Utlånad.

Del 3: M ser på.

M satte sig tillrätta i soffan framför den stora teven. Han hade lämnat över A precis som det var överenskommet. De kom exakt på klockslaget som utlovat och det enda som sades var när M sa "ta väl hand om henne". Han hade sedan tagit en dusch och gjort sig i ordning, öppnat en öl och satt nu i bara kalsongerna och väntade på att Skype-sändningen skulle börja. Han tänkte på hur han hade förberett henne på morgonen med ren-rakning av hennes intima delar, och hur han därefter tog henne bakifrån. Alla tankar och spänningen inför det som skulle komma gjorde att dom kom samtidigt efter bara någon minut.
Nu satt han där och efter bara ett par minuter kopplades Skype upp. Den flyttbara kameran i vännens "festlokal" var monterad högt upp i ett hörn och visade nästan hela rummet. Nedanför till höger på kortsidan fanns en dörr som han gissade var ingången. Längs långsidorna stod stolar klädda i rött tyg, uppställda som om de var avsedda för åskådare, På andra kortsidan fanns något som såg ut som ett stort X byggt av kraftiga, mörkbetsade träplankor, samt ett mindre svart bord som påminde om ett altare. X:et hade olika fästanordningar monterade i ändarna och på mitten, och i taket ovanför fanns fästöglor.Till vänster om X:et fanns en bardisk med några stolar framför. Han lade märke till att det satt två män och drack något direkt ur varsin flaska. Mitt i det stora rummet fanns ett bord klätt med en grön filt ungefär som ett biljard-bord. Bordet var inte speciellt stort och hade ett v-format urtag på ena sidan. På motsatta sidan såg det ut att vara en fällbar klaff några decimeter in, och han undrade självklart om det hade någon speciell funktion. I takbjälkarna över bordet hängde några olika lyftredskap utplacerade, och i några hängde remmar och karbinhakar ner.

Plötsligt ser han dörren öppnas och in kommer A ledd av två män som var klart mycket större än henne. Efter kommer en tredje man som stänger dörren och låser, det måste vara chauffören tänker han. Hän ser hur dom stannar framför bordet och hur dom tar av henne kappan som blir hängande på handbojorna. Han ser hur männen vid baren reser sig och går fram till de andra, och alla studerar de henne noggrant där hon står helt naken. En av männen vid baren ger tecken utan att säga något och handbojorna lossas. M blir sedan förvånad över hur samspelta de verka vara, han hinner knappt blinka förrän de har lyft upp A och spänt fast henne liggande på mage. Han ser även att hon följer med utan att göra motstånd, och han gissar att hon inte vågar säga eller göra något, nybörjare som hon är. Han ser hur två av männen tar av sina byxor och underkläder och närmar sig henne. M är redan riktigt styv när han ser en tredje man närma sig med en anal-plugg i handen. Han är lite överraskad över hur snabbt allt är igång och en kort stund får han en känsla av dåligt samvete över vad han har utsatt A för. Han ser hur de lyfter upp hennes huvud och hakar fast luvan i en karbinhake som justeras till rätt höjd. Han ser hur en av männen tränger in i hennes mun och hur en annan gör sig redo att tränga in på andra sidan bordet. Han kan inte låta bli att ta sin nu jättehårda kuk i handen då han plötsligt kommer ihåg - han måste ju starta inspelning av det hela också...…………….

To be continued…….
Man
Kvinna
Man som top
BDSM
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Förhör
Orgasmkontroll
Utlåning
Rollspel


Ardon59
M59
21 nov 2019

Vill du bli underrättad när Ardon59 skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.