Utlånad.

Del 9: Dagen "D"

A hade duschat och därefter ätit några exotiska frukter som hon sköljde ner med färskpressade juicer av bästa slag. Hon hade undersökt rummet men inte hittat något fönster eller någon möjlighet att tända mer ljus utom det lilla ledljus som fanns. Det gick heller inte att släcka ljuset och hon undrade om hon var kameraövervakad, eller varför annars ljuset var på. Hon sov djupt och drömde om stora stärka män iförda masker. Hon hade inte vaknat när någon hade varit inne i rummet och ställt en frukostbricka med kokta ägg, bröd, pålägg och kaffe i en termos. Hon tittade på klockan och såg att den visade 08.23. Här blir det bråttom tänkte hon, vad händer om jag inte är klar kl. 09 som dom sa? En snabb frukost och därefter lavemang och dusch som hon var beordrad.
Med fem minuter tillgodo var hon klar, och prick klockan 09.00 hörde hon en nyckel i låset. "God morgon, har damen sovit gott?" sa en av männen som kom in. Det var två stora män med masker för sina ansikten. Tack bara bra sa hon, vad kommer att hända idag? Ingen sa något utan tog fram huvan och satte på den noggrant på henne igen. "Det behövs inga handbojor idag" sa den ena och de förde iväg henne samma väg som kvällen före. När de öppnade dörren på bottenvåningen hörde hon hur många röster sorlade, för att tystna när de förde in henne. Det lät som både män och kvinnor, och hon blev jättenervös och undrade hur många dom var. Hon var helt naken och de ledde henne genom lokalen, vände henne om. Nu var det flera händer som samtidigt fäste dom breda remmarna med kardborre-fäste runt hennes handleder och vrister. Remmarna hade fastsydda öglor, och hon kände och hörde hur de fäste någon i öglorna. Hon fördes något steg bakåt och de särade på hennes ben och låste fast. Strax därefter lyftes armarna upp och fästes även dom brett isär. Hon stod som ett stort X och kunde känna kraftiga träbjälkar mot rygg, armar och ben. Hon fick en ide om att känna efter hur stark kardborre-låsningen var, men det var lönlöst att försöka komma loss.

"Är det någon som vill komma fram och inspektera" hörde hon en mansröst fråga. "Vi kanske ska låta damerna vara först, någon som vill"? Genast hörde hon flera röster och hur några reste sig från stolarna. Strax därefter kom flera händer och kände på henne, smekte henne över kroppen och klämde på hennes bröst. Någon smekte lårens insida och drog lätt med fingrarna över hennes blygdläppar. Det höll på några minuter och hon hörde hur de kommenterade hennes kropp ingående; "fasta bröst för sin ålder", "vältränad", "snygga ben" och så vidare.
"Är det några män som vill inspektera så varsågoda" hördes rösten säga, och strax hade hon ännu flera händer på sig. De har var lite mer krävande och flera av dom stoppade även in sina fingrar både fram och bak. Någon kysste henne plötsligt genom öppningen i huvan, vilket överrumplade henne. Kommentarerna var ungefär desamma fast lite grövre; "hon är ju redan blöt", "fast rumpa, den blir fin att greppa senare", "fin sugmun" och så vidare.

När alla hade känt färdigt hörde hon hur en av männen ropade ut "okej, nu blir det omröstning om hur ni vill ha henne inledningsvis, fyra alternativ har vi idag. 1. Träkorset, 2.Gungan, 3 Stora bordet i mitten, eller 4. Den ställbara massagebänken? hur vi avslutar vet ni redan. Vi har gott om tid och lunchrasten blir från 13.00 till 14.00 ungefär" "Alla tar en post-it lapp och skriver sitt val, lägger i vinkylaren på bardisken, så räknar jag samman" sa mannen som verkade vara den som styrde. A undrade igen hur många dom var. Någon kom åter fram och kände mellan hennes ben när de väntade på utfallet. "jag skulle gärna börja här" hörde hon mannen säga.

"Okej, omröstningen är klar" hörde hon mannen säga. "Resultatet blev som följer; Träkorset 4 röster, Gungan 7 röster, Stora bordet 6 röster och massagebänken vinner med 8 röster". Herregud tänkte hon medan hon försökte summera, dom är ju fler än tjugo härinne med lilla mig. Undrar hur många som är kvinnor och vad alla ska göra här.....eller med mig ?????

Fortsättning följer.....
Man
Kvinna
Man som top
BDSM
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Förhör
Orgasmkontroll
Utlåning
Rollspel


Ardon59
M59
2 jan 19:49

Vill du bli underrättad när Ardon59 skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.