Utlånad.

Del 11: Hårdare tag.

Medan de tre männen fortsatte med A blev M tillfrågad om han ville styra lekarna. "Du känner bäst hennes önskningar och gränser" sa hans nyblivne vän. M funderade en bra stund på vad han skulle svara men bestämde sig till slut för att nu vore det perfekt läge att testa allt de hade fantiserat om på tu man hand. Han frågade hur de skulle lägga upp det hela och hur de skulle kommunicera utan att A skulle förstå att han var där. De kom överens om ett scenario och kommunikation med teckenspråk och ett skrivhäfte och en penna ifall det behövdes.
A hade ju visat att hon tände på att vara utlämnad, det var ju därför hon var här, och även lättare smisk och kontroll tände henne i sängen hemma. Nu var det upp till bevis.

De tre männen hade just avslutat sin behandling av A och kommit nästan samtidigt i henne. M och hans vän kom överens om att låsa fast henne vid korset igen och börja ställa frågor som skulle bli allt intimare. Uteblivet svar eller fel svar skulle bestraffas, och M hade ju facit så om hon ljög skulle det avslöjas. Hans nya vän skulle sköta förhöret och som medhjälpare fick han en man och en kvinna. De plockade fram lite hjälpmedel; ett par pluggar, två dildos, några klämmor, några klädnypor, en liten paddelliknande sak, ett ridspö och en piska med flera svansar. De plockade även fram något som M inte sett tidigare, en apparat som gav ifrån sig elektriska stötar när den nuddade huden. Styrkan på stötarna var ställbar och M testade den på sig själv för att kunna bestämma styrkan senare. Det stack till ordentligt redan vid lägsta inställningen, och halvvägs upp på skalan ryckte han till och tappade apparaten som landade på hans fötter.

Nu stod A uppspänd med armar och ben brett isär, fötterna belastade knappt golvet. Det droppade fortfarande lite från hennes underliv. Konstigt att ingen tog mig analt idag tänkte hon, men det kanske kommer senare. Hon lade märke till att det hade tystnat i lokalen, ungefär som när filmen börjar i en biosalong och alla satt förväntansfulla. Hon undrade vad som skulle ske, det var ju så många människor där, och hon hade nog bara fått känna på hälften trodde hon även om hon hade tappat räkningen.

"Nå min vän" hörde hon plötsligt den bekanta mansrösten säga, "nu ska vi höra om du kan svara uppriktigt och ärligt på några frågor. Vi har ganska bra kännedom om dig så vi vet om du talar sanning eller ej. Om du ljuger eller inte svarar så kommer vi att bestraffa dig tills sanningen kommer fram".
"Är du redo?"

A hade så många tankar i huvudet att hon glömde svara, och plötsligt kände hon något nypa till i ena bröstvårtan, och hon fick fram ett svage jaaa.


Fortsättning följer.....

Man
Kvinna
Man som top
BDSM
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Förhör
Orgasmkontroll
Utlåning
Rollspel


Ardon59
M59
8 jan 19:12

Vill du bli underrättad när Ardon59 skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.