Utlånad.

Del 6: M ser på.

"M" satt på helspänn i soffan framför TV:n och sippade långsamt på sin ölflaska. Han hade fått igång inspelningen och kunde nu koncentrera sig på att se vad de utsatte "A" för. Han så hur de tog för sig, och med både en känsla av svartsjuka och dåligt samvete, undrade han hur A kände det just nu. Samtidigt blev han oerhört upphetsad och kunde inte låta bli att ta sin nu styva kuk i handen och dra lite sakta fram och tillbaka. Allt gick så fort att han inte riktigt hann med att se vad som hände, men nu såg han att den första tömde sig i henne, samtidigt som han såg de välkända ryckningarna och förstod att det gick även för A. Han blev lugnare när han förstod att A njöt av behandlingen och när mannen med den grova kuken tömde sig i A, kunde M inte hålla tillbaka, utan kom själv i samma stund. När alla fem männen hade fått sitt så hörde han en av dem fråga A om hon var törstig, och väldigt tyst hörde han henne svara.

M såg hur de började koppla loss A när kameran kopplades ner och allt blev svart. Han kände adrenalinet rusa till - det här hade han inte väntat, och vad skulle hända med A nu när han inte såg på? M han inte tänka färdigt förrän bilden var tillbaka, nu med mycket bättre kvalitet. Dom hade kopplat över till en bärbar kamera och han såg precis hur A tömde ett glas hon höll med båda händerna. Kameran var före när de lyfte A och ledde henne ut ur rummet, upp för trapporna och när de kom fram till en dörr som var märkt "SPA".Kameran väntade medan de övriga gick in och när ljuset tändes så M ett stort kaklat rum med marmorgolv. Till vänster en öppen alkov med en toalettstol och en bidé, till höger några duschutrymmen och en dör som gick till en bastu.
Rakt fram stod en stor Jacuzzi framför ett burspråk med stora glaspartier och en fantastisk utsikt. Här var finare än på något lyxhotell tänkte han för sig själv. Ett av duschutrymmena var lite större än de andra och där fanns två duschar monterade mot varandra. I taket ovanför fanns en lodrät skena med hack i fem olika nivåer. M funderade på vad nyttan med kroken i duschen var, men släppte tanken när kameran svepte tillbaka mot toaletten där A nu satt.

M hörde hur de sa att de skulle förbereda henne och att en av männen kom med en fylld blåsa med en slang kopplad. Han anade vad som skulle hända och fick det bekräftat när pluggen avlägsnades ur hennes rumpa och slangen sattes dit i stället. Det var inget nytt för någon av dem eftersom de båda var noga med hygienen när de experimenterade med anala lekar. Han såg hur en av männen hade stånd och gick fram till A när hon satte sig på toalettstolen igen. M såg hur han munknullade A ganska mjukt och kom efter bara ett par minuter. M såg hur de ledde A in i duschutrymmet och hur de häktade fast handbojorna i kroken i taket. M följde hur två av männen varsamt tvålade in A och hur de sedan lyfte upp henne ett steg på kroken. Den ene mannen gick fram och M förstod att han tänkte ta A analt i duschen. M styvnade när han såg hur hon hängde hjälplöst och blev påsatt, och det gjorde honom enormt upphetsad. Kameran gick närmare och bildkvaliteten var riktigt bra. Han såg hur mannen tog sin ena hand mot A underliv och styrde in ett par fingrar. Kameran svepte runt och försökte få med alla vinklar, för att sedan stanna upp vid A:s ansikte precis när det gick för henne. Han såg och kände igen på hennes mun att hon fick orgasm av behandlingen.
Han såg hur de gav henne ytterligare ett lavemang och en snabb dusch för att sedan föra henne tillbaka till rummet där allt började.

Fortsättning kanske följer om önskemål finns :-)
Man
Kvinna
Man som top
BDSM
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Förhör
Orgasmkontroll
Utlåning
Rollspel


Ardon59
M59
18 dec 2019

Vill du bli underrättad när Ardon59 skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.