.

"Har du blivit fistad av en kvinna någon gång" fortsatte han.

Nej, inte det heller svarade A.

"Bra att veta" sa mannen och fortsatte, "jag tror att vi behöver höja stämningen här nu, Miss L, kan du vara mig behjälplig med den lila och den rosa" sa han sedan.

A funderade på vad detta skulle innebära när hon hörde ett svagt surrande och strax därefter kördes en dildo upp i hennes blöta fitta. Hon kände hur det började pirra i magregionen och nästan direkt kommer ytterligare en vibrerande dildo att placeras mot hennes klitoris. Hon kan inte dra sig undan utan står och tar emot och känner lusten stegras igen.

"Nu kanske du är lite mer svarsvillig, hur gammal var du när du blev av med oskulden" frågar förhörsledaren,

A tänker en kort stund och svarar sedan - 19 år.

"Rätt svar" säger mannen och fortsätter, "när hade du analsex första gången"?

A tänkte efter länge, hon var förvirrad av njutningen och hade svårt att koncentrera sig. Det var ju med M och inte alltför länge sedan, tänkte hon och sa - 27 år.

"Fel svar" sa mannen och det brände till på magen strax ovanför dildon som vibrerade mot hennes klitoris. Elstöten förstärkte på något sätt den vibrerande behandlingen både invändigt och utvändigt, och hon kippade efter luft och kände att hon var på väg att komma.

"Du får inte komma än" sa mannen, "Miss L, det är dags att visa henne hur det är att bli fistad" fortsatte han.

A som gärna hade kommit nu, kände hur vibrationerna upphörde och dildon gled ur henne, för att ersättas av en kvinnohand som började arbeta sig in. Det spände när hon kom till knogarna och Miss L, ömsom knöt näven en aning, ömsom tryckte på inåt. Det gick ganska lätt att få in hela handen i A:s blöta fitta, och Miss L började sakta bearbeta med focus på främre slidväggen och G-punkten. A hade hört talas om G-punkten, men aldrig tidigare känt en sådan stimulans som vid den här behandlingen. Miss L fortsatte, mer och mer krävande och samtidigt med andra handen massera hennes klitoris, tills A formligen exploderade i en våldsam orgasm. Miss L blev blöt på hela armen, och A kände att hon inte kunde hålla vätskor kvar och undrade om hon kissat på sig eller.....

A kände sig helt slutkörd när hon kände någon klämma på hennes bröst och samtidigt ett par fingrar i hennes fitta. Hon snarare hängde på korset nu, än stod upp, när hon kände någon tränga in i henne. Det är samma rakvatten som M använder tänkte hon när mannen började pumpa hennes fitta. Mannen, (som naturligtvis var M) måste varit riktigt upphetsad eftersom han kom i henne efter bara några stötar...…..

Fortsättning följer....
Man
Kvinna
Man som top
BDSM
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Förhör
Orgasmkontroll
Utlåning
Rollspel


Ardon59
M59
14 jan 19:14

Vill du bli underrättad när Ardon59 skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.