Utlånad.

Del 5: Förberedd för mer.

A kände sig helt uttömd på energi där hon låg och andades ut efter sista orgasmen som nog var den kraftigaste. Hela underlivet kändes varmt och bortdomnat. "Är du törstig" hörde hon någon fråga och svarade lågmält ja. Jag behöver gå på toaletten också tillade hon lite tyst som om hon inte riktigt vågade tilltala männen i rummet. Utan att någon sade något kände hon hur de hjälptes åt att koppla loss henne. Starka armar lyfte upp henne och satte henne på bordets kant. Hennes händer låstes framför henne med handbojor, och hon fick ett glas som hon då kunde hålla med båda händerna och dricka själv. "Drick det här, det behöver du" hörde hon någon säga. Hon drack och kände att det var någon form av energidryck hon hade fått i glaset. När glaset var tomt så tog någon det ifrån henne och hon kände direkt hur två av männen tog tag i hennes armar och ställde henne upp. De ledde henne ut genom dörren där hon hade kommit in, genom korridoren och upp för två trappor den här gången. En dörr öppnades och hon leddes in i ett rum där det ekade. Hon förstod att det var någon form av badrum och det verkade vara rätt stort.

"Nu sätter vi dig ner" sa en röst och hon satte sig på en toalettstol. Hon tyckte det var lite genant att minst två män så på när hon uträttade sina behov men hon lät det komma. "Det är väl lika bra att vi förbereder henne" hörde hon en av männen säga. Hon undrade vad som menades men han inte tänka förrän hon lyftes upp. Någon spolade medan någon vände henne om och befallde att hon skulle böja sig framåt. Hon kände hur någon började lirka med pluggen i rumpan och den avlägsnades med ett ryck. I nästa stund kände hon hur något mindre trycktes in där bak och hur hon började fyllas med ljummet vatten. "Sätt dig ner igen och håll det så länge du kan" befallde någon. "Under tiden kan du få smaka på den här" sa någon och skrattade samtidigt som hon kände ett hårt ollon tränga in i hennes mun. Efter ett par minuter kom han i hennes mun och samtidigt släppte hon vattnet hon hade i sig. "Vi tar och duschar av henne också" hörde hon någon säga och de lyfte upp henne igen. Hon fördes iväg ett tiotal meter och väl där lyftes de hennes händer över hennes huvud och hakade fast handbojorna i en krok eller något i taket. Hon stod fullt utsträckt men med bägge fötterna stadigt i golvet när hon kände vattnet strömma mot henne från två håll. Två av männen började tvåla in henne och hon kände att den ena hade ett kraftigt stånd som stötte emot henne. Efter att de hade tvättat henne hör hon en av männen säga "jag måste faan prova henne här och nu, vi lyfter upp henne ett snäpp till". Hon kände hur de tog tag i henne och hon lyftes upp ytterligare några centimeter och nådde nätt och jämnt ner med tårna till golvet. Vattnet strilade fortfarande när hon kände någon bakom sig. Han tog armen runt henne samtidigt som hon kände ett hårt stånd trycka mot hennes anus. Han gled in ovanligt lätt och det var nog vattnet och kanske lite tvål som gjorde att han kom in så fort.

Han pumpade stående ett par minuter medan han samtidigt hade ett par fingrar i hennes fitta. Hon kunde inte hålla tillbaka utan kom strax före honom. Hon som för bara något år sedan hade sagt att analsex aldrig skulle bli aktuellt för hennes del, hon njöt nu av det precis som hon hade gjort så många gånger med M därhemma. Dom hade experimenterat lite till en början för att sedan upptäcka att det kunde vara riktigt upphetsande emellanåt.
Mannen drog sig ur henne och sa att "vi kanske ska skölja henne en gång till så att hon är riktigt fräsch, jag vill gärna smaka lite på henne också". Hon leddes ut från duschen och efter att de torkat henne med en handduk fick hon genomgå samma procedur med lavemanget en gång till, även nu med en snabb dusch som avslut.
"Nu tar vi ner henne till rummet igen" hörde hon någon säga. "Nu ska vi visa henne vår uppskattning, hahaha".

Fortsättning följer…..
Man
Kvinna
Man som top
BDSM
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Förhör
Orgasmkontroll
Utlåning
Rollspel


Ardon59
M59
15 dec 2019

Vill du bli underrättad när Ardon59 skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.