Utlånad.

Del 2: Ånger och hjälplöshet.

Samtidigt som A öppnade munnen och någon trängde in kände hon plötsligt en stark oro, vad hade hon gett sig in på. Hon var helt utlämnad åt ett antal män, hur många visste hon inte, men minst tre var dom. Hon som aldrig ens hade haft en trekant var plötsligt i centrum för något hon inte kunde styra. Samtidigt kände hon en kåthet som hon knappt kunde behärska.
Det började något år tidigare när hon och M såg på porr en fredagskväll. Dom surfade runt med datorn kopplad till 56-tumsteven i vardagsrummet. Dom hittade en film där en tjej med ögonbindel blev tillfredsställd av två män samtidigt som hennes make styrde männen. A som vanligen inte blev speciellt upphetsad av porr tände nu på alla cylindrar, och det slutade med en hel natt med många orgasmer för hennes del.
Efter det köptes en ögonbindel som kom till flitigt användande, samtidigt som hon och M utvecklade olika rollspel på temat. De hade dock inte någon gång tankar på att blanda in någon mer i lekarna förrän M sökte inspiration på internet för att utveckla lekarna. Han hittade en sida där det fanns noveller som sades vara sanna. Den första handlade om en herrmiddag där servitrisen var efterrätten med instruktioner att gå med på allt som önskades. Hennes man var med i kulisserna och njöt av att se frun användas. Nästa handlade om en kvinna, vars man förlorat ett vad och insatsen var att frun skulle få användas av vinnaren. Den tredje novellen de läste tillsammans handlade om ett par där mannen lånade ut frun till några män en helg. A blev enormt upphetsad av berättelserna, och samtidigt medgav M att det var spännande att fantisera om att det var A som deltog i dom utsatta situationerna. Det ena gav det andra och några månader senare hittade dom tillsammans en kontaktsida på nätet där det förekom både det ena och det andra. Mycket var fake och det fanns en hel del oseriösa personer som erbjöd sig att göra perversa saker. Dock hittade de en profil som verkade annorlunda, med detaljerad information om något som lockade dem båda. M fick kontakt och efter lite inledande konversation på nätet så blev det även telefonkontakt.
Mannen visade sig bo på något som liknade en herrgård, bara 35 kilometer från A och M. Han hade tidigare anordnat fester med sex-tema för både par och singlar, men även för par med önskemål om rollspel med flera män. Han hade en sidobyggnad som var inredd för ändamålet och en hel del rekvisita fanns för olika övningar. Han sa sig ha en stab av samspelta och lyhörda män som han kände väl. Allt som skedde under hans fester var uppgjort i förväg för allas säkerhet. När M berättade för A om vad han kunde tänka sig att hitta på med den nya vännen slog hon ifrån sig och sa att det kommer aldrig att hända. Varje gång dom hade sex kom det ändå upp olika scenarion där den nya vännen och flera andra deltog, och A blev alltid enormt kåt och njöt till fullo. M njöt minst lika mycket av att fantisera om A i olika situationer med andra män. Till slut började ändå planer på att verkligen realisera tankarna ta form. M hade några Skype-möten med sin nya vän utan att A fick veta något. När planerna tog form och de var överens så fick A veta hur allt skulle starta men inte mer. Hon lockades enormt av tanken men samtidigt var det något som hon känd olust inför. Det tog några veckor innan allt föll på plats, men slutligen var hon med på noterna. Hon hade självklart ett stoppord om det var något hon inte gillade, och om hon just då inte kunde prata så fanns även ett tecken för att avbryta allt. Vad hon inte visste var att M hela tiden skulle var uppkopplad via Skype och följa allt som hände.

Nu låg hon här och visste inte om hon skulle försöka avbryta eller ej. Samtidigt som oron och osäkerheten kändes så skrek kroppen av en kåthet som nästan skrämde henne. Plötsligt kände hon att någon började tränga in i hennes nu blöta slida. Vad hon inte visste var att bordet hon låg på var format som ett "V" så att man kunde stå mellan hennes vitt särade ben och ta för sig av det goda. "Här var det blött och skönt" hörde hon någon säga samtidigt som han trängde ända in. Hon njöt faktiskt redan och samtidigt hörde hon mannen framför sig svara att "den här änden är det heller inget fel på".
Han stötte mot gommen och hon hade svårt till en början med kräkreflexen, men hon visste att den ger med sig efter ett tag. "Nu är det min tur" hörde hon någon säga och mannen drog sig ur hennes mun, men genast kom en ny och större och fyllde henne. "Ni behöver inte ha så bråttom" hörde hon en röst från sidan, "vi har hela helgen på oss".

To be continued.
Man
Kvinna
Man som top
BDSM
Lätt bondage
Disciplin
Psykisk dominans
Fysisk dominans
Smisk
Piskning/flogging
Slavkommendering
Skamlekar
Förhör
Orgasmkontroll
Utlåning
Rollspel


Ardon59
M59
20 nov 2019

Vill du bli underrättad när Ardon59 skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.