Utlånad.

Del 8: En stunds vila.

Alla fem männen hade kommit varsin gång och nu blir det nog lite lugnare tänkte hon. Hon hade själv kommit tre gånger och kände sig rätt matt när hon kände händer på sina bägge bröst samtidigt. Plötsligt nöp det till i den ena vårtan och hon skrek till. Någon hade satt dit en klämma av något slag, kanske en klädnypa tänkte hon samtidigt som det nöp till även i andra vårtan.
Smärtan lindrades rätt snabbt och kändes mer som när M ibland sög på hennes vårtor. Hon tänkte på det och blev upphetsad samtidigt som hon hörde något börja surra. Hon kände hur någon satt en vibrator mot hennes fitta och började rotera den samtidigt som ytterligare något vibrerande fördes in i henne. "Jag har ju inte provat hennes rövhål" hörde hon någon säga efter några minuter. Tydligen hade någon av dem snabbt laddat om för nu kände hon någon trycka på mot anal-öppningen. Den vibrerande dildon i fittan drogs ut som för att ge mera plats i det andra hålet. Det blev för mycket för henne när han sakta trängde in och hennes klitoris samtidigt stimulerades med vibratorn, och hon kom i en orgasm så intensiv att kuken i hennes anal åkte ut. Den kom dock snabbt tillbaka och gled lätt in när hennes kramper avtog. Han körde på i säkert tio minuter innan han tömde sig i henne. Som tur var så var vibratorn avstängd annars hade hon nog fått använda stoppordet. Han höll sig kvar i henne tills han slaknade, och nu hörde hon någon annan säga "jag har ju inte heller kommit i det hålet". Snart kom ytterligare en kuk och trängde sig in. Det gick lättare nu när hon var uttöjd, och med den andre mannens sperma som glidmedel. Han behövde nog inte mer än fem minuter innan även han tömde sig.

Eftersom hon fortfarande hade huvan på sig hade hon ingen aning om vad klockan var, när hon hörde någon säga "det är nog bra för idag, vi tar upp henne så hon är utvilad i morgon när det är dags för den riktiga tillställningen. Hon kände hur de lossade hennes armar och sakta fällde upp klaffen under hennes huvud. Benen släpptes ner och hon kände dom knappt till en början, dom var helt bortdomnade. "Har du laddat om" hörde hon någon fråga och det kom ett snabbt svar att "visst har jag det, dom har ju fått varsitt rövknull så nu är det väl våran tur, ska vi dubbla?"
-Det kan vi göra, men vi tar det däruppe, sa någon annan. "Okej, vi tar upp henne, vill ni andra se på?" hörde hon en av männen fråga. "Vi hänger på" svarade någon.

Hon blev led ut och genom korridoren, men den här gången blev det två våningar upp. Hon hörde en dörr öppnas och de gick in i ett rum. Ganska snabbt grep starka armar tag i henne och lade henne framåt. Hon kände att hon låg på en av männen i vad hon trodde var en säng. Hon kände mannens stånd mot magen när det förde hennes armar bakom ryggen där hon åter fick handbojor på sig. Mannen under henne lirkade in kuken samtidigt som någon såg till att båda hennes ben var uppdragna vid mannens sidor. Han trängde snabbt ända in till roten och höll kvar där tills hon kände ytterligare en kuk mot rövhålet. Det här var något som hon aldrig hade provat och hon var rädd att det skulle göra ont. Sakta tryckte han den längre och längre in tills hon var helt uppfylld. Smärtan uteblev och istället kände hon kåtheten komma. Mannen under henne kom nästan samtidigt som hon själv efter bara några minuter. Mannen bakom henne behövde ytterligare ett par minuter innan han tömde sig i henne.

"Torka rent henne lite så får hon duscha sen om hon vill" hörde hon någon säga. "Vi låter henne vila nu" sa en annan röst och hon hörde hur några lämnade rummet. "Vi tar av dig huvan nu så att du kan äta lite av det som finns. Vi rekommenderar att du sover så att du orkar med morgondagen, hahaha" Sa någon av dem. "Du har en klocka på väggen över dörren, klockan 09.00 i morgon hämtar vi dig, och då ska du vara nyduschad och rensköljd där bak precis som vi gjorde tidigare, all utrustning finns i badrummet".

Hon kände hur någon lossade huvan och såg en man som hade en mask på sig. Han var ensam i rummet med henne och han lossade även handbojorna innan han gick ut och låste dörren efter sig. Det var endast svag belysning men hon såg att det var som ett lyxigt hotellrum, fast utan fönster. Det fanns massor av frukter och olika drycker. Hon såg ett kylskåp som hon öppnade och där fanns färdig-bredda baugetter med olika pålägg. På en byrå fanns en kaffemaskin och koppar. Hon tittade på klockan över dörren och den stod på nästan 10. Jag duschar av mig innan jag äter lite tänkte hon och klev in i ett lyxigt badrum med egen Jacuzzi. Här finns nog allt jag behöver tänkte hon när hon klev in i duschen med glasdörrar...….

Fortsättning följer....Någon kanske har tips för fortsättningen.
Man
Kvinna
Man som top
BDSM
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Förhör
Orgasmkontroll
Utlåning
Rollspel


Ardon59
M59
29 dec 2019

Vill du bli underrättad när Ardon59 skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.